Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل بورس انرژی گفت: افزایش سرمایه بورس انرژی از 60 میلیارد تومان به 180 میلیارد تومان به تصویب رسید که فرایند آن برای ثبت نزد شرکت‌ها در حال انجام است.
به گزارش خبرگزاری آریا ، علی نقوی گفت: «اگر بتوانیم قیمت برق را در فضایی رقابتی کشف کنیم و در این زمینه وزرات نیرو نیز همکاری لازم را داشته باشد، یکی از مشکلات بزرگ صنعت برق که توجیه‌پذیری اقتصادی برای سرمایه‌گذاری جدید است، برطرف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط نیروگاه‌های جدید می‌توانند راه‌اندازی شوند و گامی به سمت کاهش مشکلات کمبود برق برداشته شود.»
مدیرعامل بورس انرژی با اشاره به پیگیری مشکلات حوزه برق گفت: چندی پیش با همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار، یک میز صنعت نیروگاهی در سازمان برگزار شد؛ در این نشست نیروگاه هایی که در بورس و فرابورس پذیرفته شده اند، حضور داشتند که مسایل و مشکلاتشان مورد بررسی قرار گرفت.
علی نقوی اضافه کرد: انتظار می‌رود وزرات نیرو و شرکت توانیر در زمینه توسعه بازار برق بورس انرژی فعالیت های منظم‌تر، دقیقتر و کاملتری داشته باشد و از بورس و تعهدات قانونی که در مقررات وجود دارد، حمایت کنند.
وی یکی از این تعهدات را انجام معاملات مصرف‌کنندگان بالای 5 مگاوات در بورس انرژی دانست و افزود: این معاملات از اردیبهشت ماه شروع شده و تقریبا با رشد خوبی همراه است. در همین زمینه امیدواریم معاملات قراردادهای دوجانبه هم در بورس تداوم پیدا کند. در نظر داشته باشید که با انجام معاملات مصرف کنندگان بالای 5 مگاوات عملا بخشی از بار دولت در تامین برق بخش های مختلف کم می شود.
آمادگی کامل بورس انرژی در تامین مالی حوزه انرژی
مدیرعامل بورس انرژی با اشاره به آمادگی کامل بورس انرژی در بخش تامین مالی بیان کرد: هم برای انتشار اوراق سلف و هم برای راه اندازی صندوق های پروژه برای پروژه های نیروگاهی بخش دولتی و بخش خصوصی آمادگی کامل داریم. همانطور که در سال گذشته نیز حدود 2 هزار و 800 میلیارد تومان تامین مالی نیروگاهای دولتی را در بورس داشتیم.
نقوی ادامه داد: بورس انرژی با همکاری مستمری که با شرکت های تابعه وزارت نفت داشته، توانسته است امکان جدیدی برای فروش فرآورده ها فراهم کند، در این شرایط یک فضای شفاف و رقابتی برای معاملات فرآورده ها در حدود 3 سال گذشته ایجاد شده است.
مزایای فروش فراورده‌های نفتی در بورس
مدیرعامل بورس انرژی تصریح کرد: طبق مقررات، عمده فروش فرآورده‌های نفتی از طریق شرکت ملی پالایش پخش و به نمایندگی از پالایشگاه ها انجام می شود. در این زمینه، مزیتی که ایجاد شده است، نخست ایجاد بازارهای جدید در این حوزه است؛ به واسطه بازارهای جدید تعداد مشتریان پالایشگاه ها افزایش پیدا کرده است. براین اساس، هم مشتریان و صادرکنندگان داخلی و هم تجار خارجی در این بازار حضور دارند و به انجام معاملات می پردازند.
وی افزود: در نظر داشته باشید که به واسطه افزایش تعداد خریداران به خصوص در چند ماهه اخیر معامله بسیاری از فرآورده ها به طور رقابتی انجام می شود، به طوریکه قیمت‌هایی بالاتر از قیمت های پایه فرآورده معامله می شوند و درآمدهای بیشتری را نصیب پالایشگاه ها و وزارت نفت می کند.
نقوی با اشاره به مزیت استفاده وزارت نفت و شرکت های تابعه آن از مکانیزم بورس اظهار کرد: نخست شفافیت معاملاتی و کاهش فساد و دوم درآمدزایی بیشتر در اثر رقابت، مهترین مزیت های استفاده از مکانیزم بورس در این مسیر است که در نهایت سود ان نیز نصیب دولت می شود.
مدیرعامل بورس انرژی در خصوص راه اندازی بازار گاز طبیعی هم گفت: بنابر مصوبات بودجه سال 1400 کشور، مقرر شده است تا سقف ده میلیارد متر مکعب گاز طبیعی از طریق بورس عرضه شود که در راستای اجرای این بند بودجه، آیین نامه ای در هیات وزیران در خصوص راه اندازی بازار گاز طبیعی تصویب شد که بر این اساس، امیدواریم به زودی در زمینه انجام معاملات گاز طبیعی هم بتوانبم با همکاری شرکت ملی گاز اقدامانی را انجام دهیم.
افزایش سرمایه سه برابری بورس انرژی تصویب شد
علی نقوی با اشاره به برگزاری اخیر مجمع شرکت بورس انرژی بیان کرد: در این جلسه صورت های مالی تصویب و تقسیم سود به میزان ده درصد انجام شد. با توجه به رعایت ضوابط سازمان برای تعیین حداقل مطلوب سرمایه شرکت ها، افزایش سرمایه نیز در مجمع فوق العاده مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه افزایش سرمایه از 60 میلیارد تومان به 180 میلیارد تومان به تصویب رسید که فرایند آن برای ثبت نزد شرکت ها در حال انجام است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرعامل بورس انرژی میلیارد تومان افزایش سرمایه انجام معاملات راه اندازی فرآورده ها گاز طبیعی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۶۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد

