Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار زنجان با اشاره به اینکه اصلاح باور عمومی راهکار اساسی مقابله با مواد مخدر است گفت: تصور اینکه تنها با انجام وظیفه کار انجام می گیرد، چنین چیزی امکانپذیر نیست در این میان اجتناب از موازی کاری ها و حرکت در یک مسیر و اهداف مشخص می تواند نتیجه بهتری را رقم بزند.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛  فتح  الله حقیقی در جلسه شورای  مواد مخدر استان با اشاره به وضعیت کنونی مصرف این مواد در سطح جهان و کشور افزود: در زمان حاضر سن مصرف مواد مخدر در کشور بیش از گذشته کاهش یافته و از طرفی رتبه مصرف شیشه از پنجم به دوم کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان آمار میزان مصرف کنندگان مواد مخدر کشور اضافه کرد: در این خصوص آمارهای متفاوتی از سوی مراجع اعلام می شود که با احتساب خانواده های درگیر، ابعاد گستره این معضل خانمانسوز را نشان می دهد که طبق  آمارها ۵۵ درصد معتادان متاهل هستند.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه ماحصل اعتیاد وجود فرزند معتاد است، ادامه داد: طبق آمارها حدود ۸۰ درصد زندانیان ارتباط مستقیم و غیرمستقیم  با مواد مخدر داشته و در این خصوص سازمان ملل متحد اعتیاد را جرم سازمان یافته اعلام کرده که تهدید کننده جهان بشریت است.

وی با بیان اینکه از زمان ورود آمریکا به افغانستان مواد مخدر از سنتی به مواد صنعتی تبدیل شده است، اظهار داشت: بحث مواد مخدر بسیار پیچیده بوده و یک آسیب اجتماعی محسوب می شود و باید برنامه ریزی های دقیق، مدون و اجرایی برای مقابله با آن شود.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه ایران در راه مبارزه با مواد مخدر در جهان پیشگام است، ادامه داد: رهبری و دولت به موضوع مواد مخدر توجه ویژه ای دارند بطوریکه حجم هزینه کرد در این حوزه چند برابر افزایش یافته است و رفع آن به عزم ملی و استانی نیاز دارد.

حقیقی به بهره گیری از ظرفیت ها و امکانات موجود در این راستا تاکید کرد و افزود: برنامه ریزی مشخص و هدفمند در پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر اهمیت زیادی دارد و برای جمع آوری معتادان متجاهر اقدامات لازم باید انجام گیرد.

وی با بیان اینکه مجوز فعالیت مراکز غیردولتی اعتیاد توسط دانشگاه علوم پزشکی استان صادر می شود، گفت: چنین مراکزی باید در مکان های تعریف شده نه در مرکز شهر دایر و فعالیت های این حوزه باید بیش از گذشته مدیریت شود و باور قلبی به آن داشت.

استاندار زنجان ادامه داد: بر این اساس با وظیفه اداری نمی توان آسیب های اجتماعی در استان را مدیریت کرد، بلکه باید با انگیزه اقدامات در یک خط مستقیم قرار گیرد و از طرفی توجه داشت به دلیل وسعت این موضوع باید تصمیمات عملیاتی تر و جدی تر اتخاذ کرد.

وی خاطرنشان کرد: عموم مردم انتظار دارند جلساتی از این دست خروجی داشته باشند و در این میان خطای بزرگ این است که گفته می شود قوه قضائیه و نیروی انتظامی برای مقابله وارد عمل شوند.

حقیقی با اشاره به اینکه برای فعالیت تشکل های غیر دولتی حوزه اعتیاد در استان بدون نوبت مجوز داده می شود، افزود: در این میان تشکل و سازمان های غیردولتی فعال این حوزه باید فعال و با اجرای برنامه هایی کمک حال باشند.

وی لزوم مشارکت خانواده ها در حوزه پیشگیری از اعتیاد را یادآور شد و گفت: مراکز فرهنگی، انجمن ها و سایر دستگاههای متولی در این خصوص پای کار باشند و نسبت به برنامه ریزی های هدفمند اقدام کنند و از طرفی از ظرفیت های دهیاران در حوزه مواد مخد نیز استفاده شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا جهان مواد مخدر خانواده اعتیاد معتاد سازمان ملل متحد جرم ایران مبارزه با مواد مخدر دولت مبارزه با مواد دانشگاه علوم پزشکی آسیب های اجتماعی نیروی انتظامی پیشگیری از اعتیاد استاندار زنجان معاون عمرانی استاندار زنجان راهکار اساسی مقابله استاندار زنجان مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۵۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۵۶۰ قاچاقچی و خرده‌فروش مواد مخدر در لرستان

ایسنا/لرستان فرمانده انتظامی لرستان از کشف ۲ تن و ۵۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر و دستگیری ۵۶۰ قاچاقچی و خرده‌فروش مواد مخدر از ابتدایی سال تاکنون در استان خبر داد.

سردار الهی امروز نوزدهم اردیبهشت در جمع خبرنگاران بیان کرد: برنامه‌ریزی، هماهنگی، نظارت و برخورد با تهیه و توزیع مواد مخدر یکی از مهم‌ترین وظایف پلیس بوده که این فرماندهی این موضوع را به‌صورت ویژه از ابتدای سال تاکنون در دستور کار قرار داده است.

وی با بیان این‌که در این مدت ۵۶۰ قاچاقچی و خرده‌فروش دستگیر و تحویل مراجع ذیصلاح شده است، افزود: از قاچاقچیان و خرده‌فروشان مواد مخدر ۲ هزار و ۵۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شده است.

فرمانده انتظامی لرستان در ادامه با اشاره به این‌که در این مدت ۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر منهدم شده است، گفت: در این راستا ۴۸ دستگاه خودروی سبک و سنگین نیز توقیف شد.

وی از کشف ۷۹۰ قبضه سلاح شکاری و ۴۴۴ قبضه سلاح جنگی از ابتدای سال تاکنون خبر داد و گفت: در این مدت تعداد ۵ باند قاچاق سلاح منهدم و از آنان  ۱۴۱ قبضه سلاح جنگی و ۲ قبضه سلاح شکاری کشف و ۹ نفر در این رابطه دستگیر و ۵ دستگاه خودرو از آنان نیز توقیف شد.

 فرمانده انتظامی استان لرستان از مردم خواست در صورت هرگونه اطلاعات در خصوص عرضه و فروش مواد مخدر و سلاح و مهمات مراتب را  به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

سردار الهی در پایان با تأکید بر این موضوع که برای ریشه‌کن کردن معضل مواد مخدر نیاز به همکاری همه آحاد جامعه و مسئولان است، گفت: نیروی انتظامی با مخلان نظم و امنیت عمومی به‌ویژه سوداگران مرگ با جدیت برخورد می‌کند و اجازه نمی‌دهد که جامعه از سوی این افراد ناامن شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستگیری ۵۶۰ قاچاقچی و خرده‌فروش مواد مخدر در لرستان
  • ۳۰ خرده فروش مواد مخدر در اصفهان دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۲ تن انواع مواد مخدر در لرستان
  • کدام استان‌ها بیشترین شهدای مبارزه با مواد مخدر را دارند؟
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • عملیات پلیس علیه مواد مخدر در کیش
  • دستگیری ۲۲ معتاد پرخطر در مرند
  • کشف تریاک با طعم هندوانه در عسلویه
  • کشف ۱۰۰ کیلوگرم تریاک جاسازی‌شده در بار هندوانه