Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  باقری نایب‌رییس صنعت سندیکای صنعت برق در نشست خبری امروز خود با اشاره به این‌که سندیکای صنعت برق از دولت سیزدهم انتظارات بسیار زیادی دارد، گفت: اصلاح نظام قیمت‌گذاری، تشکیل نهاد تنظیم مقررات بخشی برق، تخصیص تسهیلات صندوق توسعه ملی برای تامین بخشی از سرمایه طرح‌های زیربنایی برق ازجمله انتظارات صنعت برق در دولت سیزدهم به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



باقری اظهار کرد: مولدسازی دارایی‌های راکت صنعت برق، رفع موانع بهره‌مندی از ابزارهای بازار سرمایه برای تامین مالی و سرمایه‌گذاری در صنعت برق، تصفیه مطالبات بخش خصوصی تنظیم قرارداد تیپ با هدف تامین منافع طرفین قرارداد و تسهیم ریسک و الزام شرکت‌های تابعه به تبعیت از قرارداد تیپ از دیگر انتظارات در این حوزه به شمار می‌رود.   نایب‌ رییس صنعت سندیکای صنعت برق تصریح کرد: ایجاد انضباط مالی در دستگاه‌های اجرایی و استفاده از روش‌هایی مانند اعتبار اسنادی داخلی برای پیشگیری از ایجاد بدهی به بخش خصوصی و همچنین ایجاد کارگروه رسیدگی به قراردادهای نیمه‌ تمام و اولویت‌گذاری و غربالگری قراردادها از جمله درخواست‌های ما در این بخش به شمار می‌رود.   باقری تصریح کرد: اصلاح تبصره هشتاد قانون بودجه سال ۱۳۸۵ برای افزایش حدود اختیارات و وزارتخانه نیرو جهت تغییر مبلغ پایه قرارداد‌ها متناسب به نوسانات اقتصادی کشور و همچنین اصلاح رژیم حقوقی تقویت بخش حکمرانی صنعت در برابر بخش تصدی‌گری وزارت نیرو از دیگر درخواست‌های ما در این حوزه به شمار می‌رود.
باقری بیان کرد: خرید محصولات ساخت داخل و دانش بنیان، تشکیل کارگروه رفع موانع ورود به بازار ساخت داخل و دانش بنیان در صنعت برق و توسعه تجدیدپذیرها و تولید برق، مانع زدایی از مقررات گمرک و ترخیص کالا و تسریع در تخصیص ارز از طریق ارتباط با وزارت صمت، بانک مرکزی و گمرک امیدواریم در دولت جدید به مرحله اجرایی برسد.   او افزود: باید سازمانی مناسب برای برای همکاری بین بهره‌برداران دولتی سرمایه‌گذاران مالی و همچنین شرکت‌های صنعتی تخصصی از طریق ایجاد شرکت‌های پروژه‌ها هم به مرحله اجرایی برسد.   نایب‌رییس صنعت سندیکای صنعت برق با اشاره به این‌که اصلاح اقتصاد برق از راهبردهای کلیدی صنعت برق بشمار می‌رود افزود: اصلاح نظام قیمت‌گذاری تأمین مالی سرمایه‌گذاری تسویه مطالبات بخش خصوصی از جمله اصلاحات در حوزه اقتصاد برق به شمار می‌روند.  
او بیان کرد: اصلاح رژیم حقوقی و قراردادی نقش مؤثری در حل معضل قراردادهای متوقف اجرایی قراردادهای تیپ و همچنین اصلاح رژیم حقوقی دارد.

باقری تصریح کرد: توسعه ساخت داخل و صادرات پشتیبانی ساخته داخل و دانش بنیان و کاهش هزینه و سهولت دسترسی به مواد اولیه و همچنین پشتیبانی از بخش تولید در صنعت احداث و رفع موانع صادرات برق و خدمات مهندسی از راهبردهای کلیدی در این حوزه به شمار می‌رود.

