Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@12:53:54 GMT

سلول های زمان در مغز انسان کشف شد

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۳۳۳۷۴

سلول های زمان در مغز انسان کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، محققان سلول‌هایی را در مغز انسان شناسایی کرده‌اند که به افراد اجازه می‌دهند هنگام یادآوری خاطرات، توالی زمانی صحیح رویدادها را نیز به یاد بیاورند.

سلول‌های مذکور سلول زمان نام گرفته و تصور می‌شود نشان دهنده اطلاعات زمانی هستند. این سلول‌ها نورون‌هایی هستند که در منطقه هیپوکامپ مغز حافظه و وظایف دیگر را مدیریت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروهی از محققان به رهبری لیلا ردی، متخصص مغز و اعصاب مرکز تحقیقات مغز و شناخت در فرانسه، فعالیت الکتریکی در مغز چند بیمار مبتلا به صرع را رصد کردند.

همچنین آنها تست‌های پزشکی انجام دادند تا با کاشت میکرو الکترودهایی در هیپوکامپ مغز منبع تشنجات در بیماران را مشخص کنند.

در این آزمایش‌ها از بیماران خواسته شد توالی از پیش تعیین شده نمایش تصویرهایی را به خاطر بسپارند و همزمان الکترودها منطقه فعال هیپوکامپ مغز را رصد کردند تا دربیابند کدام عصب‌ها در واکنش به این آزمایش فعال می‌شوند.

به گفته محققان هرچند برخی عصب‌ها هنگام به خاطر سپردن یا یادآوری تصاویر در مغز فرد فعال بودند، اما برخی دیگر در غیاب محرک بصری نیز فعالیت می‌کردند و این امر نشان می‌دهد حتی در زمانیکه اتفاقی نمی‌افتد، این عصب‌ها جریان اطلاعات را کدگذاری می‌کنند.

کد خبر 5250142 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: مغز تحقیقات علمی مغز و اعصاب حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آمازون صندوق نوآوری و شکوفایی روسیه شبکه اجتماعی فناوری فضایی خودروی برقی امنیت غذایی تولید دانش بنیان هکرها دولت الکترونیک ایالات متحده امریکا سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۳۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»

عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد موفق به کسب رتبه برتر چهارمین جشنواره تحقیقات برتر در حوزه سلول درمانی و سلول های بنیادی خونساز شد

به گزارش ایسنا، چهارمین جشنواره تحقیقات برتر سلول های بنیادی خونساز و سلول درمانی به همت پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی و پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان شریعتی برگزار شد.

در این مراسم زهرا سادات هاشمی، عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی با ارائه مقاله؛In vivo study for cytotoxicity of murine NK cell-derived exosomes against Triple-Negative mouse mode توانست رتبه نخست را کسب کند، همچنین مرکز رشد فناوری های پیشرفته درمانی و تشخیصی با ارائه مقاله؛ «تولید گوشت آزمایشگاهی جهت تغذیه حیوانات خانگی برای اولین بار در ایران» حائر رتبه دوم و سرکار خانم فاطمه سلیمیان پژوهشگر پژوهشکده سرطان معتمد با مقاله " Human Placenta Derived Mesenchymal Stem Cells Transplantation in Patients with Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS) Caused by COVID-19 (Phase I Clinical Trial):Safety profile assessment رتبه سوم را در این دوره از جشنواره کسب کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟ علم پاسخ می دهد
  • بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است
  • نسل بشر زودتر از تصور منقرض خواهد شد!
  • کشف تکنیکی جدید برای تغییر گروه خونی اهدایی
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • نسل بشر زودتر از آنچه تصور می‌شود منقرض خواهد شد!
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!