Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست خبری هیئت مدیره سندیکای صنعت برق ایران به منظور طرح و بررسی چالش‌های صنعت برق و راهکار‌ها و پیشنهادات سندیکای صنعت برق به دولت منتخب برای رفع مشکلات و فضای کسب و کار این صنعت، برگزار شد. خبرگزاری میزان - نشست خبری سندیکای صنعت برق ایران با رویکرد چالش‌های این صنعت ازجمله مطالبات، خاموشی‌ها، مشکلات قرار دادی که بسیاری از سازندگان و پیمانکاران این صنعت را دچار آسیب‌های جبران ناپذیری کرده و نیز لزوم ارائه پیشنهادات و راهبرد‌های اجرایی از سوی بخش خصوصی به دولت منتخب به منظور فضای کسب و کار این صنعت، باحضور علی بخشی رئیس سندیکای برق، پیام باقری نایب رئیس هیئت مدیره سندیکای صنعت برق، مهدی مسائلی عضو هیأت مدیره و رئیس کمیته حقوقی و قرارداد‌های سندیکای برق و سپهر برزی مهر دبیر سندیکای برق برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رئیس سندیکای صنعت برق گفت: خاموشی‌هایی که اتفاق می‌افتد توجه را به سمت صنعت برق جلب می‌کند و اگر این خاموشی‌ها وجود نداشت کسی متوجه نمی‌شد که صنعتی مثل صنعت برق وجود دارد؛ ۵ سال پیش در کنفرانس خبری خاموشی‌ها را پیش بینی کردیم، ولی همان روز‌ها گله کردند که این حرف درستی نیست و ما مشکلی نخواهیم داشت، ولی متأسفانه این پیش بینی درست بود و این شرایط هم اکنون به وجود آمده است.   وی افزود: همزمان شاهد تغییر دولت هستیم و به زودی کابینه جدید مستقر خواهد شد و امیدواریم به پیشنهادات و نکاتی که فعالین این صنعت می‌گویند توجه کنند و فکر نکنند ما به دنبال کسب امتیاز از شرایط خاصی هستیم.   بخشی اظهار کرد: نکته مهم این است که مسئله سرمایه گذاری در صنعت برق یک مسئله زمان بر است و اگر همین امروز مشکلات صنعت، سرمایه گذاری و اقتصاد کلان برق را حل نکنید ۴ سال از نظر فنی طول می‌کشد که به شرایط مطلوب برگردیم.   رئیس سندیکای صنعت برق گفت: اگر قرار باشد به روز‌های خوب این صنعت برگردیم دولت جدید باید از همان روز اول اصلاح ساختار داشته باشد.   وی تاکید کرد: برنامه ۱۰۰روزه به وزارت نیرو ارائه کردیم و مفهموم این برنامه این است که چه چیزی اضطراری و چه اقداماتی می‌تواند شرایط را به سمت مطلوبیت پیش ببرد.   بیشتر بخوانید: ساخت نیروگاه تناسبی با رشد مصرف برق ندارد   در حال تکمیل... برچسب ها: اخبار اقتصادی صنعت برق

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی صنعت برق سندیکای صنعت برق خاموشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۴۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • وضعیت عمومی حجاب در شهر کرمان نسبتاً مطلوب است
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهرداری شیراز با ارزش ۶۰ هزار میلیارد تومان در نمایشگاه اکسپو
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد