Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@23:57:35 GMT

آمار کرونا همدان ۱۴ تیر؛ ۲ فوتی و ۲۲ ابتلای جدید

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۴۷۳۸۷

آمار کرونا همدان ۱۴ تیر؛ ۲ فوتی و ۲۲ ابتلای جدید

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته در منطقه تحت پوشش این دانشگاه ۲۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس بستری شده‌اند و دو مورد فوتی در این بازه زمانی در مراکز درمانی استان همدان رخ داده است.

محمد طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص آخرین آمار کلی ابتلای کرونا در استان همدان در ۲۴ ساعت منتهی به صبح امروز _دوشنبه ۱۴ تیر ماه_ اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۲۲ بیمار جدید قطعی مبتلا به کرونا در استان همدان گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان‌ها با علائم تنفسی مشکوک به کرونا ویروس در ۲۴ ساعت گذشته ۴۸۸ مورد بوده است که ۸۶ نفر در بخشی عادی و ۹ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند و حال ۲۶ نفر نیز وخیم گزارش شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: از ابتدای شیوع کرونا ویروس تاکنون ۱۸ هزار و ۴۲۹ نفر در استان همدان به کرونا ویروس مبتلا شدند.

وی با توضیح اینکه در ۲۴ ساعت گذشته در استان همدان دو مورد فوتی ثبت شده است، خاطرنشان کرد: تعداد فوتی‌های کرونای استان از ابتدای شیوع کرونا ویروس تا کنون دو هزار و ۲۷۱ نفر رسیده است.

طاهری در خصوص آخرین وضعیت و آمار مبتلایان به کرونا در شهرستان‌های استان همدان، تصریح کرد: تا کنون آخرین آمار مبتلایان به کرونا ویروس در شهرستان‌های اسدآباد ۸۱۸ نفر، بهار ۹۸۹ نفر، تویسرکان ۱۰۲۶ نفر، رزن ۷۸۰ نفر، درگزین ۲۹۰ نفر، فامنین ۳۱۸ نفر و کبودر آهنگ ۱۰۳۲ درصد نفر بوده است.

وی اضافه کرد: همچنین تا کنون در شهرستان ملایر سه هزار و ۳۲۱ نفر، نهاوند دو هزار و ۳۲۸ نفر و همدان ۷ هزار و ۹۷ نفر به کرونا مبتلا شدند و ۴۳۰ مورد مثبت بستری نیز در بیمارستان‌های همدان مربوط به افراد غیربومی است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید اینکه رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و حضور نیافتن در اجتماعات مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونا است، توضیح داد: خواب کافی، استفاده از میوه و سبزیجات و عدم اضطراب و استرس در پیشگیری از ابتلاء به کرونا ویروس بسیار مهم است.

وی گفت: پنج مرحله ضروری برای کنترل بیماری کرونا از جمله شناسایی سریع مبتلایان، جداسازی سریع، درمان سریع، پیگیری وضعیت بهبود یافتگان و دریابی مبتلایان وجود دارد و تا زمانی که این پنج اصل به درستی انجام شود، می‌توانیم انتظار کاهش آمار مرگ‌ومیر بر اثر کرونا را داشته باشیم.

طاهری تاکید کرد: اگر عادی انگاری شود و دستورالعمل‌های مقابله با شیوع کرونا در استان رعایت نشود، دچار بحران افزایش موارد ابتلاء و مرگ‌ومیر خواهیم شد.‌

کد خبر 505295

منبع: ایمنا

کلیدواژه: همدان شیوع کرونا در همدان کرونا در همدان آخرین آمار ابتلا به کرونا در همدان آمار کرونا در همدان وضعیت کرونا در همدان ابتلا به کرونا در همدان محدودیت های کرونایی در همدان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان دانشگاه علوم پزشکی همدان آمار ابتلا به کرونا آمار کرونا آخرین آمار کرونا آمار فوتي آمار روزانه مبتلایان به کرونا آمار ابتلا به کووید ۱۹ آمار مبتلایان به بیماری کرونا آخرین آمار ابتلا به کرونا در ایران آمار مبتلایان کرونا آخرین آمار مبتلایان به کرونا آمار قربانیان کرونا ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا ابتلا به کرونا کرونا در ایران شیوع کرونا آخرین اخبار کرونا پیشگیری از کرونا کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ پاندمی کووید 19 مبتلا به کووید ۱۹ مبتلایان به کووید ۱۹ تشخیص کووید ۱۹ انتقال بيماري کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ۲۴ ساعت گذشته کرونا ویروس استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۷۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پخش مناظره‌های انتخاباتی نامزد‌های مجلس ۱۲ از قاب شبکه همدان
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • موج بارش دوباره از فردا در استان همدان
  • ۸۱ دستگاه خودرو متخلف در مشهد توقیف شدند
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • برخورد پژو با ستون پل در جاده خدابنده ۲ فوتی گذاشت
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