Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@06:40:50 GMT

آیا اردن سفیر خود را به تهران می‌فرستد؟

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۳۶۳۶۶

آیا اردن سفیر خود را به تهران می‌فرستد؟

روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم در یادداشتی با اشاره به برخی تحولات از جمله پیام تبریک پادشاه اردن به رئیسی نوشت که اردن درحال بررسی مساله از سرگیری روابط با ایران و ارسال سفیر جدید به تهران است.

به گزارش ایسنا، روزنامه رای الیوم چاپ لندن در یادداشتی نوشت: به طور ناگهانی و تنها چند روز پس از برگزاری نشست سه جانبه سران عراق و مصر و اردن در بغداد و ظاهر شدن پادشاه اردن در بارگاه های صحابه پیامبر در جنوب کشورش، خبر پیام تبریک این پادشاه به ابراهیم رئیسی ، رئیس جمهور جدید ایران اعلام شد و این امر در شرایطی بود که رسانه ها روی آن متمرکز شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این یادداشت آمد ه است: به نظر می رسد که پادشاه اردن پیامی به رئیس جمهور ایران ارسال و برای وی آرزوی موفقیت کرده است و برای ملت ایران نیز آرزوی پیشرفت و شکوفایی کرده است. پس از این پیام انتظار می رود که روابط دیپلماتیک میان ایران و اردن که طی سال های طولانی قطع شده است، از سرگرفته شود.

این روزنامه فرامنطقه ای می نویسد: برخی کارشناسان متخصص پرونده روابط اردن با عراق و ایران بر این باورند که با توجه به حمایت های آشکار اردن از مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق ، اردن قصد دارد که سفیر خود را به دمشق بفرستد و در تهران نیز سفیر جدید تعیین کند. انتظار می رود که وزارت خارجه اردن اکنون در حال بررسی مساله ارسال سفیر جدید به تهران به جای عبدالله ابو رمان باشد ؛ کسی که تقریبا بیش از 5 سال به ماموریت خود نرفته است. همچنین به نظر می رسد که یک هیات از وزارت خارجه اردن همزمان درحال بررسی مساله از سرگرفتن روابط با سوریه و ارسال سفیر به دمشق است.

در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: به نظر می رسد که روابط اردن با کشورهای عضو محور مقاومت در حال بهبودی است ،البته این روند به طور تدریجی و با سرعت کم است . با توجه به عدم تماس اردن با عربستان در سطوح بالا به نظر می رسد که اردن در حال ایجاد روابط سیاسی و دیپلماتیک با سوریه و عراق است به ویژه اینکه منافع اقتصادی و تجاری اردن با عراق اقتضا می کند که این کشور خواسته دیرینه ایران یعنی تعیین سفیر اردن در تهران را برآورده کند.

در این یادداشت همچنین آمده است که اکنون گفت وگوهای گرمی در عمان تحت عنوان احتمال تشکیل برنامه ای برای ایجاد گردشگری دینی و شیعی در جنوب اردن درحال انجام است زیرا بارگاه ها و ضریح های شخصیتی هایی در آن جا وجود دارد که نزد شیعیان ایران و عراق مقدس هستند و این امر می تواند مقدمه ای برای از سرگیری روابط باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایران و اردن ملک عبدالله دوم سيدابراهيم رئيسي نظر می رسد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۶۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه آمریکا برای منحرف کردن جامعه عراق ناکام ماند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «محمد شریف» رئیس جنبش سیاسی وجود در عراق تاکید کرد که آمریکا در تغییر فرهنگ جامعه عراق ناکام مانده است.

وی افزود: این کشور از زمان اشغال عراق در سال ۲۰۰۸ به دنبال تغییر ساختار جمعیت شناختی عراق و روحیات فرهنگی ملت آن بوده است.

شریف اضافه کرد: آمریکایی‌ها تلاش کردند تفکرات ضد اجتماعی را در عراق از طریق فعالیت‌های نهادهای جامعه مدنی انگلیس و آمریکا گسترش دهند.

وی بیان کرد: این نهادها به برخی از بخش‌های خسارت دیده عراق کمک‌هایی را ارسال کردند اما در نهایت هدف آنها از هم گسیختگی جامعه عراق و انحراف آن بود.

شریف تصریح کرد: آمریکا کوشید جامعه عراق را تبدیل به نسخه دیگری از جامعه کشور خود کند.

پیش از این نیز «ابتسام الهلالی» رئیس فراکسیون المنتج الوطنی در پارلمان عراق تاکید کرده بود که سفیر آمریکا در عراق برای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی در این کشور تلاش می‌کند.

وی در ادامه افزود: ما شاهد اقدامات پارلمانی در عراق برای جلوگیری از تحرکات آمریکا در این کشور در راستای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی هستیم. اقدامات سفیر آمریکا به ویژه در خصوص حمایت از همجنس گرایی در جامعه عراق نگران کننده است.

الهلالی بیان کرد: ما باید از طریق کانال‌های قانونی و دیپلماتیک در برابر پیاده شدن این پروژه‌ها در عراق وارد عمل شویم. اقدامات سفیر آمریکا در راستای اجرای راهبرد این کشور با حمایت برخی کشورهای غربی انجام می‌شود.

کد خبر 6091960

دیگر خبرها

  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • پیام تبریک روسای فدراسیون های فوتبال عراق و تاجیکستان به رئیس فدراسیون فوتبال ایران
  • چرایی بدل شدن اردن به بخشی از سپردفاعی در خدمت صهیونیست‌ها
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است
  • سفیر چین: روابط پکن و کابل در بهترین حالت قرار دارد
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • کارشناس مسائل حقوقی عراق: بغداد حق دارد سفیر آمریکا را اخراج کند
  • پروژه آمریکا برای منحرف کردن جامعه عراق ناکام ماند