Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@06:41:23 GMT

دسترسی آسان به مراکز بهداشت در غرب تهران

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۳۲۴۸۱

دسترسی آسان به مراکز بهداشت در غرب تهران

در این روزهای همه گیری و پاندمی ویروس کرونا، مهم­ترین دغدغه ی مردم در ایران و از جمله تهران زدن واکسن کرونا است. چرا که تنها راه در امان ماندن از این بیماری واکسیناسیون است. به همین منظور مراکز بهداشت در مناطق مختلف شهر تهران برای واکسیناسیون تجهیز شده­اند. یکی از این مناطق مختلف که در آن تعداد زیادی مراکز بهداشت وجود دارند، غرب تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تزریق واکسن کرونا در مراکز بهداشت غرب تهران

مهمترین دغدغه این روزهای مردم تهران از جمله ساکنین غرب تهران مثل همه ایرانی­ها، بیماری همه گیر و پاندمی کرون است که باعث مرگ و میر بسیاری تا به حال شده است. اینطور که به نظر می­رسد­ تنها راه ریشه کن کردن و مقابله با این بیماری خطرناک واکسیناسیون است.

بدیهی­ست که انواع مختلف واکسن­های کرونا پس از تایید سازمان نظام پزشکی از لحاظ علمی وارد مراکز بهداشت از جمله ­مراکز بهداشت غرب تهران شده و در آنجا جهت واکسیناسیون استفاده می­شوند. بر این اساس ساکنین غرب تهران که واجد شرایط واکسیناسیون باشند با اطمینان خاطر می توانند با مراجعه و ثبت نام به مراکز بهداشت، واکسیناسیون را انجام دهند.

در مسیریاب"بلد"  اطلاعات کامل مربوط به مراکز واکسیناسیون در غرب تهران را پیدا کنید

شهروندان ساکن غرب تهران می­توانند نزدیکترین مرکز تزریق واکسن در تهران به محل سکونت خود را با مسیریاب بلد پیدا کنند. زیرا یکی از کارهای مهمی که بلد به تازگی انجام داده نقشه یابی مناطق غرب تهران برای مراکز بهداشت و همچنین تزریق واکسن کروناست. همچنین اطلاعات کامل مراکز غرب تهران شامل ساعت کاری، شرایط و مدارک تزریق واکسن، میزان شلوغی و نوع واکسن را در نقشه و مسیریاب بلد می­توانید ببینید.  

یکی  دیگر از ویژگی­های مهم اپلیکیشن بلد جزئیاتی است که در نقشه وجود داشته و به کاربران اجازه می­دهد تا به جدیدترین آدرس‌ها دسترسی داشته باشند. میزان رضایت به دست آمده از سوی کاربران نشان می­دهد که این اپلیکیشن کارایی مناسبی برای مسیریابی دارد.

 از آنجایی که واکسیناسیون بر اساس یک سری اولویت هایی مثل سن، زمینه­ی بیماری و ... انجام می شود، شهروندان می­توانند با تماس تلفنی یا مراجعه حضوری از نوبت واکسیناسیون خود آگاه شده و با نوبت گرفتن به مراکز تزریق واکسنِ غرب تهران مراجعه کنند.

گفتنی­ست که شما پیش از انجام واکسیناسیون در مراکز بهداشت غرب تهران باید تمام اطلاعات مربوط به خود مثل شرایط جسمانی، پیشینه­ بیماری خاص و زمینه­ای را در اختیار مسئولین مراکز بهداشت قرار داده و آن­ها را در مورد همه جزئیات آگاه کنید. همچنین داشتن کارت ملی برای تزریق واکسن کرونا ضروری است.

مهم­ترین مراکز تزریق واکسن کرونا در غرب تهران

همانطور که گفتیم آدرس تمامی مراکز بهداشت تهران در بلد قابل دسترسی است و همچنین لیست مراکز مهم غرب تهران در این مسیریاب آمده است که از مراکز بهداشت غرب تهران می­توان به مرکز بهداشت المپیک در دهکده المپیک، مرکز بهداشت غرب در دهکده المپیک، مرکز بهداشت سلامت جامعه شمس در استاد معین، مرکز بهداشت وردآورد، مرکز بهداشت و درمانگاه شبانه روزی دارالشفا در ستاری شمالی، مرکز بهداشت سلامت عدل در پونک،  مرکز بهداشت شمال غرب تهران در مرزداران، مرکز بهداشت واکسن در سرو آزاد، مرکز بهداشت غرب در آپادانا، مرکز خدمات جامع سلامت والفجر در دستغیب و ... اشاره کرد.

 

 

 

منبع: فرارو

کلیدواژه: بهداشت غرب تهران مراکز کرونا بیماری نظام پزشکی واکسیناسیون مسیر یاب مراکز بهداشت غرب تهران تزریق واکسن کرونا مرکز بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۲۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید19 که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت های کم منجر شود.

به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: محققان: نگران لخته خون ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نباشید واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد بزرگ‌ترین سازنده واکسن، تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد

دیگر خبرها

  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان