Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روز‌ها فصل دوم سریال «حکایت‌های کمال» به کارگردانی قدرت الله صلح میرزایی و تهیه کنندگی طالبی کاشانی در حال نگارش است.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در میان سریال هایی که صرفا پیامی برای مخاطب داشتند و آن دسته آثاری که هدف های کلانی را دنبال می کردند، بودند سریال هایی که برگرفته از قصه و داستان های موجود در کتاب ها بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قصه هایی که فیلم و سریال شدند تعداد زیادی در ایران ندارند اما همان ها هم به نسبت قابل قبول هستند.

در این بین «حکایت های کمال» عنوان یکی از این سریال ها بود که به تازگی از روی کتابی به همین نام و نوشته محمد میرکیانی ساخته شد.

** «حکایت های کمال» و استقبال مخاطبان

فصل ابتدایی حکایت های کمال در سال ۹۸ تولید و به پخش رسید. این سریال به کارگردانی قدرت الله صلح میرزایی و تهیه کنندگی محسن شایانفر تولید شد و در همان سال با استقبال خوبی از سمت مخاطبان مواجه شد.

** تولید فصل دوم سریال بزودی

همان زمان و بعد از تولید فصل یک زمزمه هایی مبنی بر تولید فصل های بعدی این سریال از روی همان نسخه چاپی کتاب بود که به دلیل شیوع کرونا و برخی مسائل دیگر تولید آن به تعویق افتاد. اما این روزها خبر تولید فصل دوم این سریال سر و شکل جدی تری پیدا کرده است و قرار است تا فصل دوم حکایت های کمال بزودی به چرخه تولید بیفتد.

** نگارش فیلم نامه ادامه دارد

سید حسین امیرجهانی و جمعی از نویسندگان مدتی است که از روی کتاب «حکایت های کمال» مشغول نگارش متن های این سریال هستند و باید متن ها به جای قابل قبولی برسد تا برای تولید اقدام کنند. اما قبلتر صلح میرزایی در گفت و گویی بیان کرده بود که پاییز تولیدمان را آغاز می کنیم.

** تغییر تهیه کننده در ادامه راه

به دلیل برخی از مسائل بنا است تا تهیه کننده کار تغییر کند و ابراهیم طالبی کاشانی از تهیه کننده های با سابقه تلویزیونی جایگزین محسن شایانفر خواهد شد.

** قصه در ادامه فصل قبلی

فصل قبلی سریال در فواصل بین سال های ۴۰ در تهران می گذشت و گویا قصه فصل جدید در ادامه همان فصل قبلی است و اتفاق هایی که در کتاب زندگی کمال رخ می دهد دست مایه  اصلی داستان فصل دوم این سریال خواهد بود. همچنین توجه به مسائل تربیتی، اخلاقی و سبک زندگی از مواردی است که در این فصل به آنها توجه ویژه ای شده است.

** شیرخانلو و ایفای نقش در دودکش

اولین نقش آفرینی محمدرضا شیرخانلو در سریال «چک برگشتی» به کارگردانی سیروس مقدم بود،‌آن زمان او ۶ سال سن داشت و بعد از حضور موفقیت آمیزش در این سریال، به خاطر بازی در فیلم سینمایی دهلیز در سال ۹۱ کاندیدای دریافت سیمرغ جشنواره فیلم فجر شد. نهنگ عنبر، شکلاتی،‌در مسیر باران، دلبری، نفس، دودکش، دیوار، پرده نشین، روزای بد بدر،پادری،‌پریا و ... از جمله فیلم ها و سریال هایی بودند که او در آنها به نقش آفرینی پرداخت.

** پاک نیت و لرستانی پدر و مادر کمال

در این سریال محمود پاک نیت پدر کمال را ایفا می کرد و مادرش را شهره لرستانی به نمایش می گذاشت. دو بازیگری که از پیشکسوتان بازیگری در سینما و تلویزیون به شمار می روند و تاکنون در فیلم و سریال های بسیاری بازی کردند. آخرین اثری که از پاک نیت در همین فضا منتشر شد سریال «شهرزاد» به کارگردانی حسن فتحی بود که آنهم در تهران قدیم روایت می شد. 

** بازیگر نقش کمال چه کسی خواهد بود؟

محمدرضا شیرخانلو در فصل اول بازیگر نقش اصلی این سریال بود و در حالی که ۱۴ سال داشت کاملا متناسب با این نقش و ان سن و سالی که در کتاب و فیلم نامه آمده بود، برای شخصیت کمال در نظر گرفته شده بود. اما با توجه به اینکه این احتمال وجود دارد تا فصل دوم حکایت های کمال، در ادامه همان فصل قبلی تولید شود باید فکری به حال بازیگر نقش اصلی آن کرد چراکه شیرخانلو به خاطر فیزیک و ظاهرش که در این دو سال تغییراتی داشته است دیگر نمی تواند ادامه این نقش را ایفا کند. البته راه دیگری هم وجود دارد و آنهم اینکه قصه به چند سال بعد برود تا توجیه کننده سن و سال این بازیگر باشد.

** قصه «حکایت های کمال» چه بود؟

حکایت های کمال قصه نوجوانی به نام کمال بود که در دهه ۴۰ تهران قدیم به همراه خانواده خود زندگی می کرد. قصه های این سریال پیرامون زندگی عادی و روزمره کمال و شیطنت هایش و درگیر شدن خانواده و حتی همسایه ها توسط این شیطنت های ناخواسته کمال بود.

حتی در بخشی علاقه زیاد کمال به حیوانات مختلف کار دست خانواده اش می داد و دردسرهایی را برایشان رقم می زد که شیرخانلو در گفت و گویی از ترسش ضمن برخورد با این حیوانات یاد کرده بود.

** ساخت دکورهای واقعی در شهرک غزالی

برای تولید این سریال گروه تولید چند ماهی مشغول ساخت دکور در شهرک سینمایی غزالی بودند و شهرک سینمایی کمال را در آنجا ساختند. این شهرک شامل خانه کمال و دو همسایه شان، آب انبار، امامزاده و همچنین خیابان های اطراف این خانه است و این ساخت و سازها واقعی و مثل یک خانه واقعی است و دکورسازی نیست که نتوان از آن استفاده کرد و برای فصل دوم نیز می توان از این دکورها استفاده کرد.

** بازیگران این سریال چه کسانی بودند؟

محمود پاک نیت، شهره لرستانی، حمید ابراهیمی، نگارعابدی، شهرام عبدلی، فلورنظری، سولماز غنی ،علی مسلمی، کاظم هژیرآزاد، سیروس میمنت، اکبرسنگی، آرش نوذری، داریوش سلیمی، سعید پیردوست، مهرداد ضیا، امیر نوری، عباس محبوب، بیتا خردمند، حسین چنگی، فریده دریامج، تقی زنجانی، حمید صفایی ، مه لقا مینوش زاده، شهربانو موسوی، محمدرضا شیرخانلو، امیرحسین کافتری، همراز اکبری و محمدحسین بلوکات از بازیگران این سریال در فصل اول بودند.

** «حکایت های کمال» تا چه زمانی ادامه دارد؟

این سریال به خاطر وجود کتاب حکایت های کمال به نویسندگی محمد میرکیانی می تواند تا ۶ فصل ادامه داشته باشد اما باید دید شرایط تولیدی به چه صورت پیش می رود و آیا می شود تا فصل ششم این سریال را بر طبق قصه آن تولید و در شرایط موجود به پخش رساند؟

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سریال تلویزیونی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران سریال حکایت های کمال حکایت های کمال تولید فصل فصل قبلی سریال ها پاک نیت فصل دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۰۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!

همشهری آنلاین نوشت: حتما قرار است که «پدر قهوه» ساخته شود، اما از نظر ساترا، مهران مدیری هنوز برای تولید سریال خاصی اقدام نکرده و اخبار منتشرشده در فضای مجازی با موضوع تولید سریال «پدر قهوه» توسط مهران مدیری صرفا گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای در فضای مجازی است. شنیده شده که سریال «پدر قهوه» قصه مردی را روایت می‌کند که مافیای قهوه در ایران است.

خبر رسیده که این سریال جدید در مراحل پایانی پیش‌تولید قرار دارد و این در حالی است که ساترا می‌گوید هیچ مجوزی برای سریال صادر نشده.
یکی از پلتفرم‌ها سرمایه‌گذار اصلی سریال است و این سریال بعد از پایان کار در فیلم‌نت پخش می‌شود. مدیری مانند دیگر سریال‌هایش، در کار جدیدش بازی می‌کند و گفته می‌شود ژاله صامتی و سام درخشانی هم از دیگر بازیگران سریال هستند. عنوان «پدر قهوه» یکی دیگر از سریال‌های مدیری با عنوان «قهوه تلخ» را به یاد مخاطبان می‌اندازد، سریالی که در زمان پخش با استقبال مخاطبان روبه‌رو شد. ظاهرا این سریال هم طنز است.

 به‌احتمال زیاد خود کارگردان هم در این سریال مانند دیگر آثارش بازی خواهد کرد. این روز‌ها «اسکار» مهران مدیری بیننده زیاد دارد و توانسته از رئالیتی‌شو‌های محبوب شبکه نمایش خانگی باشد.

از «قهوه تلخ» تا «پدر قهوه»

اواخر دهه ۸۰ وقتی مهران مدیری با تلویزیون به بن‌بست رسید، سریال «قهوه تلخ» را برای شبکه نمایش خانگی ساخت. سال‌های ۸۹ و ۹۰ اوج داستان فروش سی‌دی‌های فیلم و سریال در سوپرمارکت‌ها بود و «قهوه تلخ» پرمشتری‌ترین محصول فرهنگی‌ای بود که در سوپرمارکت‌ها ارائه می‌شد، سریالی که بسیار دیده شد، ولی ناتمام ماندنش به‌دلیل اختلاف مدیری با سرمایه‌گذار، ضربه‌ای کاری به اعتماد مخاطب وارد کرد. پس از «قهوه تلخ» مدیری سریال‌های دیگری برای شبکه نمایش خانگی ساخت، سریال‌هایی، چون «ویلای من» که هیچ‌کدام نتوانستند موفقیت «قهوه تلخ» را تکرار کنند.

دهه ۹۰ دهه بازگشت مدیری به تلویزیون بود و در این سال‌ها او را بیشتر به‌عنوان برنامه‌ساز دیدیم تا کارگردان سریال. البته مدیری در میانه‌های دهه ۹۰، فیلم سینمایی «ساعت پنج عصر» را هم کارگردانی کرد. او که سال‌ها با «دورهمی» میهمان خانه‌های مردم بود، حالا برنامه «اسکار» را در شبکه نمایش خانگی در حال پخش دارد و در تدارک سریال «پدر قهوه» است که هنوز مجوز ساترا را برای تولید نگرفته.

افتتاح کافه برای زدن بانک

سریال «پدر قهوه» که گفته می‌شود، اقتباسی از یک کمدی هالیوودی است ماجرای گروهی است که با تصور گران شدن قهوه، به قصد سرمایه‌گذاری و کسب سود، همه دار و ندار خود را صرف خریدن قهوه می‌کنند. در این میان امضای قراردادی میان ایران و کنیا، قیمت قهوه را به‌شدت پایین می‌آورد.

راه‌حل انتخابی برای جبران مافات، زدن بانک است. به همین منظور مغازه کناری یک بانک انتخاب شده و به‌صورت صوری کافه‌ای تاسیس می‌شود؛ کافه‌ای که گردانندگانش، چون دغدغه کافه‌داری ندارند با مشتریان بدرفتاری می‌کنند؛ اتفاقی که باعث شهرت کافه در تهران می‌شود و حالا خیلی‌ها می‌خواهند به کافه‌ای بروند که در آن خبری از تکریم مشتری نیست. به این ترتیب کافه‌ای که برای زدن بانک راه‌اندازی شده، به شلوغ‌ترین کافه پایتخت تبدیل می‌شود.

tags # مهران مدیری سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!
  • حکایت تسنیم از دانش‌آموزانی که رنج علم دارند + فیلم
  • حمله به نون‌خ و آقاخانی: برای اینستاگرام سریال ساخته بودید؟
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • گفت‌وگو باکارگردان مجموعه‌مستند «پابه‌ماه»/ قصه‌هایی تماشایی از امید و زندگی
  • خط رو خط مسائل اجتماعی
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • کمال نامه ی مستان حیدری / امیرالمؤمنین در شعر خواجوی کرمانی
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان