Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@01:06:23 GMT

تولید محصول ایرانی کُک سوزنی در شازند

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۳۶۹۹۶

تولید محصول ایرانی کُک سوزنی در شازند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، امروز ۱۳ تیر ۱۴۰۰ قرارداد تولید کک سوزنی بین پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند و پژوهشگاه صنعت امضا شد تا پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند کک سوزنی ایرانی نیاز صنعت فولاد کشور را مرتفع کند.

کک سوزنی شکلی خاص از کک نفتی است که با فناوری پیچیده‌ای تولید می‌شود و صادرات آن به ایران از سوی آمریکا تحریم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کک سوزنی محصولی به‌صورت قطعات سخت، متخلخل و با شکل‌های نامنظم است که به‌دلیل شباهت به اسفنج سیاه به کک اسفنجی شهرت دارد.

براساس این قرارداد که به امضای غلامحسین رمضان‌پور، مدیرعامل پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند و جعفر توفیقی، رییس پژوهشگاه صنعت نفت رسید این پالایشگاه قادر خواهد بود با اتکا به دانش فنی داخلی کک سوزنی مورد نیاز صنعت فولاد کشور را تولیدکند.

تولید سالانه ۹۴ هزار تن الکترود گرافیتی مورد نیاز صنعت فولاد کشور و کاهش تولید مازوت کمتر از اهداف این قرارداد است.

این قرار داد در مدت یکسال اجرایی خواهدشد و میزان سرمایه گذاری برای اجرای این قرارداد ۲۹۰ میلیون یورو برآورد می‌شود.

تفاهم‌نامه تولید کک سوزنیو اسفنجی در پالایشگاه‌های بندرعباس و امام خمینی (ره) شازند بهمن‌ماه سال ۹۸ با حضور بیژن زنگنه، وزیر نفت و رضا رحمانی، وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت بین شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و سازمـان توسعـه و نوسـازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) از طرف وزارت صمت امضا شد.

پایلوت این واحد در پژوهشگاه صنعت نفت ساخته شده است و با امضای این تفاهم‌نامه، زمینه ساخت این واحد‌ها در دو پالایشگاه کشور فراهم و کک موردنیاز صنایع فولاد در مقیاس صنعتی تولید می‌شود.

با توجه به شرایط تحریم‌ها، این تولیدات بومی نقش مهمی در خودکفایی ایران در صنایع فولاد، داخلی‌سازی و نیز تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی دارد.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کک سوزنی صنعت نفت صنعت فولاد پالایشگاه امام خمینی شازند امام خمینی کک سوزنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۶۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، طی روزهای گذشته برخی کانال های تلگرامی با انتشار تصویری از یک کتاب مدعی شدند که در کتاب‌های درسی آموزش و پرورش هند به امام خمینی(ره) بنیانگذار انقلاب توهین کرده‌اند.

در این کتاب تصویر بنیانگذار انقلاب اسلامی در کنار برخی جنایتکاران منتشر شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که این کتاب به هیچ وجه کتاب درسی نظام آموزشی هندوستان نیست و یک موسسه خصوصی است.

همچنین مدیر این موسسه با انتشار نامه‌ای ضمن عذرخواهی از این اشتباه و قول اصلاح فوری این اقدام نوشت: «صمیمانه‌ترین پوزش خود را از این اشتباه اعلام می‌داریم و در حال انجام اقدامات فوری برای اصلاح این اشتباه هستیم.»

برخی معتقدند منتشرکنندگان این شایعه در فضای رسانه‌ای، تلاش دارند تا روابط بین دو کشور هند و ایران را تضعیف کنند.

کد خبر 848144 برچسب‌ها امام خمینی هند خبر ویژه

دیگر خبرها

  • مطهری امام
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم ترحیم
  • آیا می شناسیدش؟
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد