Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه مشکلاتی که امروز مردم به دلیل قطعی برق دچار آن شده‌اند نشات گرفته از سیاست‌های غلط وزارت نیرو در ۸ سال گذشته است، گفت: صرفه‌جویی تنها راه‌حل کوتاه مدت برای کاهش خاموشی‌ها در شرایط فعالی است. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام خانه ملت، «علیرضا ورناصری قندعلی» با انتقاد از قطعی‌های مکرر برق در سراسر کشور به ویژه استان خوزستان که مشکلات فراوانی برای مردم ایجاد کرده است، گفت: باوجود آنکه حدود ۴۵ درصد برق آبی و ۲۰ درصد آب‌های شیرین کشور در استان خوزستان واقع شده‌اند، اما سیاست‌های توام با تبعیض وزارت نیرو سبب شده تامین آب و برق مردم منطقه دچار مشکل شود هرچند شخصا به دنبال کم کردن این فاصله‌ها هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم مسجدسلیمان و لالی و هفتگل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هنوز روستا‌هایی در حوزه انتخابیه به شبکه برق و آب وصل نشده‌اند، افزود: مطابق قانون باید در طول برنامه ششم توسعه، باید ۲۵ هزار مگاوات برق تولید می‌شد، اما در طول ۵ سال برنامه ششم میانگین تولید به حدود ۱۱ هزار مگاوات رسیده، این در حالی است که فقط سال جاری مصرف نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه مشکلاتی که امروز مردم دچار آن شده‌اند نشات گرفته از سیاست‌های غلط وزارت نیرو در ۸ سال گذشته است، گفت: این در حالی است که مناطق بسیاری از کشور مستعد بهره‌برداری از انرژی‌های خورشیدی و تولید برق هستند، اما دولت در زمینه نصب پنل‌های خورشیدی هم کوتاهی‌های بسیاری کرده است.

ورناصری سال‌ها بی‌توجهی به توسعه زیرساخت‌ها را اصلی‌ترین دلیل مواجه شدن با مشکلات امروز دانست و اضافه کرد: شبکه‌های توسعه برق در بسیاری از شهر‌ها به ویژه شهر‌های بزرگ برای ۵۰ سال قبل و حتی بیشتر هستند به همین دلیل اتلاف انرژی بسیار بالا است درحالی که امکان ساخت قطعات مورد نیاز در داخل وجود دارد به همین علت، دلایلی که آقایان می‌آورند به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

این نماینده مجلس ادامه داد: همچنین در زمینه "اصلاح الگو مصرف" باوجود تمام شعار‌های داده شده مطابق برنامه پیش نرفته و اقدام چندانی صورت نگرفته، ضمن آنکه در بحث توسعه نیروگاه‌های کوچک با استفاده از سرمایه‌های مردمی و بخش خصوصی نیز قدمی برداشته نشده است.

به گفته وی درصورت ادامه شرایط کنونی ایران به واردکننده انرژی تبدیل خواهد شد، اما امید است در دولت جدید قدم‌های بزرگی در راستای حل مشکلات برداشته شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی صرفه‌جویی را تنها راه‌حل کوتاه مدت برای کاهش خاموشی‌ها در شرایط فعالی دانست و گفت: همچنین مسئولان وزارت نیرو باید با یک اقدام ضرب الاجلی مانع از اتلاف بخشی از این انرژی‌ها در شبکه‌های انتقال شوند.   بیشتر بخوانید: واکنش رئیس مجلس به قطعی‌های بی‌برنامه برق   انتهای پیام/ برچسب ها: مجلس قطعی برق وزارت نیرو

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس قطعی برق وزارت نیرو وزارت نیرو شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۲۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین

آفتاب‌‌نیوز :

«جرمان گالوشچنکو» وزیر انرژی اوکراین گفت که روسیه روز شنبه به تاسیسات انرژی اوکراین در سه منطقه این کشور حمله کرد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، گالوشچنکو گفت که حملات روسیه مناطق «دنیپروپتروفسک» در مرکز اوکراین و مناطق غربی «لویو» و «ایوانو فرانکیفسک» را هدف قرار داده است.

بر اساس این گزارش، روسیه به چهار نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرده است.

شرکت اوکراینی «دی تک» با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «روسیه بار دیگر به طور گسترده تاسیسات انرژی اوکراین را گلوله باران کرد. تجهیزات این شرکت آسیب جدی دیده است و کارگران انرژی در تلاش هستند تا عواقب حمله را از بین ببرند.»

از ۲۲ مارس به این سو، نیرو‌های روسیه بمباران تاسیسات برق اوکراین را تشدید کرده و تقریبا هر روز به نیروگاه‌های حرارتی، آبی و سایر زیرساخت‌های انرژی حمله می‌کنند.

با وجود آب و هوای معتدل بهاری در هفته‌های اخیر، اوکراین با کسری برق مواجه شده و دولت مجبور شد برق را در چند منطقه قطع کند و به واردات برق روی آورد.

تحلیلگران معتقدند که نیرو‌های روسیه عملیات تهاجمی جاری را حفظ کرده و در برخی مناطق تشدید کرده، احتمالاً از شرایط آب و هوای بهاری و کمبود تجهیزات اوکراین قبل از رسیدن کمک‌های نظامی وعده داده شده غرب بهره‌برداری می‌کنند.

نیرو‌های روسیه همچنین به دنبال تضعیف پدافند هوایی تخریب شده اوکراین در تلاش برای فروپاشی شبکه انرژی و آسیب طولانی مدت به زیرساخت‌ها و ظرفیت صنعتی دفاعی اوکراین هستند.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین نیز اعلام کرد که در حال حاضر هیچ مذاکره‌ای بین مسکو و کی‌یف برای پایان «عملیات ویژه نظامی» روسیه در اوکراین وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین