Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: امسال برای اولین‌بار اشتغال‌زایی و توانمندسازی در مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور را از طریق «فریلنسینگ بین‌المللی» و در قالب برگزاری یک رویداد ملی دنبال خواهیم کرد.
مرتضی نیازی اظهار داشت: مشاغل پیش‌بینی شده در این رویداد عمدتا در حوزه آی‌تی، برنامه‌نویسی موبایل و وب، عکاسی، گرافیک، هوش مصنوعی، معماری، طراحی در رشته‌های مهندسی از جمله مکانیک، صنایع و برق ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درباره فرآیند فریلنسینگ هم توضیح داد: فریلنسینگ به معنای کار از راه دور است که طی آن یک فرد با راه‌اندازی یکی از مشاغل نرم‌افزاری، اموری مانند برندینگ، بازاریابی، جذب مخاطب، مذاکرات، عقد قرارداد، پشتیبانی، توسعه، تحویل محصول و خدمات پس از فروش را شخصا انجام می‌دهد و دستمزد خود را از کارفرما دریافت می‌کند و با توجه به عدم نیاز به حضور شخص، با کارفرمای خارج از کشور نیز قابل انجام است.
نیازی از انتشار فراخوان رویداد «فریلنسینگ بین‌المللی» از 31 خرداد خبر داد و گفت: رویداد اصلی از 31 تیرماه آغاز به‌کار می‌کند و شرکت‌کنندگان در رویداد آموزش‌های لازم را درباره مهارت فریلنسینگ بین‌المللی می‌بینند و می‌آموزند که چگونه وارد مذاکره و تعامل با سفارش دهندگان و کارفرمایان بین‌المللی شوند. 
معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت، فریلنسینگ بین‌المللی را یکی از راه‌های دور زدن تحریم‌ها ذکر کرد و اظهار داشت: یک فریلنسر ایرانی بدون محدودیت و نگرانی می‌تواند در حوزه بین‌المللی فعال باشد و با کارفرمایان خارجی وارد مذاکره و تعاملات حرفه‌ای شود.
وی خاطرنشان کرد: تمامی جوانان جویای کار در مناطق محروم می‌توانند در این رویداد شرکت کنند و برای برگزیدگان بر اساس توانایی‌ها و استعدادهایشان، در حوزه‌های بین‌المللی و داخلی فرصت های کاری فراهم خواهد بود.
به گفته نیازی، شرکت‌کنندگان پذیرفته شده در رویداد «فریلنسینگ بین‌المللی» پس از فرآیند اهلیت‌سنجی، برای تامین سخت‌افزار و وسائل مورد نیاز و گذراندن دوره‌های آموزشی از سوی بنیاد برکت حمایت می‌شوند و تسهیلات دریافت می‌کنند.
معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت ادامه داد: تسهیل‌گران بنیاد هم به مدت یک و نیم سال در کنار این افراد هستند تا کسب‌وکارشان به ثبات و پایداری برسد.
وی یادآور شد: بنیاد برکت برای سال جاری ایجاد 2 هزار و 500 طرح اشتغال‌زایی را در قالب فریلنسینگ یا کار از راه دور برنامه‌ریزی کرده است که ایجاد 7 هزار و 500 فرصت شغلی را به دنبال خواهد داشت.
نیازی با تاکید بر برگزاری «فریلنسینگ بین‌المللی» در سراسر کشور پیش‌بینی کرد که بالغ بر 5 هزار نفر در این رویداد ملی ثبت نام کنند.
گفتنی است، علاقه‌مندان برای شرکت در رویداد «فریلنسینگ بین‌المللی» می‌توانند به وب‌سایت این رویداد به آدرس https://rayacollege.com/bootcamp مراجعه کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۲۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری، رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان