Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرکل اداره منابع طبیعی استان زنجان با ییان اینکه پروژه آبخیزداری چهرآباد در هفته دولت افتتاح خواهد شد عنوان کرد: هدف کلی این طرح کنترل سیلاب وارد شده به روستا و تقویت آب‌های زیرزمینی می‌باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، خلیل آقاجانلو شامگاه یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با بیان اینکه اجرای پروژه‌های آبخیز‌داری و آبخوان‌داری یکی از بهترین و کم‌ هزینه‌ترین روش‌ها برای مدیریت خشکسالی و سیل است، اظهار داشت: کم‌آبی اخیر تهدید بزرگی برای کشور محسوب می‌شود و توسعه در بخش‌های مختلف را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: در همین راستا سازمان‌های جنگل، مراتع و آبخیزداری کشور و ادارات کل منابع طبیعی در استان تلاش می‌کنند تا با اجرای پروژه‌های آبخیزداری تهدیدات احتمالی از حواث را مدیریت کنند. طبیعت قابل کنترل و پیش‌بینی نیست اما می‌توانیم اثرات مخرب آن را تا حدودی کاهش دهیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با بیان اینکه در سه سال گذشته اعتباراتی از محل صندوق توسعه ملی برای اجرای پروژه‌های آبخیزداری کل کشور به استان زنجان رسید، تصریح کرد: بر اساس اولویت‌هایی که در کل استان داشتیم پروژه را آغاز کردیم. در این میان مدیریت سیلاب‌های شهری موضوع مهمی بود که در شهر آب‌بر و شمال شهر زنجان در روستای دواسب و پایین کوه به کنترل سیلاب دست یافتیم.

وی گفت: همینطور در دشت ابهر و پروژه چهرآباد برای احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی تلاش می‌کنیم. امیدواریم‌ اجرای این پروژه سبب توسعه و ماندگاری روستا‌های اطراف و آبادانی روستا‌ها شود.

طرح‌های آبخیزداری و پیشگیری از سیلاب‌های مخرب در استان خراسان جنوبی اجرا می‌شود«معجزه آبخیزداری»|قنات؛ فناوری اصیل ایرانی برای مقابله با خشکسالی/ لزوم توجه به احیا و مرمت قنوات«معجزه آبخیزداری»|کشاورزی در کویر با فناوری ارزان قیمت استحصال آب از مه و شبنم«معجزه آبخیزداری»|جمع آوری آب باران؛ راهی مطمئن و کم هزینه برای مقابله با خشکسالی و سیل

آقاجانلو با اشاره به اینکه مطالعات آبخیزداری این حوزه در سال‌های 89 و 90 حول چندین محور از جمله وضعیت فیزیوگرافی انجام شد خاطرنشان کرد: مساحت حوزه حدود 11 هزار هکتار شامل روستاهای چهرآباد، نصیرآباد، حسین‌آباد، قاضی‌کندی، سنگبین، اوزج و قالیچه‌بلاغ می‌باشد که همه روستا‌ها در بالادست حوزه هستند و خروجی حوزه، روستای چهرآباد است.

وی در ادامه با بیان اینکه اعتبار کل پروژه 14 میلیارد تومان است، تصریح کرد: ارتفاع کل سد از کف آبراهه از 10 تا 11 متر، حجم مخزن حدود 450 هزار متر مکعب، و حجم عملیات خاکی پی 30 هزار متر مکعب می‌باشد.

این‌ مسئول عنوان کرد: هدف کلی این طرح کنترل سیلاب وارده به روستا و باغ‌های حاشیه آن، پایدارسازی، تقویت و توسعه منابع آب شرب و زراعی پایین دست روستا می‌باشد. این پروژه در هفته دولت امسال مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت و بعد از پایان پروژه امیدواریم سالانه 2.5 میلیون متر مکعب از روان‌آب‌ها و سیلاب‌ها تغذیه شوند.

وی با اشاره به جاذبه‌های گردشگری این منطقه اظهار داشت: آبشار چهرآباد و اندآباد، کوه‌های رنگین، قلعه لک‌لک‌ها و معدن نمک چهرآباد که تبدیل به نخستین موزه معدنی در کشور شده‌ است از جمله مکان‌های گردشگری این منطقه محسوب می‌شوند، با این حال امیدواریم این پروژه تکمیل کننده مجموعه گردشگری این منطقه باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، در پایان جلسه با حضور مدیران منابع طبیعی استان زنجان و مهندسین پروژه بازدید میدانی از پروژه آبخیزداری روستای چهرآباد انجام شد.

انتهای پیام/ی

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: منابع طبیعی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۰۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد

دوستی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: ۱۶ روستا و ۱۴ پاسگاه مرزی با جمعیت متأثر ۷ هزار و ۲۰۰ نفر درگیر پیامد‌های سیلاب شدند که در حال حاضر مشکل آب شرب این روستا‌ها به صورت موقت برطرف شده است.

او با بیان اینکه کارشناسان شرکت در حال برآورد خسارات ناشی از سیلاب به صورت دقیق هستند افزود: حدود ۵۰ کیلومتر از خطوط انتقال نیاز به اصلاح خط و تعمیق و تعویض لوله دارند و برآورد خسارت حدود ۵۰ میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید

امدادرسانی هلال احمر بیرجند به ۱۶ نفر متاثر از سیلاب

دوستی ادامه داد: حساس‌ترین خط آسیب دیده، ۸ کیلومتر لوله ۳۰۰ جی آرپی بمرود_ حاجی آباد است که به صورت کامل از بین رفته و ضمن اینکه خطوط انتقال مجتمع آهنگران هم به صورت جدی آسیب دیده است.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • بسته شدن مسیر رودخانه قره سو بر اثر سیلاب در روستای دوست بیگلو + فیلم
  • تخلیه فضولات حیوانی رودخانه روستای همای علیا را آلوده کرد + فیلم و تصاویر
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • ذخیره ۳۰ میلیون متر مکعب آب در بند‌های خاکی و ملاتی استان
  • آب شرب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی