Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@03:27:02 GMT

آسانسور پانوراما

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۴۵۸۴۰

آسانسور پانوراما

مسئله ای که امروزه مورد توجه بسیاری از مهندسان ساختمان قرار گرفته و نقش مهمی در زیبایی و طراحی دارند آسانسورهای پانوراما هستند.

به گزارش برنا، مسئله ای که امروزه مورد توجه بسیاری از مهندسان ساختمان قرار گرفته و نقش مهمی در زیبایی و طراحی دارند آسانسورهای پانوراما هستند.

کاربرد

در نماهای ساختمان های با ارتفاع بلند مجتمع های تجاری، اداری و رستوران ها در داخل فروشگاه های زنجیره ای چند طبقه   ساختمان های تریبلکس و لوکس تالار ها و هتل های لوکس و در ساختمان هایی که آسانسور در نمای آن ها طراحی می شود از این نوع آسانسور ها بکار برده میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلیل تنوع بسیار بالای آسانسور های پانوراما باعث میشود طراح این زمینه محدودیت نداشته باشد و به راحت و به زیبا ترین شکل بتواند ایده های خود را اجرایی نماید.

 طریقه نصب

طریقه نصب آسانسور های پانوراما به دو صورت کششی و هیدرولیکی می باشد که هر کدام دارای مزیت هایی هستند.

آسانسورهای پانوراما با سیستم هیدرولیک

همواره سعی می‌گردد در آسانسورهای پانوراما تجهیزات برقی و مکانیکی در معرض دید قرار نگیرند.

به دلیل عدم نیاز به سیم بکسل و وزنه در سیستم‌های هیدرولیک تعادل زیبایی بیشتری در آسانسور  به وجود می آید.

آسانسورهای پانوراما با سیستم کششی:

در سیستم های هیدرولیکی، سرعت و  ارتفاع ساختمان‌های بیش از ۴ یا ۵ طبقه محدودیت وجود دارد اما با وجود آن که در سیستم‌های کششی وزنه و سیم بکسل در تعادل هستند ولی با ایجاد ترفند های خاص تجهیزات برقی و مکانیکی کمتر به چشم می آید.

انواع آسانسور و تفاوت های آنها:

در آسانسورهای پانوراما با فضاهایی مواجه می شویم که در ادامه به توضیح مختصر و جامعی از آن بسنده می کنیم.

آسانسور هایی با دو در مقابل :

در این نوع از آسانسور ها مسافران امکان ورود و خروج ار دو ضلع کابین آسانسور را دارند که در این بخش آقای آسانسور در زمینه تزئینات و بازسازی آسانسور میتواند شما را یاری دهد.

«البته شما میتوانید در این زمینه با مشاوران و متخصصین مجرب آقای آسانسور در تماس باشید .»

در این نوع از آسانسور های دو درب، افراد میتوانند در طبقه ای از یک سمت وارد شوند و در طبقه دیگر از سمت مقابل خارج شوند.

گاهی اوقات طراح در شرایطی قرار میگیرد که باید در کلیه طبقات درهای آسانسور در یک سمت و در پارکینگ به دلیل جود رمپ در همان راستا درسمت دیگری از چاه آسانسور قرار بگیرد که در این صورت در آسانسور هم در سمت مجاور و هم در سمت مقابل سایر در ها قرار گیرد.

آسانسو های  تخت بر و بیمار بر در بیمارستان ها نیز به همین شکل است که ببه دلیل وجود بخش های مختلف در طبقات به دو ورودی در دو سمت چاه آسانسور نیاز است که بتوان تخت بیمار را از یک سمت وارد و از سمت دیگر خارج نمود.

محاسبه ابعاد چاه در آسانسور

همانطور که قبلا گفته شد به دلیل اینکه درها در مقابل یکدیگر وجود دارند وزنه تعادل در بغل چاه قرار می‌گیرد که ما درر این صورت با 4 فضای تعیین کننده مواجه خواهیم شد که عبارت است از:

فضای موردنیاز در دو طرف چاه برای ریل‌ها فضای موردنیاز در عرض و عمق برای هر در فضای موردنیاز جهت قرار گیری وزنه تعادل آسانسورهای با دو در مجاور

کابین آسانسور هایی که در دو کنج  دارای دو پخ می‌باشند بر اساس استانداردهای متداول فرم کابین مناسب نیست و  انتخاب آن بر اساس حداقل و حداکثر مساحت مجاز می باشد.

اما با وجود توضیحات ذکر شده سعی بر این بوده است که  فضای قابل قبول و کافی توسط طراحان ساختمان و مهندسان معمار در نظر گرفته شود مثلا امروزه راه حل های دیگری برای اجای آسانسور های خاص وجود دارد مانند آسانسور های بدون موتور خانه و یا آسانسور هایی با کابین لیفتراکی که در آن نیاز  تکنیسیسن های آسانسور به نصب ریل‌های مورب در آسانسورهای دو در مجاور را منتفی می‌نماید.