باقری همچنین درباره راهکارهای جلوگیری از خاموشی‌ها هم گفت: افزایش ظرفیت تولید برق، متنوع‌سازی سبد عرضه و تغییر مدل کسب‌وکار تولید مصرف برق، بهینه‌سازی مصرف برق، اصلاح منحنی بار شبکه برق، نوسازی شبکه بهینه‌سازی مصرف و همچنین توسعه تجدیدپذیرها و تولید برق از راهبردهای جلوگیری از خاموشی‌ها به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت برق برق رسانی سندیکای صنعت برق شمار می رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۵۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا حسن باقری نمی‌خواست فرمانده عراقی کشته شود؟

احمد دهقان در گفتگو با رادیو مضمون روایتی قابل توجه از دیدار سردار فتح‌الله جعفری فرمانده زرهی ایران در دفاع مقدس و فرمانده لشکر یکم عراق در عملیات فتح المبین گفته که در ادامه می‌خوانید:

فرمانده عراقی کاملاً با دیسیپلین نشست و شروع به حرف زدن کرد و گفت: «من در عملیات فتح‌المبین می‌دانستم ایران می‌خواهد حمله کند» و داشت برگ‌برنده‌هایش را برای فرمانده ایرانی رو می‌کرد.

فرمانده عراقی ادامه داد: «آن شبی که می‌خواستید حمله کنید، سکوت بود و من به معاون عملیات خودم گفتم سکوت ایرانی‌ها خیلی خطرناک است و این‌ها امشب حمله می‌کنند. بعد به نیرو‌هایی که در شوش داشتیم، آماده باش دادیم و گفتم آماده باشید که ایرانی‌ها می‌خواهند حمله کنند و کشتار راه بیندازید و خلاصه آن کشته‌هایی که شما دادید بخاطر پیش‌بینی من بود».

آقای جعفری هیچ چیزی نمی‌گفت و این حالت داشت مرا دیوانه می‌کرد! جنگی سر میز شام بود و این جنگ کاملا به سمت عراقی‌ها تمایل پیدا کرده بود.

آقای جعفری شامش را قشنگ خورد و بعد گفت: «تو حسن باقری را می‌شناسی»؟ فرمانده عراقی گفت: «بله؛ در عملیات فکه شهید شد و اگر او بود، احتمالاً جنگ شما متحول می‌شد».

آقای جعفری ادامه داد: «حسن باقری دهم اسفند مرا صدا زد و هنگامی که من به قرارگاه رفتم، عکس‌های تو را به من نشان داد» فرمانده عراقی جا خورده بود!

آقای جعفری ادامه داد: «حسن باقری به من گفت روی تپه سبز برو (تپه سبز مقابل شوش است) و تمامی آتش منطقه را در دست بگیر؛ طوری که هیچ کس بدون اجازهٔ تو حق تیراندازی نداشته باشد.

حسن باقری گفت که فرمانده گردان مقابل شوش، دیروز با شلیک خمپاره کشته شده و امروز فرمانده لشکر یکم عراق خواهد آمد تا فرمانده گردان جدید را در خط معرفی کند. این فرمانده لشکر آدم ترسویی است و این باید زنده بماند تا ما عملیات خودمان را انجام بدهیم. این باید سالم برود و سالم برگردد؛ چون که معاون او یک بعثی است و اگر فرمانده فعلی کشته شود، او را فرمانده لشکر می‌کنند؛ پس این فرمانده لشگر باید زنده بماند.»

آقای جعفری گفت: «من آمدم روی تپه؛ تو با دو تا ماشین به خط آمدی؛ فرمانده‌ها را جمع کردی. بعد فرمانده جدید را معرفی کردی و دم غروب با همان ماشینی که آمده بودی، برگشتی من غروب آمدم به حسن باقری گفتم تو سالم آمدی و برگشتی»!

دیگر خبرها

  • صدور حکم انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمان
  • به بهانه الکلاسیکوی ایران؛ بریس نیکبخت و ضربه سر کریم باقری مقابل سپاهان / فیلم
  • چرا حسن باقری نمی‌خواست فرمانده عراقی کشته شود؟
  • پرواز شهرکرد به عسلویه برقرار شد
  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر رسید
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟
  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۴۵۴ نفر رسید
  • شمار شهداء غزه به ۳۴ هزار و ۴۵۴ نفر رسید