Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، سیدحسن رسولی درباره حساب‌های درآمد و هزینه شهرداری تهران در فروردین و اردیبهشت ماه امسال در بخش عملکرد حساب درآمد دو ماهه گفت:آثار مالی و اقتصادی بحران کرونا در عملکرد بودجه ۱۴۰۰و پیش بینی تداوم بحران و شدت یافتن عدم تعادل منابع و مصارف بودجه ١۴۰۰ تا پایان نیمه اول سال جاری مستلزم تغییرات اساسی سیاست ها و اقدامات مالی و اقتصاد مدیریت شهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسولی افزود:: شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب موظف بوده، در برش عملکردی دو ماهه خود نسبت به تامین منابع در سقف ۸ هزار و ۱۴۷ میلیارد تومان اقدام کند. طی این دوره دو ماهه مبلغ ۲۵۸۳ میلیارد تومان معادل ۳۲ درصد درآمد کسب شده است. بنابراین طی دو ماهه مذکور کسری عملکرد۵ هزار و ۵۶۴ میلیارد تومان معادل ۶۸ درصد نسبت به بودجه مصوب مشاهده می شود. البته در دوماه اول هر سال با این عدم تعادل مواجه هستیم.

او افزود: از کل درآمد دو ماهه (۲۵.۸۳۲) ۳۰درصد آن درآمد پایدار و ۷۰ درصد آن درآمد ناپایدار است. در این دوره، شهرداری اجازه داشته حداکثر تا سقف اعتبار مصوب به مبلغ ۶هزار و ۴۸۶ میلیارد تومان هزینه کند. طی دوره مذکور مبلغ ۲هزار و ۸۱۷ میلیارد تومان (۴۳ درصد) هزینه در دفاتر ثبت شده است که از این مبلغ ۱۰۰ درصد آن بصورت پرداخت های نقدی است. بدیهی است این شاخص نمایانگر میزان ثبت رویدادهای هزینه‌ای در دفاتر مالی بوده و آثار دیگری بر آن مترتب نیست.  

خزانه دار شورای شهر تهران در باره عملکرد حساب درآمد و هزینه فروردین گفت: شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب شورا موظف بوده است، در برش عملکردی فروردین ماه خود نسبت به تامین منابع در سقف ۴هزار ۷۳ میلیارد تومان اقدام کند. در این ماه مبلغ یک هزار و ۲۹۹ میلیارد تومان معادل ۳۲ درصد درآمد کسب شده است.   از کل درآمد فروردین (۱۲.۹۹۱) ۱۴درصد آن درآمد پایدار و ۸۶ درصد آن درآمد ناپایدار است.  

رسولی درباره عملکرد هزینه ای نیز بیان کرد: شهرداری تهران در فروردین ماه تا سقف ۳هزار و ۱۲۸ میلیارد تومان اجازه هزینه کرد داشته که با اعلام مبلغ  یک هزار و ۳۹۹ میلیارد تومان در این ماه تقریباً معادل ۴۵ درصد مصارف خود را منظور و ثبت کرده که از این مبلغ تقریبا ۱۰۰ درصد آن بصورت پرداخت های نقدی است.

اودرباره عملکرد حساب درآمد و هزینه اردیبهشت، تصریح کرد: شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب شورا موظف بوده است، در برش عملکردی اردیبهشت ماه خود نسبت به تامین منابع در سقف ۴هزار و ۷۳ میلیارد تومان اقدام کند. در این ماه مبلغ یک هزار و ۲۸۴ میلیارد تومان معادل ۳۲ درصد درآمد کسب شده است. از کل درآمد اردیبهشت (۱۲.۸۴۱) ۴۵درصد آن درآمد پایدار و ۵۵ درصد آن درآمد ناپایدار است.

رسولی ادامه داد: شهرداری تهران در اردیبهشت ماه تا سقف ۳هزار و ۲۴۳ میلیارد تومان اجازه هزینه کرد داشته که با اعلام مبلغ یک هزارو ۵۸۰ میلیارد تومان در این ماه تقریباً معادل ۴۹ درصد مصارف خود را منظور و ثبت کرده است که از این مبلغ تقریبا ۱۰۰ درصد آن بصورت پرداخت های نقدی است.

او در بخش تحلیل و ارزیابی گفت: کسب درآمد نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۲۱ درصد کاهش پیدا کرده است. همچنین ثبت هزینه‌ها در دفاتر مالی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵ درصد کاهش داشته است.

خزانه دار شورای شهر تهران گفت: از کل درآمد وصولی اردیبهشت ماه (۱۲.۸۴۱میلیارد ریال) ۴۵درصد آن درآمد پایدار و ۵۵ درصد آن درآمد ناپایدار است. از کل درآمد وصولی دو ماهه (۲۵.۸۳۲میلیارد ریال) ۳۰درصد آن درآمد پایدار و ۷۰ درصد آن درآمد ناپایدار است. شاخص عدم تحقق درآمد به ۶۸ درصد عدم تحقق در این دوره (دو ماهه) رسیده است.

کد خبر 612030 برچسب‌ها درآمد هزینه شورای شهر مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: درآمد هزینه شورای شهر مدیریت شهری میلیارد تومان معادل آن درآمد پایدار شهرداری تهران اردیبهشت ماه کل درآمد درصد درآمد بودجه مصوب دو ماهه یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۳۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری صبح شنبه در دیدار با رئیس کل دادگستری استان گلستان با اشاره به اینکه گلستان در رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی با رویکرد کاهش زمان رسیدگی توانست رتبه سوم را کسب کند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری به ۱۶ روز رسیده است.

وی تعداد دادخواست‌های واصله در سال ۱۴۰۲ را چهار هزار و ۹۲۰ دادخواست اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان هشت درصد کاهش داشته است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان با اشاره به چهار هزار و ۵۰۱ دادنامه صادر شده در سال گذشته گفت: از این تعداد هزار و ۴۲۰ فقره به صورت سازشی حل و فصل شده است.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان به تعداد دو هزار ۹۵۹ نفر بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۵ درصد کاهش داشتیم و تنها استانی هستیم که سیر نزولی داشته و بیانگر حفظ و صیانت از شغل و اشتغال شده است.

خواجه مظفری اظهار کرد: در راستای صیانت از نیروی کار و نظارت بر حسن اجرای قانون کار در واحدهای مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۲ بازرسان کار به تعداد هفت هزار ۵۳۹ مورد بازرسی انجام دادند که از این تعداد دو هزار و ۸۸۱ بازرسی مربوط به کارگاه‌های پر خطر بوده است که در نتیجه این بازرسی‌ها و ارائه آموزش‌ها در سال ۱۴۰۲ منجر به کاهش ۳۱ درصدی حوادث ناشی از کار نسبت به سال ۱۴۰۱ شده است.

وی یادآور شد در سال ۱۴۰۲ توسط مرکز تحقیقات و تعلیمات اداره کل تعاون و کار در زمینه آموزش عمومی و تخصصی در خصوص حفاظت و بهداشت کار ۲۷ هزار و ۱۷۶ نفر ساعت آموزش به کارگران و نمایندگان کارفرمایان ارائه شده است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل‌های کارگری و کار فرمایی طی سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۵۲ تشکل در استان داریم که ۷۷ درصد تشکل کارگر و ۲۳ درصد تشکل کارفرمایی بوده که برای سال جاری افزایش ۱۵ درصدی را پیش بینی می‌کنیم.

کد خبر 6089720

دیگر خبرها

  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی استان یزد
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • کاهش ۸۶ میلیمتری بارش‌ها در تهران
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها