Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مرتضی حسینی منتخب مردم میانه در مجلس یازدهم در گفت‌‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس،  اظهار داشت: قطعی مکرر برق و خاموشی های گسترده، زندگی  و کسب و کار مردم و بخش تولید را به طور جدی مختل کرده است.

وی افزود: مردم نباید تاوان بی برنامگی و تکالیف انجام نشده دولت را بپردازند. توجیه خاموشی های مکرر با موضوع مزارع استخراج رمز ارزها،‌ قانع کننده نمی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* وزارت نیرو باید پاسخ قانع کننده‌ای به مردم بدهد 

منتخب مردم میانه در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: وزارت نیرو باید توضیح دهد مزارع آشکار و پنهان استخراج بیت کوین دقیقا چند درصد خاموشی ها را موجب می شوند.

حسینی ادامه داد: طبق برخی برآوردها، ظاهراً ۱۰ درصد مشکلات ، ناشی از رمزارزهاست اما ظاهراً رمزارزها بهانه‌ای برای توجیه خاموشی‌های اخیر و پوششی برای بی تدبیری و ضعف مدیریت مسئولان ذیربط شده است.

وی عنوان کرد: به هر صورت  اگر طبق گفته مسئولان ،مسئله رمزارزها ، عامل اصلی معضل خاموشیها باشد، باز هم این دولت است که باید این مسئله را پیگیری و کنترل کند.

منتخب مجلس یازدهم بیان داشت: بر اساس برنامه ششم توسعه ،دولت موظف به نصب 25 هزار مگاوات نیروگاه حرارتی و 5 هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر است در حالی که در زمینه برق حرارتی کمتر از نیمی از تکلیف برنامه ششم توسعه، تحقق یافته و کل ظرفیت تولید برق تجدید پذیر کشور از 900 مگاوات فراتر نمی‌رود.

حسینی با بیان اینکه مردم از تطبیق نداشتن زمان‌بندی خاموشی با جداول احتمالی خاموشی ناراحتند، تصریح کرد: در شرایطی که در جداول خاموشی خبر از بازه زمانی قطعی برق 2 ساعته است، روز گذشته در بسیاری از مناطق کشور شاهد خاموشی تا 6 ساعت نیز بوده‌ایم.

وی در پایان تأکید کرد: این غیرقابل قبول است که از نظر ظرفیت صنعت برق نصب شده، در غرب آسیا رتبه اول و در دنیا رتبه 14 را داشته باشیم اما در مقام عمل، شاهد این همه معضل در تامین برق باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سید مرتضی حسینی قطعی برق رمز ارزها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۰۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه اعتماد، علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت با هزینه‌هایی که خودش به زندگی مردم تحمیل می‌کند نمی تواند انتظار داشته باشد تورم، شرایط کاهشی داشته باشد. کدام یک از اقلام که در اختیار دولت است سیر نزولی پیدا کرده است؟ در واقع آنها از یک سری شاخص های مربوط به رشد صحبت می‌کنند اما عملا آنچه در زندگی مردم مشاهده می شود متفاوت است.‌

دولت برای اینکه مصارف و منابع خود را تراز کند قیمت ارز ترجیحی را کاهش می‌دهد طبیعتا آن گرانی به زندگی مردم تحمیل می‌شود. ممکن است در بودجه، تراز منابع و مصارف برقرار شده باشد اما در زندگی مردم، درآمدها و هزینه با یکدیگر همخوانی ندارد به بیان دیگر ما مشکلات را به زندگی مردم منتقل کردیم و در مقابل مردم هم امکان تأمین این کسری را نخواهند داشت.

دولت افزایش حقوق کارگران را نپذیرفت و بدون اینکه نماینده کارگران پذیرفته باشد در نهایت حداقل حقوق را مبنا قرار دادند. این وضعیت در شرایطی است که تورم قیمت های اقلام اساسی به طور جدی احساس می شود و برخی از اقلام حتی از سفره های مردم حذف شده است. علاوه بر این، هزینه درمان، ایاب و  ذهاب و سایر موارد نیز وجود دارد.

به عنوان مثال در شهری مثل تهران، هزینه حمل و نقل حدود ۳۵ تا ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است آن هم در شرایطی که دولت در تأمین منابع مناسب خود برای اداره کشور در بودجه سال ۱۴۰۳، ۵۰ درصد به مالیات افزوده است و نمی تواند این رقم را به همه استان های کشور تعمیم داد. به عنوان مثال وضعیت اقتصادی یک استان وضعیت رو به رشدی دارد اما در مقابل استان دیگری با وجود وسعت و امکانات و ظرفیت، چندان مناسب نیست. برای این استان به عنوان مثال سهم ۳۰ درصدی درنظر می گیرند و ۲۰ درصد سهم را برای استان دیگری که وضعیت اشتغال و اقتصادی بهتری دارد در نظر می گیرند.‌ بنابراین وقتی این ۸۰ درصد در کنار هم قرار می گیرند تورم ۸۰ درصدی به کشور تحمیل می شود و این موضوع، زندگی مردم را متاثر می کند.‌

دیگر خبرها

  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • تحقق شعار سال تکلیف بزرگی برعهده مسوولان است
  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های محکومان به قصاص در کردستان
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند