Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، امیرحسین بانکی پور عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در نشست اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: نهاد ظرفیت‌های زیادی دارد و من خواهش می‌کنم حداقل یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی در هر کدام از این شوراهای نهاد حضور دائمی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون این ارتباط به شکل سازمان‌یافته وجود ندارد.

وی افزود: تعیین مسئولان نهاد در دانشگاه ها باید قبل از روسای دانشگاه باشد چون رئیس جدید با تأیید رئیس نهاد جدید باشد. این که روسای نهاد جوان هستند خوب است اما مراقبت از آنها هم مهم است. باید مراقب باشیم روسای جوان به مسائل سیاسی ورود نکنند. 

این نماینده مجلس تأکید کرد: خواست حضرت آقا همیشه این بوده است که با کل جامعه رابطه برقرار کنیم و همان طور که بسیج توانسته با اردوهای جهادی با جامعه ارتباط بگیرد نهاد هم با ازدواج دانشجویی این ارتباط را برقرار کند. به نظرم ازدواج دانشجویی نقطه تماس نهاد با کل دانشگاه است. در این طرح چند ظرفیت جدید ایجاد شده است. اول اینکه به نهاد اجازه داده شده است که مراکز مشاوره اسلامی در دانشگاه راه بیندازد. این مرکز می‌تواند جایگاه استراتژیکی برای نهاد باشد به ویژه که مشاوران جوان ما می‌توانند در این حوزه فعال شوند. یک ظرفیت دیگر ایجاد شده که می‌تواند ساختار دانشگاه را بهم بریزد. 

وی خاطرنشان کرد: ما در این طرح تدبیری به خرج دادیم و 10 درصد از بودجه‌های تملک دارایی دانشگاه باید خرج خوابگاه متأهلین شود. 10 درصد از بودجه اختصاصی دانشگاه‌ها هم همین طور. وزارت راه و شهرسازی باید زمین بدهد و اوقاف باید وقف خانواده را راه بیندازد و بودجه‌هایی در نظر بگیرد و نهاد هم متولی این کار است. ما گفتیم که خوابگاه متأهلین فقط برای دانشجویان بومی هم نیست. این جریان ماهیت دانشگاه را تغییر می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه گروه‌های معارف نسبت به گذشته بهتر شده است، ادامه داد: یک بار تحولی در عناوین درسی اتفاق افتاد که خوب بود. ما اثرات مثبت این جریان‌ها را دیدیم و امروز هم بار دیگر نیازمند چنین تغییراتی هستیم. آموزش زوج‌های جوان هم نیاز به نظارت دارد و ما گفتیم که اساتید آن باید تحت نظارت نهاد دانشگاه علوم پزشکی باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده مجلس دانشگاه کمیسیون فرهنگی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۲۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه دانشجویان امروز، مدیران فردای کشور هستند، اظهار داشت: با توجه به مسئولیتی که در آینده متوجه این دانشجویان است، نیاز به تربیت دانشجویانی خلاق، متفکر، متدین و مسئولیت پذیر داریم.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه خداشناسی و شناخت حق اصلی‌ترین نیاز برای تربیت انسانهاست، عنوان کرد: باید در مدارس و دانشگاه ها به خداشناسی و تربیت انسانها توجه جدی‌تری صورت گیرد.

آیت الله ناصری همچنین با تاکید بر اینکه باید دانشجویان را از سطحی نگری دور کنیم و با نحوه تدریس، آنها را افرادی عمیق و متفکر بار بیاوریم، افزود: این مسئولیتی است که بر عهده دانشگاه هاست و باید خلاقیت را در دانشجویان بارور کنند.

وی ادامه داد: استاد باید دانشجو را وادار به تفکر و اندیشه کند همچنانکه در کتاب خدا نیز بر اندیشه و تفکر تاکید شده و بزرگان دین ما نیز تاکید کرده اند که یک ساعت تفکر از 70 سال عبادت ارزشمندتر است.

نماینده ولی فقیه در استان یزد تصریح کرد: اگر دانشجو خلاق نباشد، در آینده به مدیر بخشنامه ای تبدیل می شود همچنانکه امروز نیز می بینیم که برخی مدیران قدرت حل مسئله ندارند و هر چه به آنها دیکته شود، همان را انجام می دهند.

وی تاکید کرد: اینکه برخی مدیران، نمایندگان مجلس و کارشناسان متوجه برخی فرمایشات رهبری نمی شوند، حاصل همین تحصیل و تربیت معیوب است همچنانکه می بینیم رهبری سالهاست بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند اما برخی مدیران ما نتوانسته اند هیچ برنامه ای در این زمینه ارائه دهند.

آیت الله ناصری همچنین بر لزوم تقویت قدرت تشخیص در دانشجویان تاکید کرد و گفت: متاسفانه امروز بسیاری از دانشجویان ما قدرت تشخیص حق از باطل را ندارند.

وی با تاکید بر اینکه جوانان و فرزندان این مرز و بوم خلاقیت، استعداد و توانایی بیشتر از جوانان سایر کشورها دارند، اظهار داشت: لازم است شرایط شکوفایی و تبلور این ویژگی ها در جوانان ما فراهم شود تا به تولید علم به عنوان دغدغه رهبری بپردازند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد نیز در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در استان یزد دارای 10 مرکز و واحد است، افزود: واحدهای این دانشگاه در شهرهای یزد، زارچ، رضوانشهر، میبد، اردکان، تفت، ابرکوه، مهریز، مروست و بافق در سطح استان فعالیت دارند.

حمیدزاده عنوان کرد: در این واحدها در حال حاضر 8 هزار و 500 دانشجو به صورت حضوری و مجازی در حال تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • بیشترین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این دولت حضور دارند 
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد