Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحلیل شما از اقدام آقای رئیسی و اژه‌ای در بهره‌مندی از نظر مخالفان و جریانات مختلف سیاسی چیست؟

برخلاف تصویری که از آقای رئیسی ساخته‌ شده بود، ایشان فردی کاملا معتدل است. اگر به مجموعه اقدامات ایشان در زمان ریاست قوه قضاییه نگاه کنید می‌بینید حرکت‌هایی اصلاحی را شروع کردند که قابل‌تصورهم نبود.

از چه نظر؟

همین‌که قوه‌ قضائیه را به یک نقطه متعادل رساندند، باتوجه به شناختی که از آقای اژه‌ای داریم امیدواریم در دور جدید هم این مسیر طی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای رئیسی در جریان انتخابات با وجود این‌که اطلاعات کافی نسبت‌ به رقبای خود داشت، موضعی کاملا منطقی از خود نشان داد؛ رئیس‌جمهوری منتخب در اقدامی بی‌سابقه از رقبای خود دعوت کرده و گفتند از نظرات شما استفاده می‌کنم.

آیا این موضوع فقط به روحیه آقای رئیسی بازمی‌گردد؟

خیر، جامعه ما در حال سپری کردن یک دوران خستگی از منازعات سیاسی ‌است مردم به دلیل ‌مشکلات شدید اقتصادی و غیراقتصادی، دیگر تحمل هیچ‌گونه تندروی و رادیکالیسم را ندارند.

مردم آقای رئیسی را در این انتخابات چهره‌ای به دور از جنجال‌ های سیاسی دیدند، کسی که در واقع می‌تواند کشور را از منازعات سیاسی به دور نگه ‌دارد و به حل مشکلات اصلی بپردازد.

بلوغ سیاسی در این میان چقدر اثر‌گذار بود؟

برای جامعه آشکار شده است که برخی نامزدها با متهم کردن کاندیداهای دیگر به الفاظ دروغ و کذب فقط به دنبال ایجاد یک جنگ روانی سیاسی هستند تا بتوانند کسب رای کنند؛ مثل سال 96 .

پیرو صحبت شما تحلیل آرای انتخابات 1400 هم همین را نشان می‌دهد، کسانی که کمتر اهل جنجال بودند از سوی مردم بیشتر مورد اقبال قرار گرفتند و می‌توان گفت به نوعی اخلاق‌مداری بیشتر از وعده‌های اقتصادی جواب داد؟

بله، در این دور از انتخابات برخی از نامزدها در تلاش بودند تا با ایجاد یک دوقطبی سیاه و سفید رأی کسب کنند؛ باوجود این‌که برخی از مردم در دردناک‌ترین شرایط اقتصادی به سر می‌برند اما مغلوب وعده‌های مادی انتخاباتی نشدند.

برآورد شما از رفتار آقای رئیسی از زمان اعلام نتایج تا به امروز به چه صورت است؟

اقدامات آقای رئیسی این نوید را به مردم داد که تا به اینجای کار اشتباه نکرده‌اند که امیدواریم این رویه مثبت تا پایان ادامه داشته باشد، چراکه مردم می‌خواهند کشور به سمت فضای آرام برود تا مشکلات کشور حل شود. موضوعی که آقای رئیسی هم دقیقا آن را درک کردند و بعد از پیروزی با چهره‌های مختلفی که در جریان انتخابات منتقدش بودند برای همگرایی تعامل می‌کند.آقای رئیسی نشان داد که رئیسی برای همه جمهور است نه فقط کسانی که به ایشان رای دادند.

جنس تعامل رقبا را چطور تحلیل می‌کنید؟

رقبا هم ضمن درک فضای عمومی کشور، حس کردند برای بقای خودشان باید درهمین فضا حرکت کنند، به همین دلیل می‌بینید که با چه سرعتی سیل تبریک‌ها از سوی شخصیت‌های مختلف به سوی رئیس‌جمهوری منتخب روانه می‌شود.

یکی از سوالاتی که بعد از دیدارآقای رئیسی با رقبا مطرح شد به مواضع تند برخی کاندیداها در جریان انتخابات بازمی‌گردد و معتقدند این اقدامات پوپولیستی است چراکه کسانی که معتقد به مهندسی انتخابات بودند و 28 خرداد را با کودتای 28 مرداد مقایسه می‌کردند چطور می‌توانند در این تعامل مفید باشند؟

مردم حق دارند این پارادوکس‌ها را قبول نداشته باشند واین سوال را داشته باشند، که آیا زمان انتخابات برای کسب رای دروغ گفته شد یا امروز برای قدرت. به هر حال مهم، اقدام آقای رئیسی است که می‌تواند روحیه امید و اعتمادی را که در طول سال‌های گذشته دچار خدشه شده است، ترمیم کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: قوه قضاییه ناصر ایمانی پساانتخابات انتخابات منازعات سیاسی انتخابات ۱۴۰۰ آقای رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۴۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها پیش‌آهنگ تحولات جهانی باشند

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تصریح کرد: دانشجویان و اساتیدِ تمامی دانشگاه‌های ایران اسلامی، حمایت از مردم فلسطین را رسالت و ماموریت اصلی خود قرار داده و پیش‌آهنگ تحولات منطقه‌ای و جهانی باشند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه‌ای با اشاره به اعتراضات جهانی دانشجویی علیه اسرائیل در حمایت از مردم فلسطین تصریح کرد: دانشجویان و اساتیدِ تمامی دانشگاه‌های ایران اسلامی، حمایت از مردم فلسطین را رسالت و ماموریت اصلی خود قرار داده و پیش‌آهنگ تحولات منطقه‌ای و جهانی باشند.

در این بیانیه آمده است:

با ادامه‌ی نسل‌کشی، کشتار و جنگ در غزه، دانشگاه‌های سراسر جهان بویژه ایالات متحده آمریکا شاهد بزرگ‌ترین موج تجمعات اعتراضی به نشانه‌ی همبستگی با مردم فلسطین و خواهان قطع مراودات علمی با نهادها و شرکت‌های وابسته به آن و توقف ارسال تسلیحات کشتار جمعی به سازه‌ی فاشیستی هستند.

امروز در مهد به اصطلاح «آزادی بیان» و «آزادی آکادمیک»(آزادی موسسات دانشگاهی، پژوهشی و اعضای جامعه علمی، استادان، پژوهشگران و دانشجویان)، در حمایت از درنده‌‌خوترین نیروی تاریخ بشر یعنی دولت فاشیست و آپارتاید رژیم صهیونیستی، آمریکای جنایتکار که خود را متصدی بلامنازع فضیلت‌ها و ارزش‌های انسانی می‌داند در کسری از ثانیه ارزش‌های جهانشمول آزادی را تحقیر و روی راستینِ خود را نشان داده و در یک اقدام بی‌سابقه با اشغال و لگدمال کردن حریم مستقل دانشگاه آن را تبدیل به پادگان کرده‌ و با گسیلِ پلیس ضد شورش، گارد ملی ارتش آمریکا، استقرار نیروهای امنیتی و تک‌تیرانداز، نصب دوربین‌های امنیتی نسبت به محاصره دانشگاه و دستگیری، بازداشت و ضرب و شتم صدها استاد و دانشجو اقدام و با پرونده‌سازی، مقدمات تعلیق و اخراج آنها را در راستای سرکوب و خفه کردن صدای حامیان فلسطین و معترضین به ماشین نسل‌کشی فراهم کرده است و سازمان بدنام موساد با استفاده از تکنولوژی شناسایی صورت، دانشجویان را تهدید به از دست دادن موقعیت‌های شغلی و استخدامی می‌کند.

امروز در دوره پسافروپاشی و افول هژمونی نظام سلطه، که تحولات جهانی با سرعت سرسام‌آور حول مسئله فلسطین و غزه قهرمان به پیش می‌رود و خیزش نوین ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های جهان به راه افتاده و نیروهای ساحت میدانی جبهه خود را مشخص  و حول این مساله دست به صف‌آرایی زده‌‌اند دانشجویان و اساتیدِ تمامی دانشگاه‌های ایران اسلامی، حمایت از مردم فلسطین را رسالت و ماموریت اصلی خود قرار داده و پیش‌آهنگ تحولات منطقه‌ای و جهانی باشند و با نمایندگی مطالبات مردمی نگذارند نیروهای منحط، اوباش و شیفتگان دموکراسی صوری و گزینشی آمریکایی بر حوزه عمومی مسلط گردند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید
  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • نشست رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی
  • نشست مهم رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی برگزار شد
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها پیش‌آهنگ تحولات جهانی باشند