Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مسیر عملیاتی کردن گفتمان دانشگاه حل مسئله و کارآفرین، قراردادی بین دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت نفت جمعاً به مبلغ ۱۵ هزار میلیارد ریال به منظور اجرای طرح احداث پالایشگاه با ظرفیت ۱۰ هزار بشکه با وزارت نفت به امضا رسید. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر عملیاتی کردن گفتمان "دانشگاه حل مسئله و کارآفرین" برای نخستین بار، قرارداد کلان نفتی را برای اجرای پروژه‌های نفتی با وزارت نفت به امضا رساند؛ در جلسه امضای این قرارداد، دکتر "روح الله دهقانی فیروزآبادی" معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری و رئیس شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر "باقر بیرالوند" رئیس هیئت مدیره شرکت پتروپالایش و به نمایندگی از وزارت نفت، خانم دکتر "لاله ملک‌نیا" و مدیرکل کانون‌های صنعت، جامعه و دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با همت اداره کل کانون‌های صنعت، جامعه و دانشگاه آزاد اسلامی و در راستای هدایت پژوهش‌های دانشگاهی به سوی تحقیقات کاربردی و ماموریت‌گرا و نیز حضور موثر بخش‌های مختلف صنعت و جامعه با هدف شناسایی مشکلات ملی و محلی و رفع نیازهای اساسی کشور و همچنین با هدف حل مسائل و افزایش سهم پژوهش در اقتدار و سرمایه ملی، پیرو سه عنوان قرارداد پروژه‌های کلان در حوزه نفت و پتروشیمی شامل "حذف سولفور از فراوردهای نفتی (از حلال‌های سبک تا سنگین برش‌های نفتی و پسماندهای آنها) و بهینه‌سازی سوخت‌های سنگین نفت کوره، بازیافت و بهینه‌سازی فرآورده‌های جانبی پتروشیمی و زیرشاخه‌های نفتی با رویکرد تبدیل محصولات جدید قابل کاربرد در صنایع نفتی و پتروشیمی و پوشش‌های مقاوم رویه‌های فلزی در برابر تغییرات شیمیایی (اسید و قلیایی) کاربرد مخازن و سطوح فلزی"،  قراردادی فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت نفت جمعاً به مبلغ 15 هزار میلیارد ریال، به منظور اجرای طرح احداث پالایشگاه با ظرفیت 10 هزار بشکه با وزارت نفت به امضا رسید.

در همین زمینه دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه و رئیس شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی  با اشاره به اهمیت امضای قرارداد با وزارت نفت و شکل‌گیری چشم‌انداز جدید ارتباط دانشگاه و صنعت در دانشگاه آزاد اسلامی، عنوان کرد: ریل‌گذاری‌های دو سال اخیر در حوزه‌های فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاد، نتایج بی‌نظیری را برای جامعه علمی رقم زده و بستر اصلی برای ارتباط میان دانشگاه و صنعت فراهم شده است. ریاست دانشگاه آزاد اسلامی درعمل و نه در حرف، نشان داد که تغییر مسیر به سمت دانشگاه نسل سوم را به عنوان ضرورت درک کرده و اختیارات لازم را به معاونت‌ها و واحدها برای رسیدن به این هدف عالی تفویض کرده است.

وی ادامه داد: در بازه زمانی کوتاهی آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌هایی برای چابک‌سازی بخش فناوری در دانشگاه آزاد به تصویب رسیدند و ابلاغ شدند و نرم‌افزار جهش به سمت دانشگاه حل مساله فراهم آمده است. حاصل چنین فرآیندی در امضای چندین تفاهم‌نامه مهم با صنایع و سازمان‌های دولتی و غیردولتی تبلور پیدا کرده است. امروز ما شاهد یکی از مهمترین و بی‌سابقه ترین قراردادهای میان صنعت و دانشگاه هستیم و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد مجریان اصلی این قرارداد خواهند بود. براساس امضای این قرارداد بی سابقه، در فاز نخست اجرای قرارداد مقرر شد، 40 درصد معادل 6 هزار میلیارد ریال در قبال ارائه ضمانت‌نامه برای انجام پروژه ها به دانشگاه آزاد پرداخت شود.

رئیس شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد با بیان اهمیت حضور اعضای هیات علمی و فناوران در این قراراد تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته و مصاحبه‌های اولیه، از اعضای هیات علمی توانمند در انجام پروژه‌های مرتبط دعوت به عمل آمده و کارگروه‌های تخصصی نیز در این حوزه شکل گرفته است و در ادامه با تصویب پروپوزال‌های ارائه شده در کارگروه‌های تخصصی از اعضای هیات علمی برای اجرای این پروژه ها، دعوت خواهد شد.  

دهقانی فیروزآبادی در پایان تاکید کرد: همچنین از شرکت‌ها و واحدهای فناوری که توانمندی علمی و تجهیزاتی برخوردار هستند، طی یک آگهی دعوت کردیم تا در انجام پروژه‌ها مشارکت و در ساخت و احداث پالایشگاه همکاری داشته باشند و براساس بسترسازی‌های انجام شده به زودی شاهد شروع انجام سه پروژه کلان در حوزه نفت و پتروشیمی در دانشگاه آزاد خواهیم بود.

تسهیل‌گری معاونت علمی برای شرکت‌های دانش‌بنیان در "گمرگ، مالیات و وزارت صمت"لزوم تقویت شرکت‌های نوپا و دانش‌بنیان به کمک راهکارهای خطرپذیر توسط صندوق نوآوری و شکوفایی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه آزاد شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی دانشگاه آزاد شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اعضای هیات علمی وزارت نفت پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۲۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز
  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی