Web Analytics Made Easy - Statcounter

درکشورهایی که افراد کمتر در معرض نور خورشید و اشعه ماوراء بنفش آن از نوع یو وی بی قرار می گیرند، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ بیشتر است. بخش زیادی از این اشعه توسط لایه اوزون کره زمین جذب می شود.

پیش از این همه گمانه زنی هایی در مورد ارتباط بین کمبود ویتامین دی و ابتلا به سرطان روده بزرگ صورت گرفته بود، اما این ارتباط به طور قطعی کشف نشده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پژوهش جدید این بررسی در 186 کشور جهان انجام شده و شاخص هایی مانند رنگدانه های پوست، مصرف سیگار، سن و غیره مورد توجه قرار گرفت.

بر اساس همین بررسی با افزایش سن و به خصوص بعد از 45 سالگی تاثیر عامل قرار گرفتن در معرض نور خورشید برای کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ افزایش می یابد. از همین رو بهتر است افراد با افزایش سن خود را از نور خورشید محروم نکنند تا ویتامین دی کافی را به طور طبیعی دریافت کنند. افراد کهنسال همچنین باید با مصرف مواد غذایی مفید و استفاده از مکمل های مناسب ویتامین دی کافی را به بدن خود برسانند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: نور خورشید سرطان روده بزرگ ویتامین دی نور خورشید ویتامین دی سرطان روده بزرگ اشعه ماوراء بنفش ویتامین دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۷۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، حسن شیخی، گفت:همه ساله با فرا رسیدن فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه‌ها، بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک عفونت ویروسی و به شدت واگیردار است از طریق تماس با حیوان آلوده و در هنگام ذبح و تماس با امعاء و احشاء آلوده منتقل می‌شود. 

وی اظهارداشت: بنابراین کشتار دام‌ها در کشتارگاه و رعایت اصول بهداشتی در هنگام کشتار، نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بیماری دارد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه، ادامه داد:گوشت دام‌های ذبح شده، باید ۲۴ ساعت و امعاء و احشای دام ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود تا با تغییراتی که پس از مرگ در بافت لاشه اتفاق می‌افتد این ویروس از بین برود، لذا از شهروندان خواست تا گوشت موردنیاز خود را از واحد‌های تحت‌نظر دامپزشکی خریداری کرده و یا از گوشت‌های بسته‌بندی شده هویت دار استفاده کنند.

وی در پایان از دامداران خواست در صورت مشاهده کنه از له کردن آن با دست به شدت پرهیز کنند.

دیگر خبرها

  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال