Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب عفری مفرد؛ فرماندار هویزه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ایسکانیوز در خصوص وضعیت تالاب هورالعظیم گفت: طبق کم آبی ای که در کل کشور داریم متاسفانه موضوع در خوزستان بیشتر مشهود و ملموس شد البته طبق پیش بینی های استاندار خوزستان در کمیته بحران مبنی بر اینکه حجم رهاسازی از سد کرخه کم  است و این آب رهاشده از ۴ شهرستان حمیدیه، شوش، کرخه و دشت آزادگان عبور کرده و زمانیکه به تالاب  میریزد حجم بسیار کمی باقی میماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: سیاست هایی که قبلا در وزارت نفت اتفاق افتاده اینگونه پیش رفته که کل طبیعت را از بین برده اند. درست است که نفت یک نعمت ملی است ولی کشورهای همجوار ما بدون اینکه آسیبی به طبیعت و محیط زیست وارد کنند بهره برداری میکنند. خشک کردن طبیعت و محیط زیست کار اشتباه بود که در پی این اقدامات اشتباه وزارت نفت، بخش زیادی از طبیعت ما خشک شده است و بخش دیگر نیز به علت کم آبی در حال خشک شدن است.

فرماندار هویزه عنوان کرد: هورالعظیم محل ارتزاق ۹۰درصد از مردم این منطقه است. هورالعظیم به ۵ حوضچه تبدیل شده که بایستی پر آب شوند تا مشکلاتی برای آبزیان موجود در آن بوجود نیاید. کم آبی در این تالاب سبب شده تا مردم دچار مشکل شوند و البته وزارت نیرو باید حفظ کرده و مانع از برداشت بالادستی ها شود تا آب وارد هورالعظیم شود.

عفری مفرد خاطرنشان کرد: این مشکلات از  سال ۹۷-۹۶ وجود داشت ولی سیلابی که در همان سال آمد، به مدت۲ سال متوالی مشکل بی آبی نداشتیم ولی امسال سال بسیار بحرانی ای بود. وزارت نیرو اعلام کرد که هیچ شلتوکی کشت نشود تا بتوانیم تامین آب داشته باشیم. امسال یکی از بحرانی ترین سال های چند دهه اخیر است.

وی با تاکید بر اینکه حق آبه تالاب هورالعظیم باید تامین شود افزود: آب تالاب نسبت به چند سال گذشته بسیار کاهش پیدا کرده است. در گذشته آب تالاب تا منتهی الیه شهر رُفَیّع میرسد و حدودا ۳۰ هزار نفر جمعیت در این منطقه زندگی میکرد ولی در حال حاضر این جمعیت به ۱۲ هزار نفر کاهش یافته است.

فرماندار هویزه در پایان، از زحمات نماینده مجلس تشکر کرد و افزود: آقای ساعدی نماینده هویزه و دشت آزادگان در مجلس تلاش زیادی برای بهبود وضعیت و تامین حق آبه تالاب هورالعظیم به آب رودخانه کرخه کردند و انتظارمان از سایر نمایندگان این است که هر یک در حیطه وظیفه خود به موضوع ورود کند.

پایان پیام/

صفورا طالب زاده کد خبر: 1101736 برچسب‌ها تالاب هورالعظیم حق آبه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تالاب هورالعظیم حق آبه تالاب هورالعظیم حق آبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۲۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است

به گزارش خبرآنلاین، روزبه کردونی رئیس سابق مرکز پژوهش های تامین اجتماعی با اشاره به اینکه مطابق گزارش مرکز پژوهش های مجلس در سالیان اخیر هم فقر در فقرا عمیق تر شده است و هم افراد غیر فقیر فقیرتر شده اند و به عبارت دیگر طبقه متوسط فقیرتر شده است اظهار داشت: سرانه خط فقردر سه سال اخیر سه برابر شده است.

رئیس سابق موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی با اشاره به اینکه تهیه و محاسبه خط فقر و شاخص های رفاهی از ماموریت های وزرات رفاه است، اما با توجه به اینکه در دو سال اخیر هیچ گزارش رسمی از سوی این نهاد مسئول منتشر نشده است، اظهار داشت: باید از مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی قدردانی کرد که بار این مسئولیت را به عهده گرفته است و با انتشار گزارش های راهبردی امکان تحلیل و پایش وضعیت فقر در شرایط کنونی کشور را فراهم می کند.

این پژوهشگر حوزه رفاهی در ادامه اظهار داشت: مطابق گزارش های منتشر شده مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی سرانه خط فقر مطلق کشور در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از سه برابر شده است و علی رغم آنکه گفته می شود کشور رشد اقتصادی را تجریه می کند، نه تنها از جمعیت زیر خط فقر کشور کم نشده است بلکه فقر در کشور پایدار شده است.

کردونی در ادامه گفت : دیگر شاخص های مربوط به فقر هم از بدتر شدن وضعیت حکایت دارد. برای نمونه شاخص شکاف فقر که نشان می دهد وضعیت فقرا تا چه اندازه وخیم است هم در این سه سال افزایش یافته است که بیانگر آن است که فقرا در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۰ شرایط معیشتی سخت تری را تجربه کرده اند.

این کارشناس رفاهی همچنین تاکید کرد : نکته دیگر آنکه در کنار افزایش فقر شاغلین که دیگر مطالعات رفاهی نیز بر آن اذعان دارد، مطالعات اخیر نشان می دهد سطح رفاه افراد غیر فقیر هم کاهش یافته است به عبارت دیگر احتمال ورود غیرفقرا به زیر خط فقر افزایش داشته و لذا ظرفیت تأمین منابع بودجه از جمعیت غیرفقرا هم کم شده است که این به معنای افت شدید رفاه طبقه متوسط است.

رئیس سابق موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در پایان با اشاره به اینکه متاسفانه با توجه به عدم تدوین برنامه اقدام سیاست های کلی تامین اجتماعی که در سال ۱۴۰۱ توسط رهبری نظام ابلاغ و قرار بود ظرف شش ماه توسط دولت تدوین شود اما با گذشت بیش از دو سال هیچ خبری از آن نیست، گفت: وضعیت برنامه هفتم توسعه که کارشناسان آنرا ضعیف ترین و نارکارمدترین سند بالادستی در حوزه رفاه تحلیل می کنند و همچنین لایحه بودجه ۱۴۰۳ که آنهم فاقد ظرفیت های لازم برای مبارزه با فقر است، هیچ سیاست رفاهی و سیاست اجتماعی موثری در راستای مبارزه با فقر مشاهده نمی شود. وی اظهار امیدواری کرد که یک تحول عملی در عزم تصمیم گیران برای ارتقا وضعیت رفاهی بوجود آید.

٤٧٢٣٦

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900167

دیگر خبرها

  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • انهدام تجهیزات زرهی تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و لاذقیه
  • وضعیت میدان جنگ در اوکراین بدتر می‌شود
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • وضعیت مطلوب تالابهای نقده
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • اجرای طرح نور در جامعه دینی نور امید ایجاد کرده است
  • اجرای طرح نور امید‌هایی را در جامعه دینی ایجاد کرده است
  • اجرای طرح نور امید‌هایی در جامعه دینی ایجاد کرده است