Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری فارس، موسسه خیریه عترت فاطمی،  در راستای حمایت از ایتام، ۱۰۴ میلیارد و ۵۲۸ میلیون ریال کمک کرده است که این‌ میزان در قالب پرداخت مستمری ۶۹ میلیارد و ۲۳۵ میلیون ریال، ساخت و تعمیرات ساختمان سادات ۲۷ میلیارد و ۲۹۳ میلیون ریال و تهیه پوشاک شب عید معادل ۸ میلیارد ریال بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش حاکی است؛حمایت از خانواده‌های سادات جمعا به مبلغ ۴۷ میلیارد و ۷۷۱ میلیون ریال در قالب توزیع جهیزیه به مبلغ ۱۳ میلیارد و ۴۵ میلیون ریال، توزیع سبد کالای غذایی ۸ میلیارد و ۸۴ میلیون ریال، کمک های حمایتی ۱۲ میلیارد و ۵۸۳ میلیون ریال و کمک از محل وجوهات شرعی ۱۱ میلیارد و ۶۱۹ میلیون تومان

کمک حمایتی و موردی جمعا به مبلغ ۲۳ میلیارد و ۵۹ میلیون ریال.

پرداخت وام به نیازمندان معادل ۱۵۹ میلیارد و ۶۱۲ میلیون ریال بوده است.

بنا بر این گزارش موسسه خیریه عترت فاطمی به عنوان اولین و بزرگترین خیریه حمایت کننده از سادات نیازمند به صورت خاص، در سال ۱۳۷۹ و به شماره ثبت ۱۴۷۵۲ شروع به فعالیت کرد.

این موسسه در طول ۲۱ سال فعالیت خود، به ایتام و خانواده های سادات در سراسر کشور در زمینه های زیر مساعدت می کند.


۱-حمایت معیشتی از ایتام سادات به صورت واریز مبالغ ماهیانه به حساب شخصی آنها، ۵ مرتبه در سال
(در تمام این سال ها حدود ۵۰۰۰ یتیم سادات به همراه خانواده های آنان تحت حمایت موسسه بوده اند.)
۲-ارائه خدمات به سادات معزز در زمینه های ساخت و تعمیر مسکن، پرداخت رهن و اجاره و اقساط مسکن، پرداخت کمک هزینه تحصیل، پرداخت هزینه های درمانی و ...
۳-انجام مشاوره های روانی– تحصیلی و ایجاد ارتباط عاطفی بین حامیان و ایتام
۴-انجام خدمات فرهنگی از قبیل ایجاد کتابخانه های روستایی و برگزاری اردوهای تفریحی–تربیتی، ارسال مجله و کتاب
۵-توزیع سالیانه بیش از ۴۰۰۰ سبدکالا به سادات نیازمند در سطح شهر تهران
۶-پرداخت سالیانه ۲۰۰۰ وام بدون کارمزد در سرفصل های مختلف به نیازمندان سادات
۷-تهیه و توزیع ۳۰۰ سری جهیزیه در سال برای نوعروسان سادات تحت حمایت
۸-تهیه و توزیع لوازم التحریر برای کلیه ایتام سادات محصل، در شروع هر سال تحصیلی
۹-تهیه و ارسال لباس گرم در شروع فصل زمستان و ارسال لباس عید در پایان هر سال
۱۰-بازدید از خانواده های سادات در اقصی نقاط کشور به صورت دوره ای و حل مشکلات آنها در محل (طرح صله رحم)

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: موسسه خیریه مسکن وام جامعه عترت فاطمی میلیون ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۷۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است

به گزارش قدس خراسان، انسیه خزعلی عصر جمعه در مراسم بیست چهارمین همایش مدیران بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها در مشهد با اشاره به عوامل فرهنگی مؤثر در سقط جنین در کشور اظهار کرد: طبق پژوهش‌های انجام شده اعتقاد به فاصله‌گذاری بیشتر بین بچه‌های متولد شده، تمایل به فرزند کمتر، تحصیل و شاغل بودن والدین برخی تفکرات حاکم همچون فرزند کمتر، زندگی و آسایش بهتر و اینکه فرزند را مانع و سد آزادی می‌دانند در سوق دادن برخی خانواده‌ها و زوجین به سمت سقط جنین تأثیرگذار است.
خزعلی افزود: البته که کار اقتصادی برای خانواده‌هایی که احساس می‌کنند امکان پرورش فرزند را ندارند نیز لازم است.
وی با توصیه به نهادهای حمایتی مانند مؤسسه خیریه آبشار عاطفه‌ها در جهت ضرورت شناسایی این خانواده‌ها و حمایت از آن‌ها از طریق بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها وغیره افزود: صحبت و حمایت از این خانواده به مراتب سهل‌تر و سریع‌تر از انجام هزینه در جهت درمان ناباروری است، اگرچه درمان‌های ناباروری هم در جای خود باید انجام شود.
وی ادامه داد: اقدامات مراکز ناباروری ۳۰ درصد و شناسایی خانواده‌هایی که به سمت سقط جنین می‌رود تا ۵۰ درصد می‌تواند در افزایش جمعیت تأثیر مثبت داشته باشد.
وی بدون توضیحات بیشتر تصریح کرد: در زمینه آمار جمعیتی در شرایط بسیار بدی قرار داریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مؤسسات خیریه با فراهم کردن زمینه اشتغال برای افراد محروم و نیازمند می‌تواند در جهت تحقق شعار سال گام بردارند، گفت: حمایت از محرومان و نیازمندان وظیفه وجدان‌های بیدار است.
وی گفت: باید سعی شود که مشاوره‌ها به سمت آموزش و فرهنگ‌سازی بین زوجین و خانواده‌ها همیشه انجام شود و ارایه مشاوره به زوجین را تنها محدود به مواقع و شرایط بروز اختلافات ندانیم.
معاون امور زنان رئیس جمهوری بیان کرد: ارتقای فرهنگ و ترویج فرهنگ صحیح استفاده از رسانه، نوع مد و پوشش و البته فرهنگ تغذیه و سلامت لازمه‌های خانواده امروز است.
وی ارایه خدمات مشاوره رایگان به زوجین جوان را یکی از دغدغه‌های این معاونت دانست و گفت: باید در سال نخست زندگی مشاوره رایگان برای تمامی زوجین جوان ارایه شود و برای زوجین دهک‌های یک تا هفت نیز در سال‌های دوم تا چهارم زندگی مشترک این خدمات مشاوره به صورت رایگان عرضه شود.
وی در بخش پایانی سخنان خود کمک به مردم مظلوم غزه که زیربار نسل کشی و جنایت از بین ‌می‌روند را یادآور شد و گفت: آن‌هایی که در مقابل این جنایات سکوت می‌کنند در حقیقت انسانیت را نفی می‌کنند و آن‌ها که با وجدان بیدار حمایت می‌کنند، جوانه‌های ظهور را زنده می‌کنند.


 

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • متهمان دارویی آذربایجان‌غربی به پرداخت ۷۴ میلیارد ریالی محکوم شدند
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • حبس و جزای نقدی بیش از ۷۴ میلیارد ریالی دو متهم پرونده اخلال در نظام توزیع دارویی آذربایجان غربی
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی 
  • پیش‌بینی توزیع ۵۰۰ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در تبریز
  • خبر‌هایی از توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان بیارجمند