Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیروس صارمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر افزود: از این تعداد ۱۸۴ فقره گواهینامه انطباق با استاندارد مربوط به کالاهای صادراتی از مبدا گمرک قزوین به مقاصد کشورهای همسایه، حاشیه خلیج فارس و همچنین کشورهای اروپایی بوده است.

این مسوول گفت: ۲۴۶ گواهینامه نیز به کالاهای وارداتی که برای ترخیص به گمرک قزوین آمده بوده بودند، اختصاص داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: براساس قانون پیش از صادرات کالاها به خارج از کشور باید گواهینامه انطباق آنها با استانداردهای تعیین شده از سوی کارشناسان استاندارد صادر شود و همچنین پیش از ترخیص کالاهای وارداتی و ورود آنها به چرخه توزیع و مصرف نیز باید گواهینامه مشابه صادر شود.

مدیرکل استاندارد قزوین گفت: صدور این گواهینامه ها مانع صادرات کالاهای بی کیفیت و نامرغوب و مغایر با استاندارد به خارج از کشور می شود که اعتبار و جایگاه کالای ایرانی را در بازارهای بین المللی دچار خدشه می کند و همجنین از واردات کالاهای بی کیفیت و مغایر با استاندارد به کشور که سلامت و ایمنی مصرف کنندگان را به خطر می اندازد، جلوگیری می کند.

صارمی ادامه داد: ماده هفت قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، کنترل و پایش کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی مشمول استانداردهای اجباری را از ماموریت ها و وظایف سازمان ملی استاندارد تعریف کرده است که هدف آن حضور کالاهای با کیفیت ایرانی برای رقابت و حضور در بازارهای بین المللی و همچنین جلوگیری از ورود کالاهای نا مرغوب و حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان داخلی به شمار می رود. 

برچسب‌ها اداره کل استاندارد استان قزوین واردات استان قزوین صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل استاندارد استان قزوین واردات استان قزوین اداره کل استاندارد استان قزوین واردات استان قزوین صادرات غیر نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۶۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند ،۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است. در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

همچنین، تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند. در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

لازم به ذکر است؛ سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

کد خبر 6088475 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته