Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، کیانوش جهانپور در خصوص آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونا در کشور اظهار کرد: بنا بر این است که تا پایان سال ۱۴۰۰، واکسیناسیون افراد بالای ۱۸ سال کشور که در گروه هدف قرار دارند، تکمیل شود.

وی ادامه داد: علی‌رغم همه‌ی فراز و فرودها و با وجود عدم ایفای تعهدات طرف‌های خارجی در تامین واکسن، همچنان انتظار می‌رود با توجه به اینکه حدود ۲۶۰ روز تا پایان سال ۱۴۰۰ باقی مانده، طبق وعده‌ی قبلی و طبق برنامه‌ی ملی واکسیناسیون، واکسیناسیون هموطنان عزیز علیه بیماری کرونا انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: باید از هموطنان عزیز بابت تاخیر در واردات واکسن و مشکلاتی که متحمل شدند پوزش بطلبیم که امیدواریم با  ورود واکسن‌های داخلی و تولید داخل در روزها و هفته های آتی روند واکسیناسیون تسریع پیدا کند.

جهانپور در خصوص تزریق واکسن های ایرانی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه واکسن های متفاوتی در اختیار داریم تاکنون دو واکسن تولید داخل و یک واکسن تولید مشترک مجوز تولید و مصرف عمومی در کشور را دریافت کرده اند، البته چند واکسن نیز همچنان به عنوان واکسن نامزد در مسیر کارآزمایی و مطالعات بالینی هستند که هنوز مجوز مصرف و تولید را ندارند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو  اضافه کرد: واکسن «کوو ایران برکت» اکنون در حال تولید بوده و بخشی نیز تحویل شبکه‌ی بهداشت کشور شده است و واکسن «کووپاستور» تولید شده توسط انستیتو پاستور نیز به تدریج در روزهای آتی و بعد از خروج از خط تولید تحویل شبکه‌ی بهداشت خواهد شد.

وی در تشریح تعداد افراد واکسینه شده در ایران گفت: تاکنون بیش از ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار دز واکسن تزریق شده و نزدیک به ۲ میلیون نفر به طور کامل واکسینه شده اند، یعنی هر دو دز واکسن را دریافت کرده اند و مابقی عزیزان هم حداقل دریافت کننده‌ی دز اول واکسن بوده اند و تقریبا قسمت اعظمی از افراد بالای ۷۰ سال یا از اعضای کادر درمان و مدافعین سلامت در سرتاسر کشور واکسینه شده اند.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اضافه کرد: در روزهای آتی با اطلاعیه‌ی رسمی وزارت بهداشت، واکسیناسیون عزیزان بالای ۶۵ سال و در صورت فراهم شدن واکسن در هفته های آتی واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال و در گام بعد بیماران زمینه ای بالای ۱۸ سال و در ماه بعد نیز در فاز سوم برای مشاغل مختلف از جمله معلمان، اصحاب رسانه و خبرنگاران حوزه‌ی سلامت و سایر گروه های شغلی و افراد زیر ۶۰ سال انجام خواهد شد.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو در خصوص واکسیناسیون ترکیبی (استفاده از واکسن متفاوت در دز دوم) متذکر شد: فعلا این پیش‌فرض وجود دارد که واکسیناسیون ترکیبی حتی در برخی موارد ممکن است موجب اثربخشی واکسیناسیون شود اما با توجه به اینکه به اندازه‌ی کافی در این خصوص مطالعات بالینی انجام نشده، لذا پروتکل واکسیناسیون ترکیبی هم در کشور وجود نخواهد داشت اما به نظر می‌رسد واکسیناسیون با پلتفرم های مشابه منعی نداشته باشد.

جهانپور ادامه داد: باید در نظر داشت که اکنون چنین چیزی در پروتکل‌ها و شیوه نامه‌های کشوری وجود ندارد و هرکس هر واکسنی دریافت کرده در دز دوم نیز همان واکسن را باید دریافت کند.

پربیننده ترین معلمان رسمی تا پایان۱۴۰۰ رتبه‌ بندی می‌ شوند وام بازنشستگان تامین اجتماعی + لینک ثبت نام جزییات تعطیلی دو هفته‌ ای اصناف تهران سرانجام اعمال فوق العاده ویژه بـرای معلمان زندگی در ییلاق عشایر چطور است؟ + عکس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۰۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد