Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه نهاده‌های دامی مورد نیاز کشور تا پایان سال تامین شده است، اظهار کرد: هم اکنون ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تن انواع نهاده ‌دامی در بنادر وجود دارد.

 

به گزارش پول نیوز، حسن عباسی معروفان با تاکید بر اینکه از ابتدای سال تامین و توزیع نهاده‌های دامی به میزان نیاز انجام گرفته است، اظهار کرد: تاکنون بیش از ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تن انواع نهاده‌های دامی از طریق سامانه بازرگاه توزیع شده است که شامل ۱ میلیون تن جو، ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن ذرت و حدود ۱ میلیون تن کنجاله سویا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: به عبارت دیگر در هر ماه ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تن نهاده‌دامی در بخش دام و طیور توزیع شده که مطابق با نیاز کشور است.

به گفته عباسی معروفان؛ آمار نشان می‌دهد هر تولیدکننده‌‌ که تا هفته قبل نهاده دامی خرید کرده، نهاده‌های دامی خود را تحویل گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه در بین خرید و عرضه‌های انجام شده تا هفته اخیر تنها یک مورد با مشکل مواجه شد، افزود: در مورد مذکور کالای فروشنده معیوب بوده و امکان توزیع نداشته و لازم به جایگزینی است که اکنون در حال انجام آن هستیم.

عباسی معروفان حجم کالای معیوبی که موجب مشکل در توزیع شده است را حدود ۱۷ هزار تن اعلام کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آنچه گفتید برای ماه‌های اخیر بود، اکنون شرایط تامین نهاده‌های دامی در چه وضعیت است،‌ گفت: هم اکنون ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تن انواع نهاده‌دامی در بنادر وجود دارد که شامل ۸۲۹ هزارتن جو، ۲ میلیون و ۱۵۰ هزار تن ذرت و بیش از ۷۰۰ هزار تن کنجاله سویا می‌شود.

عباسی معروفان تصریح کرد: همچنین ۴۷۵ هزار تن دانه سویا در بنادر وجود دارد که ۱۸ درصد آن برای روغن کشی مورد استفاده قرار خواهد گرفت و مابقی به نهاده‌های دامی برای توزیع اضافه می‌شود.

وی محل انبار ۳ میلیون و ۳۰ هزار تن از نهاده‌های دامی عنوان شده را بندر امام(ره) و مابقی آن را در ۱۲ بندر دیگر کشور عنوان کرد.

عباسی معروفان درباره برنامه تامین نهاده‌های دامی برای ماه‌های آینده کشور نیز گفت: برای تامین نیاز ماه‌های آینده کشور تا امروز، ۱۴ میلیون تن نهاده‌دامی ثبت سفارش شده است که تا پایان سال پاسخگوی نیاز کشور خواهد بود.

وی در پاسخ به این پرسش که وضعیت تامین ارز نهاده‌های دامی چگونه است، اظهار کرد: ارز تمام نهاده‌های دامی خروجی تامین شده و نهاده‌های دامی موجود در بنادر نیز ۵۰ درصد ارز خود را دریافت کرده‌اند.

عباسی معروفان معتقد است؛ التهاب در بازار نهاده‌های دامی به رغم تامین و توزیع مناسب آن بیشتر جنبه روانی دارد.

وی گفت: این نگرانی در بین دامداران شدت گرفته است که با تغییر دولت خلاء در بازار نهاده‌های ایجاد شود، در حالی که فارغ از دولت‌ها تامین نهاده‌های دامی در راستای حفظ امنیت غذایی کشور تا پایان سال صورت گرفته است.

عباسی معروفان دیگر دلیل التهاب در بازار نهاده‌ها را مربوط به خشکسالی و کاهش علوفه دامی دانست.

وی افزود: خشکسالی موجب شده تولید کلش گندم و یونجه به عنوان اصلی‌‌ترین علوفه‌های دامی مورد استفاده در کشور کاهش پیدا کند.

عباسی معروفان با بیان اینکه برای جبران کاهش تولید علوفه و کاهش اثر آن بر بازار نهاده‌ها نیز برنامه داریم، اظهار کرد: استفاده از علوفه‌های جایگزین و همچنین افزایش واردات برای جبران کسری علوفه، بخشی از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای کاهش مشکلات ناشی از خشکسالی در این حوزه است.

وی اظهار کرد: همچنین وزارت جهاد کشاورزی میزان واردات جو را از ۳ میلیون تن به ۶ میلیون تن افزایش خواهد داد و ارز مورد نیاز آن در حال تامین است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: نهاده های دامی خشکسالی پول نیوز وزارت جهاد کشاورزی گندم هزار تن انواع نهاده نهاده های دامی عباسی معروفان بازار نهاده نهاده دامی ۴ میلیون میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۷۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان

ایسنا/گلستان سرپرست بنادر و دریانوردی گلستان با اشاره به استقبال گردشگران از ناودگان دریایی مسیر بندرترکمن به آشوراده گفت: این مسیر نیازمند علائم کمک ناوبری جهت ایمن‌سازی آبراه بوده که با همکاری واحد دریایی بنادر گلستان با واحد دریایی بندر امیرآباد به زودی در مسیر تردد شناورها قرار خواهد گرفت.

سیدمحسن طیرانی صبح جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در نشست مشترک مدیرکل بندر امیرآباد با مدیرکل و کارکنان بنادر استان گلستان ضمن بررسی روند همکاری بین دو بندر همجوار شمالی کشور، مشکلات و نقاط ضعف و قوت مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و راهکارهای لازم برای ارتقای کیفیت خدمات رسانی ارائه شد.

وی با بیان اینکه افزایش ۲۰ سانتی‌متری ارتفاع سطح آب خلیج گرگان باعث کاهش شوری آب و مهاجرت پرندگان به خلیج گرگان شده است، ادامه داد: لایروبی کانال آشوراده حدود ۴۰۰ متر به پهنای سواحل اضافه کرده است.

سرپرست بنادر و دریانوردی استان گلستان ادامه داد: لایروبی کانال آشوراده و تبادل آب بین دریا و خلیج موجب شده تا شناورهای سبک به راحتی در خلیج گرگان تردد داشته باشند.

سیدمحسن طیرانی در ادامه با اشاره به اینکه در راستای اجرای طرح سفرهای نوروزی ۱۴۰۳ بیشترین جذب مسافر در سفرهای دریایی از مسیر اسکله بندرترکمن به جزیره آشوراده انجام شد، افزود: در این ایام حدود ۴۱ هزار و ۴۹۰ نفر مسافر و گردشگر تردد داشته‌اند که نیاز به علائم کمک ناوبری جهت ایمن سازی آبراه بوده  و با هماهنگی بعمل آمده واحد دریایی بنادر گلستان با واحد دریایی بندر امیرآباد فراهم شده و به زودی در مسیر تردد شناورها قرار خواهد گرفت.

به گفته سرپرست بنادر گلستان، یکی از اتفاقات مهمی که در نوروز ۱۴۰۳ محقق شد، قرار دادن شناور جستجو و نجات دریایی توسط واحد دریایی بندر امیرآباد برای اسکله‌های بندرترکمن و بندرگز بود که در تامین امنیت ترددهای دریایی بسیار مثمرثمر بود.

به گزارش ایسنا، در نشست مشترک مدیرکل بندر امیرآباد و سرپرست بنادر استان گلستان، بر افزایش همکاری‌ها بین بنادر این دو منطقه تاکید شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان