Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@23:59:04 GMT

صادرات متقابل در دستور کار آذربایجان و قرقیزستان

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۳۶۶۹۳

صادرات متقابل در دستور کار آذربایجان و قرقیزستان

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس، در چارچوب سفر رسمی هیأت وزارت خارجه قرقیزستان به آذربایجان، «روسلان قزاق بایف» وزیر امور خارجه قرقیزستان با «هدایت اسداف» نخست وزیر آذربایجان دیدار کرد. 

قزاق بایف از نخست وزیر به دلیل دعوت رسمی به آذربایجان تشکر کرد و سلام «الغ بیک معروف اف» نخست وزیر قرقیزستان را منتقل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرفین در این دیدار در مورد روابط دو جانبه، سیاسی و دیپلماتیک، تجاری، اقتصادی، اجتماعی و بشردوستانه گفت و گو کردند.

توافق شد که برای پویایی در روابط دو جانبه و رسیدن به سطح جدید، کمیسیون بین دولتی تجارت و همکاری اقتصادی فعالیت خود را آغاز کند و تصمیم گرفته شد که جلسه بعدی در باکو برگزار شود.

در این دیدار تأکید ویژه بر تقویت صادرات و واردات متقابل کالا و محصولات بومی دو کشور صورت گرفت.

همچنین در مورد از سرگیری پروازهای مستقیم در مسیر «باکو-بیشکک»، ایجاد یک صندوق سرمایه گذاری مشترک، انتقال تجربه آذربایجانی‌ها در ایجاد منطقه آزاد تجاری، اتمام احداث پارک تفریحی، ساخت یک مدرسه متوسطه در بیشکک با کمک هزینه دولت آذربایجان، تأسیس خانه تجارت قرقیزستان در باکو  و تعامل و همکاری در زمینه تهیه واکسن‌ها علیه کووید-19 به قرقیزستان مورد بررسی قرار گرفت.

قزاق بایف ابراز علاقه کرد که قرقیزستان آماده است تا از تجربیات آذربایجان برای جذب سرمایه گذاران در تنظیم فعالیت‌های ادارات محلی، مبارزه با فساد و جنایتکاران، اصلاحات در زمینه مدیریت دولتی و سیستم قضایی استفاده کند.

در پایان این نشست، رئیس دولت آذربایجان آمادگی خود را برای دیدار از قرقیزستان در پاییز 2021 اعلام کرد.

در راستای این سفر رسمی وزیر امور خارجه قرقیزستان دیداری نیز با «صاحیه غفوروا» رئیس پارلمان ملی آذربایجان برگزار کرد.

قزاق بایف با ابراز قدردانی از دعوت آذربایجان، سلام گرم و دوستانه «تالانت مامیتوف» رئیس پارلمان قرقیزستان را به وی ابلاغ کرد.

 در همین راستا، وزیر امور خارجه قرقیزستان به نقش مهمی که پارلمان‌های دو کشور و همکاری‌‌های دو جانبه بین پارلمانی ایفا کرده‌اند ، اشاره کرد.

رئیس پارلمان آذربایجان خاطرنشان کرد که ما سعی داریم تا پایگاه‌های حقوقی و همکاری بین پارلمانی دو کشور را تقویت کنیم و پارلمان ملی آذربایجان این آمادگی را دارد تا پس از انعقاد توافقنامه‌ای مناسب،تصویب آن را انجام دهد.

غفوروا با اشاره به همکاری بین پارلمانی، بر نقش مهم فعالیت‌های گروه‌های دوستی در پارلمان‌های هر دو کشور تأکید کرد.

طرف آذربایجانی توافق کرد که همکاری بین قرقیزستان و آذربایجان باید در مرحله جدیدی از توسعه گام بردارد.

در همین راستا ، اشاره شد که گروه دوستی با قرقیزستان در پارلمان ملی آذربایجان از 14 نماینده تشکیل شده است و آنان آماده تعامل فعال با پارلمان قرقیزستان هستند.

در پایان جلسه ، قزاق بایف از رئیس پارلمان آذربایجان دعوت کرد تا در هر زمان مناسب از «بیشکک» دیدار کند.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: قرقیزستان وزیر خارجه آذربایجان خارجه قرقیزستان رئیس پارلمان قزاق بایف دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۶۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم‌نامه صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات با هدف تامین مالی شرکت‌های صادراتی در صنایع پیشرفته به امضا رسید.

سمانه توکلی مدیر بازاریابی و امور مشتریان صندوق ضمانت صادرات در مراسم این تفام‌نامه که امروز در محل نمایشگاه اکسپو برگزار شد، گفت: مشارکت در زمینه تعریف مدل‌های جدید حمایتی و تامین مالی با محوریت صادرات و صدور ضمانتنامه‌های مشترک جهت حمایت از شرکت‌های صادراتی دانش‌بنیان و بنگاه‌های فعال در صنایع پیشرفته از اهداف این تفاهم‌نامه است.

وی افزود: استفاده از ظرفیت‌های حمایتی و وثایق ترجیحی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و همکاری در زمینه اعتبارسنجی شرکت‌ها از اهداف این تفاهم‌نامه همکاری است.

توکلی عنوان کرد: همچنین تسهیل ارائه خدمات هر دو صندوق به ذی‌نفعان فعال در زمینه صادرات و صنایع پیشرفته در اولویت برنامه‌های امسال هر دو مجموعه قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: همکاری در زمینه انتقال دانش فنی و تبادل تجارب و اطلاعات در ارزیابی ریسک و توسعه زمینه‌های آموزشی و پژوهشی، مشارکت در تامین مالی طرح‌های صادراتی با نرخ ترجیحی و حمایتی و هدایت جامعه هدف صنایع پیشرفته بالقوه به استفاده از ظرفیت‌های بیمه‌ای و ضمانت‌نامه‌ای صندوق ضمانت صادرات برای شرکت‌های صادراتی از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رسانه عبری: باکو میانجی بالقوه تل‌آویو و آنکارا است
  • بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد