Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،محمد صفایی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در سطح کشور نمایندگان چند کلانشهر در مجلس شورای اسلامی هستند که پیگیر مسائل ملی هستند و مابقی نمایندگان برای کسب رای کار‌های شهرستانی را پیگیری می‌کنند در صورتی که کار‌ها باید از اصول درست شود.

او درباره اخذ مالیات از خانه‌های خالی در سطح کشور افزود: در کلان شهر‌ها این طرح اثر خود را گذاشته و توانسته ۲۵ درصد عرضه مسکن را افزایش دهد، اما در شهر‌های کوچک هنوز اثرگذاری نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

اخذ مالیات مانع بخش های مولد و خدماتی نشود


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قرار بود تا پایان سال تمامی فروشگاه‌های کشور به پایانه فروشگاهی مجهز شوند تا بتوانیم سیستم مالیاتی را شفاف‌تر کنیم که دولت اعلام کرد این امکان وجود ندارد و در سال آینده انجام خواهد شد.

 

مسیر گناباد به دوغارون چه زمانی آماده می شود؟


صفایی درباره مسیر گناباد به دوغارون نیز بیان کرد: جاده گناباد به خواف را در دوران فرمانداری خودم پیگیری کردم و در آن زمان مصوبه ماده ۳۲ را برای آن دریافت کردیم که بعد این ماده به ۲۳ تغییر یافت که من هم از معاون وزیر پیگیری کردم که اعلام شد این مسیر ماده ۲۳ را دریافت نکرده است.

او تصریح کرد: با نماینده خواف هماهنگی لازم را انجام داده‌ایم تا در بودجه سال ۱۴۰۱ به صورت مشارکتی این جاده را پیگیری کنیم البته منابع دولت هم محدود است و ما باید اولویت‌بندی کنیم که اولویت اول ما مسیر ترانزیتی به مشهد مقدس بود که با احداث پل مهنه کار تمام است و این مسیر دو بانده می‌شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: پیش‌بینی‌ها این است که در چهل سال آینده بار بیشتر بر روی ریل و هواپیما برای جابه جایی باشد، زیرا بحث سوخت یک موضوع جدی شده که در همین زمینه ما اقداماتی مانند تکمیل فرودگاه گناباد و ریل قطار را پیگیری می‌کنیم.

 

انتهای پیام//م.ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مالیات مسیر ترانزیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۰۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم

آرین طاهری بازی‌ساز و پژوهشگر پژوهشکده فرهنگ‌و‌هنر اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: بازی به عنوان یک رسانه تاثیرگذار به خصوص برای نسل جوان و نوجوان محسوب می‌شود که اثر بخشی بسیار زیادی دارد؛ تاثیر گذاری بازی‌ها در سه سطح اتفاق می‌افتد که باید به صورت همزمان به آن توجه شود.

وی افزود: سطح اول نشانه‌های دیداری و شنیداری بازی است، نماد‌هایی که کاربر آن را مشاهده و به صورت مستقیم با آن در ارتباط است، لایه دوم داستان بازی است که لزوما همه بازی‌ها آن را ندارند و سیر خاصی را طی نمی‌کند و چون برخی از بازی‌ها به صورت شنیداری هستند خیلی به آن پرداخته نمی شود، لایه سوم اختصاصی است و همین ظرفیت باعث شده که بازی‌های رایانه ای را ببنیم که داستان را از سینما و یا سریال‌ها اقتباس می‌کنند و از آنها استفاده می کنند.

طاهری با اشاره به اینکه پرداخت به داستان بازی بسیار حائز اهمیت است افزود:‌ داستان، محور و اصل رویه‌ بازی‌هاست است و از این طریق می تواند جنبه تربیتی و اثر گذاری بیشتری داشته باشد اما به آن به درستی پرداخته نمی‌شود.

وی افزود: در مجموع در صنعت بازی سازی از خلاقیت کمتر استفاده می‌شود که در بازی‌های ایرانی و در بازی‌های جهانی قابل مشاهده است و جای خود را به پررنگ تر کردن بازی‌های برخط چند کاربره داده که نیاز زیادی به خلاقیت ندارند.

طاهری در پاسخ به این سوال که جایگاه ایران در صنعت بازی چگونه است گفت: موضوعی که مطرح می شود این است که  ما در بازی‌ سازی از لحاظ کیفی رشد داشته‌ایم اما از نظر کمی رشد مطلوب نداشتیم.

وی در ادامه افزود: با آمدن بازی‌های موبایلی اقتصاد بازی دچار تغییر شد. چرا که بازی های موبایلی به سمت پرداخت درون برنامه ای رفتند که خود این موضوع آسیب زننده است چون باعث کاهش خلاقیت در بازی سازی و صرفا درآمدزایی از تبلیغات می‌شود و به سمت تبلیغات حرکت می کند.

طاهری در انتها گفت: در حال حاضر در کشور ما برخی بازی‌ها وابسته به حاکمیت است و با بودجه دولتی کار می‌کنندکه این موضوع باعث می شود که از لحاظ کیفیت و محتوایی در مسیر متفاوتی قرار بگیرد.و خوشبختنانه از ابتذال کمتری نسبت به دیگر بازی های موجود در دنیا برخوردار است.ساختن بایزی های بزرگ و تاثیر گذار نیازمند سازوکار بزرگ است که در حال حاضر در کشور نداریم و امیدواریم با ایجاد فضای جدید و تکنسین های جدید این مسیر بهبودیابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس پیگیری می‌شود
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار
  • بزرگداشت اکبر زنجان پور و دو جای خالی