Web Analytics Made Easy - Statcounter

عیسی میرانی‌شاهرودی  مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان (آبهای داخلی) در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  اظهارداشت: اداره‌کل شیلات استان بنا بر رسالت کاری و برنامه‌های تدوین شده هرساله در فصل بهار اقدام به تکثیرگونه‌های مختلف ماهیان گرمابی و بومی جهت حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان و ماهیدار کردن استخرها و منابع آبی سطح استان در مرکز بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان زهک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بر همین اساس چهار گونه ماهیان گرمابی شامل کپور معمولی، کپور علفخوار(آمور)، کپور نقره ای(فیتوفاگ) و کپور سرگنده(بیگ هد) و گونه بومی و ارزشمند سفید سیستان تحت عنوان ماهی شیزوتوراکس زارودنی تکثیر و بچه ماهیان تولیدی پس از رسیدن به وزن مناسب عملیات رهاسازی بچه ماهی در منابع آبی هدف و استخرهای پرورشی آغاز می‌شود.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان (آبهای داخلی) افزود: در سه ماهه نخست سالجاری بیش‌از پنج میلیون قطعه بچه ماهی گرمابی و بومی در مرکز بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی زهک و نیز استخرهای به وزن رسانی جوامع روستایی تولید و ماهیدار کردن منابع آبی و استخرهای پرورشی سطح استان آغاز شده و کماکان ادامه دارد.

وی بیان کرد: علاوه‌بر آن می‌توان به همکاری با کمیته امداد امام خمینی (ره) سیستان و بلوچستان در قالب انعقاد تفاهم‌نامه در جهت احداث و فعال سازی استخرهای پرورش ماهی برای مددجویان جامعه هدف کمیته امداد و پیگیری استفاده از ظرفیت نهادهای حمایتی مانند بنیاد هاسب، بنیاد برکت و بنیاد علوی به منظور توسعه فعالیت‌های شیلاتی در حوزه آبهای داخلی استان و نیز فعال شدن سیستم مداربسته سردآبی تودک شهرستان تفتان و همچنین اجرای سه طرح پایلوت پرورش ماهیان خاویاری در سطح استان در سه ماهه نخست سال اشاره کرد.

شاهرودی گفت: همچنین به منظور توانمندسازی جامعه هدف زیر مجموعه اداره کل (آبزی پروران و صیادان) در سه ماهه نخست سالجاری بیش از ۳۰۰ نفر روز دوره آموزشی ترویجی برگزار و تجهیزات و ادوات صید و بهبود کیفیت عرضه آبزیان پرورشی به صورت ترویجی بین بهره برداران فعال حوزه اداره کل توزیع و اجرای این برنامه ها در طول سال بر اساس برنامه های تدوین شده ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ماهیان گرم آبی شیلات سیستان و بلوچستان منابع آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۸۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کشور گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم.

مریم جلالی امروز یکشنبه ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌ دستی زنجیره هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی افزود: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌ دستی، گردشگری، شیلات، لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت ها و دارایی هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان این حوزه در کشور و  سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

وی تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان
  • رفع تنش آب درجنوب سیستان وبلوچستان به مدت چهارسال
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • آغاز تکثیر میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر
  • هشدار رهاسازی آب سد سفیدرود در گیلان
  • دستگیری عوامل جیش الظلم در سیستان وبلوچستان