Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@22:33:07 GMT

جزئيات سنوات مجاز دانشجويان

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۴۲۳۲۴

خبرگزاری آریا- معاون آموزشی دانشگاه تهران با بیان اینکه سنوات مجاز دانشجویان دوره کارشناسی ارشد 4 نیم سال و دوره دکتری 9 نیم سال است، گفت: ادامه تحصیل دانشجویان ارشد در نیم سال هفتم نیازمند تصویب کمیسیون موارد خاص دانشگاه است.
به گزارش آریا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر حسین حسینی در جلسه نشست عمومی دانشجویان با هیأت رئیسه دانشگاه تهران افزود: سنوات مجاز دانشجویان دوره کارشناسی ارشد 4 نیم سال و دوره دکتری 9 نیم سال است که با توجه به مصوبه هیأت امنا دانشگاه تهران، برای دانشجویان دوره کارشناسی‌ارشد نیم‌سال پنجم و در مقطع دکتری نیم‌سال دهم معاف از شهریه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون آموزشی دانشگاه تهران تاکید کرد: نیم سال ششم در دانشجویان کارشناسی ارشد با پرداخت شهریه است که نیاز به طرح در کمیسیون موارد خاص نیست، اما ادامه تحصیل در نیم سال هفتم نیازمند تصویب کمیسیون موارد خاص دانشگاه است.
وی با اشاره به طرح موضوع شفافیت ارزشیابی استادان خاطرنشان کرد: این موضوع بار‌ها توسط شورای صنفی دانشجویان مطرح شده است و امیدواریم بتوانیم تا نیم سال آتی این مسأله را عملیاتی کنیم به نحوی که دانشجوی هر درس بتواند ارزشیابی ترم‌های قبل همان درس را رؤیت کند.
معاون آموزشی دانشگاه تهران در پاسخ به رعایت نکردن طرح درس توسط تعدادی از استادان و تدریس و برگزاری آزمون در کانال‌های تلگرامی و واتساپی گفت: تدریس بایستی بر اساس طرح درس و در این ایام در سامانه ایلرن صورت پذیرد و امتحانات این نیمسال نیز به‌صورت مجازی و در بستر ایلرن یا امن آزمون خواهد بود؛ لذا در صورت وجود مغایرت، دانشجویان می‌توانند موارد را از طریق ایمیل به شورای صنفی یا معاونت آموزشی دانشگاه اطلاع دهند.
در این نشست همچنین دکتر مقاری معاون طرح و برنامه دانشگاه تهران در پاسخ به موضوع شفافیت مالی فعالیت‌ها در دانشگاه تهران گفت: ساختار بودجه دانشگاه کاملاً شفاف است، ولی بودجه از یک ساختار متنوعی برخوردار است و بودجه تفضیلی تا پایان سال 1399 به تصویب و تأیید هیات امنا دانشگاه رسیده است و در سایت دانشگاه موجود می‌باشد. بودجه سال 1400 نیز توسط دولت ابلاغ و اجرای آن به تصویب هیأت امنا رسیده است.
در بخش دیگری از این نشست دکتر فاطمی، رئیس مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه، در پاسخ به موضوع فقدان امکان دانلود کلاس‌های آنلاین گفت: از ویژگی‌های سامانه کلاس زنده که یکی از دو بستر برگزاری کلاس همزمان در ایلرن است امکان ضبط جلسه در سرور است که برخی سامانه‌های دیگر مورد استفاده در دانشگاه‌های دیگر این امکان را ندارند. بعد از ضبط جلسه امکان مشاهده برخط جلسه در همان لحظه ایجاد می‌شود و دانشجویان می‌توانند جلسه را مشاهده کنند.
وی افزود: از دیگر توانمندی‌های این سامانه امکان ایجاد فایل از جلسه برای دانلود است. این امکان برای استادان و دستیاران هر درس ایجاد شده است و راهنمای مرتبط در اختیار استادان قرار داده شده است. آنچه قبل‌تر انجام می‌شد اختصاص سرور مستقل و کارشناسان برای انجام این عملیات بود که به دلیل افزایش بار پردازشی خدمات یادگیری الکترونیکی آن سرور‌ها به امور دیگر اختصاص داده شده است و همه نکات مرتبط با یادگیری الکترونیکی از طریق لینک https://utec.ut.ac.ir/web/academics/reference برای دانشجویان قابل دسترسی است.
موضوع سنوات مجاز تحصیلی، نبود شفافیت ارزشیابی استادان، نحوه آموزش و ارائه خوابگاه در ترم آینده، ارائه خوابگاه برای دروس عملی، امکان نداشتن دانلود کلاس‌های برخط، رعایت نکردن طرح درس توسط تعدادی از استادان، تدریس و برگزاری امتحانات در کانال‌های واتساپی و تلگرامی توسط تعدادی از استادان، نبود شفافیت مالی فعالیت‌هایی که در دانشگاه انجام می‌گیرد، مشکلات پردیس‌های اقماری و… از جمله موضوعات مطروحه توسط دانشجویان در این نشست بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جزئیات سنوات دانشجویان آموزشی دانشگاه دانشگاه تهران کارشناسی ارشد سنوات مجاز نیم سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۲۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عرب‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در نشست خبری برگزاری هشتمین همایش ملی فرش ایران که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه می‌تواند نقش اساسی در جهش تولید ایفا کند. دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ازلحاظ ورودی در سال جاری با ۳۰ درصد رشد پذیریش دانشجو، مواجه بوده که نسبت به سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

وی افزود: اکنون شرایط خوبی در دانشگاه وجود دارد زمانی ۲هزار ۷۰۰ دانشجو در دانشگاه داشتیم اکنون به ۵ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده یعنی در چهار سال تعداد دانشجو به دو برابر شده است. تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در دانشگاه در سال‌های قبل، ۸۰۰ بوده که اکنون این آمار به هزار و ۷۰۰ نفر رسیده و دانش‌آموزان این مدارس می‌توانند از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که برای دانشجویان است، برای ارتقای سطح آموزش خود بهره‌گیری کنند. نزدیک به ۸۰۰ معلم، استاد هیئت علمی، حق و تدریس و کارمند در دانشگاه، فعال هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در پاسخ به این سؤال که علت این رشد ۳۰ درصدی دانشجوی دانشگاه، چیست؟ گفت: در این سال‌ها سعی کردیم استادان متخصص و قوی را شناسایی و به دانشگاه دعوت کنیم. برای انتخاب استادان نگاه صرفاً علمی و تخصصی است نگاه تیمی، گروهی، اصلاً جایگاه ندارد.

عرب‌زاده درباره با بیان مشکلات اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: اکنون این واحد دانشگاهی با بازنشستگی گروهی استادان مواجه بوده؛ البته استادان جوان و نخبه در دانشگاه مشغول به تدریس هستند؛ اما زمان می‌برد تا به مانند استادان گذشته باتجربه باشند.

وی جذب برخی استادان متخصص به عرصه صنعت را چالش علمی دانست و بیان کرد: به علت شرایط سخت اقتصادی این استادان زودتر جذب صنعت می‌شوند تا به تربیت نیرو‌های متخصص جوان بپردازند و شرایط اقتصادی جامعه در این امر دخیل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با اشاره به برخی از دانشگاه‌ها که هنوز زیرساخت کافی ندارند، تأکید کرد: دانشجو باید در محیط دانشگاه متخصص و عالم شود؛ اما در برخی دانشگاه‌ها حتی زیرساخت‌های دانشگاهی هم مهیا نیست؛ اما با تبلیغات دانشجو، جذب می‌کنند. رشد قارچ گونه دانشگاه، نیاز امروز جامعهٔ علمی نیست؛ بلکه تخصص گرایی، تربیت افراد و نیروی جوان علمی نیاز کشور است. اینکه صرفاً بخواهیم فقط مدرک بگیریم کافی نیست و باعث می‌شود فاصله و یا شکاف عمیق بین دانشگاه و جامعه کار ایجاد شود؛ زیر متخصص تربیت نکرده‌ایم.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به‌عنوان شانزدهمین دانشگاه آزاد اسلامی کشور و نخستین دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دانست و گفت: این دانشگاه دارای سرای فرش ماشینی و سه مرکز تحقیقات و فناوری، شتاب‌دهنده و آزمایشگاه طراحی فرش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • صدای چپ امریکایی را  در تهران می‌شنوید؟
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • خدشه‌دار شدن استقلال دانشگاه؛ «دخالت‌ها در دانشگاه زیاد شده است»