مدیرعامل شرکت توانیر از تزریق دوباره ۵۰۰۰ میلیارد تومان به بورس انرژی خبر داد و گفت: براساس قولی که داده شده بود ۵ هزار میلیارد تومان در روز اول اردیبهشت به بورس انرژی تزریق شده بود و اکنون در هفته دوم اردیبهشت نیز ۵۰۰۰ میلیارد تومان دوم نیز تزریق شد.

به گزارش ایسنا، مصطفی رجبی مشهدی بابیان که این  اقدام یکی از گام های تعریف شده برای توقف موتور بدهی در صنعت برق است، گفت: پیش بینی می شود با تزریق این مبلغ و اعتبار باقی مانده در حساب های وکالتی شرکت های توزیع در هفته گذشته، شاهد افزایش حجم معاملات در بورس انرژی برای هفته آتی باشیم.

به گفته سخنگوی صنعت برق در هفته گذشته ارزش معاملات برق در بورس انرژی به ۱۲۱ میلیارد تومان رسید.

رجبی مشهدی ادامه داد: در همین راستا ۳۲ شرکت توزیع برق مورد نیاز خود را از بورس خریداری کردند.

وی گفت: همچنین در هفته گذشته سهم نیروگاه های خصوصی از برق عرصه شده در بورس انرژی ۴۶ درصد و سهم نیروگاه های دولتی ۵۴ درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به عزم وزارت نیرو و شرکت توانیر از اجرای این طرح گفت: بر اساس رویه جدید مالی صنعت برق کشور، تمامی مبالغ واریزی به حساب مدیریت منابع صنعت برق به صورت منظم و به حساب شرکت‌های توزیع و همچنین حساب خرید برق شرکتهای توزیع واریز خواهد شد و خوشبختانه شاهد رونق و افزایش حجم معاملات در بورس انرژی هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بورس و مرکز مبادله؛ ۲ نهاد با شرح وظایف کاملا متفاوت
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • شاخص بورس هزار واحد رشد کرد
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • تزریق ۵۰۰۰ میلیارد نقدینگی به بورس انرژی
  • برای دومین بار؛ تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد