Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی با اشاره به تبعات گرمای شدید و قطع برق بر تولید مرغ، گفت:برای جبران کاهش تولید، از حدود هفت روز قبل توزیع روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن مرغ منجمد آغاز شده است.

به گزارش قدس آنلاین محمدعلی کمالی  درباره دلایل کمبود نسبی مرغ در بازار طی روزهای اخیر، گفت: بررسی‌هایی که انجام داده ایم نشان می‌دهد میزان ورود مرغ به تهران کاهش نیافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مرغ تهران از استان‌های گلستان، مازندران، گیلان و سمنان تأمین می‌شود، افزود: از حدود هفت روز قبل نیز شرکت پشتیبانی امور دام اقدام به توزیع روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن مرغ منجمد در تهران کرده است.

کمالی با اشاره به دلایل کمبود مرغ در تهران افزود: گرمای شدید هوا باعث شده تخلیه مرغ زنده به منظور جلوگیری از تلف شدن آنها، به بعدازظهر هر روز موکول شود و به همین دلیل مرغ‌ها دیرتر از موعد مقرر به کشتارگاه‌های تهران می رسند.

وی ادامه داد: اگر در کشتارگاه برق نرفته باشد، کشتار آغاز می‌شود ضمن اینکه در روال عادی، کشتار مرغ‌ها شب انجام می‌گرفت و گوشت آن صبح وارد میدان بهمن، پیروزی و… می‌شد اما در حال حاضر این روند با تأخیر انجام می‌شود به عنوان مثال اگر قبلاً گوشت مرغ ساعت شش صبح وارد میدان بهمن می‌شد الان این اتفاق در ساعت یازده صبح می‌افتد.

کمالی تصریح کرد: همین مساله موجب شده شائبه کمبود مرغ ایجاد شود و برخی تصور کنند که با کمبود جوجه ریزی و تولید مواجه هستیم در حالی که اینگونه نیست.

وی به تبعات گرمای شدید هوا و قطع برق بر زنجیره تولید مرغ اشاره کرد و با بیان اینکه گرمای هوا منجر به کاهش وزن گیری مرغ‌ها می‌شود، افزود: بخاطر گرمای شدید در استان‌هایی مانند خوزستان، جوجه ریزی کاهش یافته است ضمن اینکه گرما و قطع برق در مرغداری‌ها منجر به تلفات در گله‌های مرغ هم می‌شود.

کمالی با اشاره به اینکه مجموع این عوامل منجر به نوساناتی در میزان تولید شده است، گفت: به همین دلیل دولت برای اینکه افت تولید مرغ تازه را جبران کند، اقدام به توزیع مرغ منجمد در بازار کرده است.

وی تاکید کرد: مشکل مهم دیگر نیز عدم نظارت بر روند توزیع مرغ از میدان بهمن تا مراکز خرده فروشی است به طوری که برخی از خرده فروشی‌ها، مرغ را از شبکه توزیع خارج می‌کنند و آن را با نرخ بیشتر در بازار آزاد به فروش می‌رسانند، که در این زمینه نیز باید دستگاه‌های نظارتی هوشمندانه‌تر عمل کنند.

انتهای پیام/

منبع: مهر

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مرغ قطعی برق گرمای شدید تولید مرغ مرغ منجمد قطع برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۱۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگارها انجام شده اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگارها نمی‌رود.

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام آنها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه‌ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت به ایسنا گفت: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

وی درباره برخی تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک انجام شده اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود، چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت به سمی و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده، همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کرده و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدیدنظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

ولی‌زاده با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق هستند، گفت: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • گرمای شدید و اعلام وضع اضطراری در جنوب آسیا
  • پیگیری مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور اولویت دارد
  • فرسودگی روکش آسفالت آزادراه فیروزکوه - تهران رانندگان را به دردسر انداخت + فیلم
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • موج گرمای غیرعادی در غزه جان کودکان فلسطینی را می‌گیرد