Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع تشخیص مصلحت تاکید کرد: باید منتظر بمانیم تا ۲ یا ۳ هفته آینده، تکلیف وضعیت مذاکرات احیای برجام که در وین در حال برگزاری است مشخص شود، پس از آن به بررسی FATF خواهیم پرداخت.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز: محمد فروزنده، عضو مجمع تخشخیص مصلحت نظام در گفتگو با بابار نیوز پیرامون آخرین وضعیت برررسی دو لایحه CFT و پالرمو در مجمع، اظهار کرد: در حال حاضر و با توجه به شرایط موجود داخلی و خارجی، زمان مناسبی برای اظهار نظر و پرداختن به این موضوع نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
برخی از افراد عضو مجمع معتقدند با شرایط فعلی که تحریم‌ها دست و پای اقتصاد را بسته، پذیرفتن FATF تاثیری بر اقتصاد کشور نخواهد داشت.

وی افزود: اکنون باید منتظر بمانیم تا ۲ یا ۳ هفته آینده، تکلیف وضعیت مذاکرات احیای برجام که در وین در حال برگزاری است، مشخص شود، پس از آن به بررسی FATF خواهیم پرداخت؛ لذا شرط پرداختن به FATF، تعیین تکلیف تحریم‌هاست.
فروزنده در پاسخ به این که روی کار آمدن دولت جدید چقدر می‌تواند در روند تصویب FATF تاثیرگذار باشد، گفت: به نظر می‌رسد فضا برای تصویب مثبت‌تر از گذشته باشد.   همچنین؛ غلامرضا مصباحی مقدم، دیگر عضو مجمع تشخصی مصلحت که از مخالفان پیوستن ایران به FATF در شرایط تحریم است، در پاسخ به سوال مشابه، حاضر به پاسخگویی نبود و اظهار کرد که اکنون را زمان مناسبی برای پرداختن به این موضوع نمی‌داند و نمی خواهد اظهار نظری درباره FATF داشته باشد.   گفتنی است، پس از تصویب این دو لایحه در مجلس شورای اسلامی و عدم تایید شورای نگهبان، پرونده به مجمع تشخصیص مصلحت نظام ارجاع داده شد تا این مجمع نظر نهایی را برای پیوستن جمهوری اسلامی ایران به این دو کنوانسیون اعلام کند، اما با توجه به منازعات داخلی و مصلح‌اندیشی‌ها، مجمع پرونده را بررسی نکرد و با پایان مهلت قانونی، نظر شورای نگهبان مورد قبول قرار گرفت.

اما با توجه به حساسیت موضوع و پس از درخواست حسن روحانی، ریاست جمهوری از رهبر انقلاب، ایشان طی نامه‌ای به مجمع دستور بررسی مجدد این پرونده را صادر کردند. قرار بود در ابتدای سال ۱۴۰۰ مجمع جلسه‌ای را برای بررسی مجدد این دو لایحه تشکیل دهد که به دلیل شرایط کرونایی جلسه ملغی و آینده موکول شد. لازم به ذکر است که همچنان جلسه مذکور تشکیل نشده است.

پایان پیام// برچسب ها: FATF ، فروزنده ، مذاکرات وین لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000OYA

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: فروزنده مذاکرات وین عضو مجمع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۲۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه

«القاصی» در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه گفت: در راستای تعیین تکلیف خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقف‌گاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون ۱۱ جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه با بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رای صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های ۳۷ هزار و ۸۰۰ دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و ۴۸۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

«صالحی» دادستان تهران نیز در این جلسه به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، ۱۰ جلسه را برگزار کرده و ۴۵ بازدید میدانی انجام دادند. 

وی با اشاره به تصویب ۲۱۹ مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف ۱۴۵ دستگاه وسیله نقلیه در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی ۹۲ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام ۲۳ درصد و از حیث ارزش ریالی ۱۱۶ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است. 

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف ۲۴۵ دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و ۱۰۰ فقره در ادارات پست و بیش از ۴۲ هزار و ۹۰۰ فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس
  • تعیین تکلیف معلمان پایه ابتدایی گلستان تا خرداد ماه
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان