Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@02:50:47 GMT

پنجمین گاهنامه نقد کتاب کودک منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۴۰۹۲۳

پنجمین گاهنامه نقد کتاب کودک منتشر شد

پنجمین گاهنامه نقد کتاب کودک ویژه بهار ١۴٠٠ با یاد سیدهادی خسروشاهی، چنگیز داورپناه و محسن سلیمانی خادمان درگذشته ادبیات کودک و نوجوان منتشر شده و در آن آثاری از حمیدرضا شاه‌آبادی، سرور کتبی، تیمور آقامحمدی، فریدون عموزاده خلیلی، ابراهیم حسن‌بیگی، عرفان نظرآهاری، احمد میرزاده، شهرام شفیعی، محمدحسین محمدی، مریم جلالی، دیوید آلموند و غیره بررسی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رفیع افتخار، سودابه امینی، محمود برآبادی، عبدالحکیم بهار، حسن پارسایی، محسن حاجی زین‌العابدینی، سعید حسام‌پور، غلام‌رضا حیدری ابهری، جمیله سنجری، فهیمه شانه، حسین شیخ‌الاسلامی، زیبا علی‌خانی، فریبا کلهر، زهره مسکنی، سیدمحمد مهاجرانی و مناف یحیی‌پور از جمله نویسندگان این شماره گاهنامه نقد کتاب کودک هستند.

گاهنامه نقد کتاب کودک و نوجوان مجموعه مقالاتی است که هر فصل با هدف بررسی ادبیات کودک و نوجوان و موضوعات مرتبط با آن منتشر می‌شود.

این‌ مجله در ۳۰۰ صفحه منتشر و نسخه الکترونیک آن نیز در فضای مجازی در دسترس علاقه‌مندان است.

سید هادی خسروشاهی (۱۳۱۷ در تبریز – ۸ اسفند ۱۳۹۸ در تهران) سیاستمدار و سفیر سابق ایران در واتیکان و رئیس نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در مصر (قاهره) بود. او در ۸ اسفند ۱۳۹۸ در پی شیوع کروناویروس در ایران بر اثر ابتلا به بیماری کروناویروس ۲۰۱۹ و کهولت سن درگذشت.

چنگیز داورپناه، مترجم و استاد زبان و ادبیات فارسی در ۱۴ تیر ماه ۱۳۲۵ در تهران متولد شد. او از سال ۱۳۶۵ به مدت ۳۰ سال، در دانشکده ادبیات و فلسفه دانشگاه رم، زبان و ادبیات فارسی تدریس می‌کرد. از آثار این مترجم می‌توان به داستان‌هایی برای سرگرمی و روزی که در میلان از آسمان کلاه می‌بارید و چند داستان دیگر اشاره کرد.  او تیرماه ۹۹ در سن ۷۵ سالگی دار فانی را وداع گفت و در شهر اوریولو ایتالیا به خاک سپرده شد.

محسن سلیمانی (زاده ۱۳۳۸ ـ درگذشته ۱۳۹۶) داستان نویس، مترجم و پژوهشگر ادبیات داستانی و طنز بود. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ۱۸ تیرماه ۱۳۹۴ به سلیمانی نشان درجه یک هنری در زمینه ادبیات داستانی اعطا کرد. سلیمانی که رایزن فرهنگی ایران در صربستان بود، صبح روز دوم بهمن سال ۱۳۹۶ در بلگراد درگذشت.

برچسب‌ها کتاب کودک سید هادی خسروشاهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کتاب کودک سید هادی خسروشاهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کتاب کودک سید هادی خسروشاهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گاهنامه نقد کتاب کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۰۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کتاب «سروش صحت» باعث صف طولانی در اصفهان شد؟

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، به تازگی فیلمی تحت عنوان صف طولانی مردم اصفهان برای رونمایی و جشن امضای کتاب سروش صحت در فضای مجازی منتشر شده است.

سروش صحت بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون و نویسنده ای که پس از اجرای برنامه کتاب باز، در حوزه کتاب طرفداران زیادی به دست آورده، اینبار دست به تولید کتاب زده و حالا برای عرضه کتاب تازه‌اش صفی عجیب در اصفهان شکل گرفته است.

اما کتاب جدید سروش صحت چیست؟

«تاکسی سواری» ، اولین کتاب سروش صحت، شامل ۱۲۴ داستانک یا میکروفیکشن است. میکروفیکشن به داستان کوتاه‌کوتاه معروف است. در این سبک، نویسنده بخش‌های غیرضروری زبان را حذف می کند. خالق اثر از متن حذف می‌شود و یا از متن فاصله می‌گیرد. به خاطر لحظات ناب و ضربه‌های ناگهانی‌ای که این سبک نگارش در دل‌ خود دارد گاهی تحت‌عنوان «داستان ناگهان» نیز ترجمه می‌شود.
در کتاب «تاکسی سواری» ما به همراه راوی در یک تاکسی نشسته‌ایم و هر روز مسیری کم‌وبیش ثابت را طی می‌کنیم. طی این مسیر اما هر بار مسافران جدید، رانندگان جدید و اتفاقات جدیدی منتظرمان هستند و راوی نکته‌پرداز و طناز کتاب ما را از وقایع آن روز آگاه می‌کند.
از دعوای زن و شوهری راننده تاکسی گرفته تا زلزله‌ای که آن روز آمده، از موضوع مرگ مارادونا تا مهاجرت اجباری جوانان، از خبر قتل یا خودکشی صفحه حوادث روزنامه، غم‌های کوچک و بزرگ و حتی عشق‌های نوجوانی و جوانی.
داستانک‌های این مجموعه نیز به واسطه‌ی همین خصوصیت گاهی همان حسی را به خواننده منتقل می‌کنند که موقع خواندن قطعه‌ای هایکو به او دست می دهد. پیدایش کتاب‌های میکروفیکشن متناسب با کشیده شدن جوامع به سمت مدرنیته و ماشینی‌شدن و محدودیت وقت افراد گسترش پیدا کرده‌است. شاید بتوان گفت ضرورت چنین داستان‌هایی با توجه به میزان کم مطالعه افراد جامعه، چندان دور از ذهن نیست.

این کتاب سال ۱۴۰۲ توسط انتشارات چشمه چاپ و راهی بازار نشر شده است.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1228548 برچسب‌ها کتابخوانی اصفهان

دیگر خبرها

  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • نشر آموت با ۱۸۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • کودکان با شعر زندگی موفق‌تری خواهند داشت
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • هند به نمایشگاه کتاب تهران نرسید،‌ یمن جایگزین شد
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • کدام کتاب «سروش صحت» باعث صف طولانی در اصفهان شد؟