Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان جنوبی بر لزوم ایجاد رشته های آموزشی مرتبط با ظرفیت های استان در دانشگاه فنی حرفه ای تاکید کرد.

به گزارش برنا خراسان جنوبی، استاندار خراسان جنوبی، در مراسم افتتاح و کلنگ زنی تعدادی از پروژه های عمرانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان عنوان کرد: در استانی مثل خراسان جنوبی با منابع و ذخایر فراوان، که بهره مندی از آنها نیاز به مهارت دارد، وجود چنین دانشگاه هایی بسیار ضروری و مفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه فنی و حرفه ای، بستری مناسب برای تربیت نیروی کارآزموده است، مهارت آموزی فرزندان این منطقه در دانشگاه می تواند به بهره مندی هر چه بیشتر از ذخایر استان کمک کند. 

استفاده از معادن غنی مس، بازالت، طلا، سنگ های قیمتی و ...علاوه بر بهره برداری های کلان و ایجاد فعالیت های صنعتی و معدنی، به نیروی کاردان ماهر نیاز دارد.

جوانان منطقه می توانند با مهارت آموزی در محیط دانشگاه، با اشتغال در حوزه معادن، تولید ثروت و سرمایه کرده، معیشت و اقتصاد خود و خانواده را توسعه بدهند.

جاذبه های طبیعی، صنایع دستی و میراث فرهنگی، ظرفیت های مرتبط با حوزه گردشگری است که مهارت های خاص و منصر به فردی نیاز دارند.

این که با وجود کم آبی استان به جهت زحمات کشاورزان، محصولات کشاورزی منحصر به فردی در خراسان جنوبی تولید می شود، جای تقدیر دارد اما متأسفانه کشاورزان بهره کافی از این محصولات نمی برند.با کسب مهارت های مرتبط می توان به ارزش افزوده واقعی از این محصولات دست یافت که این موضوع نشان دهنده نیاز استان به دانشگاه فنی و حرفه ای می باشد.

ما در قالب برنامه های  ستاد توسعه خاوران، همه ظرفیت ها را دور هم جمع می کنیم تا بهره مندی از آنها را به اندازه واقعی برسانیم.مهمترین نیاز ما برای تحقق این هدف، وجود نیروی کارآزموده و ماهر است، افراد توانمندی که قدرت و جرأت جسارت داشته باشند و بتوانند با ورود به عرصه فعالیت، این ظرفیت ها را عملیاتی نمایند.با تعامل همه حوزه ها به ویژه با ورود دانشگاه فنی و حرفه ای به این موضوع، جهش خوبی را در اهداف و برنامه های ستاد توسعه شاهد خواهیم بود.

بسیاری از فرصت ها در دوره جوانی از دست می روند، ما می توانیم با مدیریت زمان برای استفاده از انرژی جوانی فرزندان این مرز و بوم برنامه ریزی کنیم.رشته های آموزشی دانشگاه باید متناسب با ظرفیت های استان توسعه یابند.

دانشگاه فنی و حرفه ای باید کمک کند تا بچه های این استان با کسب مهارت لازم از ظرفیت های موجود در راستای اشتغال و درآمدزایی به درستی استفاده کنند و در مسیر توسعه استان قدم بردارند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان جنوبی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۴۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی