Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: عدم افزایش ظرفیت تولید برق اصلی‌ترین دلیل رسیدن به وضعیت موجود است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مالک شریعتی نیاسر عضو کمیسیون انرژی مجلس با انتقاد به قطعی مکرر برق در سراسر کشور که مشکلات متعددی را برای مردم ایجاد کرده است، گفت: عدم افزایش ظرفیت تولید، اصلی‌ترین دلیل رسیدن به وضعیت موجود است، اما مدیریت «بار مصرف» در صنایع پرمصرف ازجمله اقداماتی است که می‌توان در کوتاه مدت برای کاهش خاموشی‌ها انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: وزارت نیرو باید مطابق برنامه تا به امروز ۲۰ میلیون کنتور هوشمند با هدف کنترل دقیق مصرف نصب می‌کرد، اما اکنون این عدد زیر یک میلیون است لذا این کم کاری، ظرفیت مدیریت هوشمند را از ما گرفته است.

وی اظهار داشت: میوه تلخ امروز حاصل چندین سال کم کاری در حوزه مدیریت شبکه، عدم افزایش شبکه تولید و عدم اصلاح نظام تعرفه‌ها در حوزه جرایم سنگین برای پرمصرف‌ها است.

شریعتی توضیح داد: اگرچه اکنون در زمان اوج مصرف نمی‌توان اقدام ضربتی برای جلوگیری از خاموشی‌ها انجام داد، اما اگر ظرفیتی برای واردات وجود دارد باید فعال شود یا حداقل زمان خاموشی‌ها را به درستی به مردم اعلام کرد چراکه اطلاع‌رسانی درست حداقل وظیفه است، همچنین وزارت نیرو به زمان اعلام شده پایبند باشد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه مسئله این است که مسئولان هشدار‌ها را جدی نگرفتند، اظهار کرد: مطابق پیش‌بینی‌های آن‌ها استفاده از برق در پیک مصرف سال جاری از۵۷ تا ۵۸ هزار مگاوات بیشتر نخواهد شد، اما اکنون خود اعلام کردند؛ ۶۵ هزار مگاوات مصرف را رد کرده‌ایم!

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئولان فعلی وزارت نیرو باید نسبت به تبعات قطعی‌های مکرر برق در جامعه پاسخگو باشند، گفت: به یقین نمایندگان این موضوع را حتی درصورت پایان دولت دنبال خواهد کرد و آن‌ها باید پاسخگو باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قطعی برق تولید برق برق عدم افزایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۷۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود

استاندار مازندران با تاکید بر تعریف و تدوین برنامه‌های بخش کشاورزی استان براساس اطلس موجود، آن برنامه را رفع موانع تولیدکنندگان و شناسایی فرصت‌ها در این حوزه مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری در جلسه شورای سیاست‌گذاری توسعه بخش کشاورزی این استان با محوریت «تولید دام سبک و سنگین در راستای تأمین گوشت قرمز» کشاورزی را پایه و پیشران استان مازندران دانست و اظهار کرد: وظیفه دولت، تسهیل‌گری و مرتفع کردن مشکلات پیش‌روی تولیدکنندگان است.

وی افزود: موانع پیش‌روی تولیدکننده باید مرتفع و کشاورزی در روستاها به درستی تقویت شود.

استاندار مازندران با بیان اینکه تولیدکنندگان حوزه کشاورزی برنامه‌های خود را مکتوب کنند تا برای آن تصمیم‌گیری و چاره‌اندیشی شود، در مورد واحدهای راکد در این استان عنوان کرد: این واحدها فرصت‌های مهم تولید هستند که باید به سرعت رفع موانع شده و با کمک بخش خصوصی به چرخه تولید باز گردند.

نوری ادامه داد: بسیاری از موانع موجود توسط جهاد کشاورزی مازندران شناسایی شد اما اقدام عملی آنچنان که باید صورت نگرفت، بنابراین در این بخش نیازمند اطلسی هستیم تا برنامه‌های خود را بر اساس اطلس موجود تعریف کنیم.

وی با تاکید بر اینکه وقتی اطلس وجود داشته باشد، موانع برطرف و فرصت‌ها شناسایی و تقویت می‌شوند، اظهار داشت: نهادهایی زیر نظر مقام معظم رهبری هستند که می‌توانند به مردمی‌سازی این موضوع کمک کنند.

کد خبر 751337

دیگر خبرها

  • سود ۳۱۷ میلیون دلاری پالایشگاه آبادان در سال گذشته
  • برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود
  • تابستان منهای خاموشی
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد