Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@16:03:30 GMT

1500 دانش‌آموز زنجانی تب‌لت‌دار شدند

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۴۹۰۵۹

1500 دانش‌آموز زنجانی تب‌لت‌دار شدند

هدایت صفری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به خدمات این نهاد در حوزه فرهنگی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین خدمات کمیته امداد استان زنجان در حوزه خدمت‌رسانی به جامعه هدف این نهاد که با راهبرد توانمندسازی فکری و فرهنگی زمینه‌سازی برای توانمندی اقتصادی آنان عرضه می‌شود، فراهم کردن شرایط تحصیل و آموزش دانش‌آموزان تحت حمایت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جامعه هدف بهره‌مند از خدمات آموزشی و تحصیلی این نهاد، افزود: بر اساس آمارهای موجود در حال حاضر 6 هزار و ۶۸۰ دانش‌آموز تحت حمایت از خدمات فرهنگی با اولویت خدمات فکری و فرهنگی، تربیتی، آموزشی و تحصیلی این نهاد در قالب آگاه‌سازی و آموزش، پرداخت کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی بهره‌مند هستند.

صفری با بیان اینکه هزینه پرداخت‌شده برای هر دستگاه تبلت بین ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا ۳ میلیون تومان است، افزود: این نهاد با استفاده از مشارکت خیران و هم‌افزایی آن با منابع و اعتبارات کمیته امداد هزار و ۴۸۹ دستگاه تبلت و گوشی هوشمند با اعتباری بیش از ۵ میلیارد و ۴۴ میلیون تومان با هدف بهره‌گیری دانش‌آموزان و دانش‌جویان زیرپوشش از آموزش‌های غیرحضوری در شرایط ویروس منحوس کرونا به این گروه از جامعه هدف تحویل داده است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: کمیته امداد در کنار خدمات معیشتی و توانمندسازی اقتصادی برای رشد افراد در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و ارتقای دانش و بینش دانش‌آموزان نیز برنامه‌ریزی می‌کند و تهیه و تحویل لوازم آموزشی هوشمند در همین راستا است.

وی به اجرای طرح "خیر کثیر" در کشور که طرح ابتکاری استان زنجان است نیز اشاره کرد و افزود: در این طرح خداپسندانه افراد و خیران می‌توانند با دریافت وام قرض‌الحسنه از بانک مهر ایران و صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت استان زنجان برای خرید گوشی هوشمند و تبلت برای دانش‌آموزان مشارکت کنند.

انتهای پیام/73005/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: استان زنجان کمیته امداد دانش آموزان آموزش مدیرکل کمیته امداد استان زنجان خیران کمیته امداد استان زنجان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۹۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه ۲ امتحان «ریاضی» و «علوم» پایه ششم به صورت هماهنگ کشوری برگزار می‌شود، گفت: امتحانات پایه ششم همواره به صورت هماهنگ منطقه‌ای برگزار و ارزش‌یابی دانش‌آموزان در دوره ابتدایی (پایه اول تا ششم) به صورت توصیفی انجام می‌گیرد اما مقرر شده امتحانات ۲ درس مذکور به صورت هماهنگ کشوری برگزار شود.

حمید طریفی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص جزییات این خبر اظهار کرد: معلم خود دانش‌آموزان پایه ششم اوراق امتحانی «ریاضی» و «علوم» را تصحیح خواهند کرد و عملکرد دانش‌آموزان به عنوان ابزاری در کار پوشه آنها در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این آزمون، معلم بر اساس ارزشیابی که در طول سال تحصیلی از دانش آموز و از طریق فعالیت‌های آموزشی طول سال تحصیلی اعم از تکالیف، آزمون‌های مستمر، تکالیف مهارت محور و در واقع اطلاعات مربوط به کار پوشه دانش‌آموز، نمره پایانی را تعیین می‌کند افزود: امتحاناتی هم که در انتهای دوره تحصیلی پایه ششم اخذ می‌شود، به عنوان یکی از ابزارهای سنجش اندازه گیری است که در اختیار معلم مربوطه قرار می گیرد و در واقع قضاوت را در مورد دانش آموز تکمیل می‌کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبلا طراحی سوالات توسط گروه‌های آموزشی مناطق در سطح شهرستان و منطقه طراحی می شد ادامه داد: اما اکنون سوالات امتحانی توسط گروه‌های آموزشی در معاونت آموزشی ابتدایی و در سطح ستاد طراحی می‌شود.

طریفی با بیان اینکه همچنین مقرر است امتحانات هماهنگ توسط خود معلم و در کلاس مربوطه برگزار شود گفت: هدف برگزاری دو آزمون کشوری ریاضی و علوم ارزیابی کلیت نظام آموزشی است.

وی افزود: با این کار ارزیابی دقیقی از عملکرد نظام آموزشی و کیفیت آموزشی خواهیم داشت تا نحوه اجرای آزمون، تصحیح اوراق امتحانی، نمره دهی به دانش آموزان، اعمال و فرآیندهای ارزشیابی دانش آموز توسط معلم مربوطه به مشابه سایر آزمون‌های مداد کاغذی که در طول سال تحصیلی گرفته می‌شده، انجام می شود لذا این آزمون به عنوان یکی از ملاک‌های ارزشیابی پایانی دانش‌آموز استفاده خواهد شد.

وی اظهار کرد: ارزشیابی تحصیلی دانش آموزان دوره ابتدایی به صورت «توصیفی» در طول سال تحصیلی بر اساس آیین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • آزمون دوباره از ۱۳۵ کنکوری جامانده «زیرکوه»!