لازم است بدانید تمامی این راه حل ها در کوچک تر شدن فضای مورد نیاز سیستم های آسانسور نقش به سزایی دارد.

چاه در آسانسورهای نمادار

چاه آسانسور می‌تواند با صفحات شفاف و بزرگ پوشیده شود و یا به طور عمده باز باشد.

پوشش چاه آسانسور

در طبقاتی که در دسترس عموم است چاه آسانسور باید دارای پوششی به شرح ذیل باشد:

میتواند پوشش شیشه ای داشته باشد که ارتفاع دیواره‌های آن از سمت ورودی آسانسور حداقل ۵/۳ متر باشد.

ارتفاع دیواره‌ها از سطح هر دسترسی ۵/۲ متر می باشد که در صورتی امکان پذیر است که حداقل ۵/۰ متر با قطعات متحرک آسانسور فاصله داشته باشد.

در صورت افزایش فاصله ۵/۰ متر دیواره با قطعات متحرک؛ ارتفاع دیواره نیز به همان میزان ، کاهش میابد.

مثلا در فاصله ۲ متری، ارتفاع تا حداقل ۱/۱ متر مجاز است.

لازم به ذکر است در پایین ترین طبقه، فضایی برای پرسنل سرویس کار تامین می شود به نحوی که بتوانند برای نظافت یا سرویس به قسمت‌های خارجی کابین دسترسی پیدا‌ کنند و فاصله باز افقی بایدحداقل ۴۵ سانتیمتر باشد.

توصیه ما به شما این است که قبل از اقدام برای انجام کارهای مربوط به آسانسور و جهت کسب اطلاع از قیمت انواع آسانسور با مشاوران و تکنیسین های مجرب آقای آسانسور در تماس باشید تا در صورت بروز هر گونه مشکل در  نصب و راه اندازی آسانسور، در کمترین زمان به رفع آن بپردازیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نصب آسانسور قیمت آسانسور راه اندازی آسانسور چاه آسانسور آسانسور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۵۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ کشته و ۷۵ مجروح در سقوط باورنکردنی آسانسور

همشهری آنلاین _ حوادث: به نقل از خبرگزاری فرانسه، آسانسور معدن پلاتین راستنبرگ در شمال غربی ژوهانسبورگ در آفریقای جنوبی در حین انتقال کارگران از اعماق زمین به بالا بود که ناگهان از ارتفاع حدود ۲۰۰ متری سقوط کرد.

این اتفاق در پایان شیفت کاری کارگران معدن و زمانی رخ داد که آنها پس از یک روز کاری قصد خروج از معدن و رفتن به خانه‌هایشان را داشتند.

در بررسی‌های انجام شده مشخص شد که ایجاد اشکال در چرخ‌دنده‌های آسانسور باعث سقوط آن شده است. تا جایی که مکانیزم عملکرد آسانسور معکوس شد و شتاب گرفت و باعث شد بالابر با سرعت زیاد به پایین سقوط کند. آسانسور معدن، آسانسوری بزرگ با ظرفیت ده‌ها نفر است که در زمان حادثه بیش از ۸۰ نفر داخل آن بودند.

به دنبال این حادثه، تیم‌های امدادی وارد عمل شدند و تمامی کارگران مجروح به بیمارستان انتقال یافتند.

نیکو مولر، مدیر عامل شرکت امپالا پلاتینیوم هولدینگ، در بیانیه‌ای گفت: «این تلخ‌ترین اتفاقی بود که در تاریخ شرکت تجربه کردیم. تحقیقات در مورد علت سقوط آسانسور ادامه دارد و تمام عملیات‌های معدن تا اطلاع ثانوی متوقف است.

به گفته وی، برخی از کارگران به شدت مجروح شده‌اند که بیشتر آنها ار ناحیه مچ پا و ساق پا دچار شکستگی شدند. بقیه با خراش‌های جزئی از بیمارستان مرخص شدند.

یوهان ترون، معاون شرکت امپالا گفت: آسانسور تقریبا ۲۰۰ متر سقوط کرد و از ۸۶ کارگری که داخل آن بودند، ۱۱ نفر جان باختند. آفریقای جنوبی عمیق ترین معادن جهان را دارد و بسیاری از آنها آسانسورهایی دارند که می‌توانند بیش از ۱۰۰ نفر را در یک زمان حمل کنند.

در این حادثه سیستم «اضطراری» نتوانست آسانسور را متوقف کند و این مساله اعتراضات زیادی را درباره ایمن نبودن تجهیزات معدن برانگیخته است.

کد خبر 847560 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها آفریقای جنوبی حوادث جهان معدن

دیگر خبرها

  • ۱۱ کشته و ۷۵ مجروح در سقوط باورنکردنی آسانسور