Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، یدالله موحد روز سه شنبه در نشست هیات مدیره انجمن حمایت زندانیان کرمان افزود: با توجه به توسعه کمک های خیران به انجمن حمایت زندانیان و نیز توسعه درآمدهای حاصل از فعالیت های اقتصادی انجمن حمایت زندانیان کرمان زمینه ای فراهم شده که تمام خانواده های زندانیان نیازمند تحت پوشش قرار بگیرند.
وی با اشاره به اینکه خانواده های زندانیان نیازمند با توجه به شرایط اقتصادی کنونی با مشکلات متعددی روبرو هستند، خاطرنشان کرد: با مشاهده میدانی وضعیت خانواده های زندانیان نگاه قضات و خیران به حمایت از این خانواده ها به میزان بسیار زیادی تغییر می کند زیرا بسیاری از خانواده های زندانیان نیازمند در شرایطی به سر می برند که با مشاهده این وضعیت دل هر انسانی به درد می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان، کمک های مالی به خانواده های زندانیان را ناچیز دانست و ادامه داد: مستمری های ماهانه ارائه شده به این خانوارها پاسخگوی نیازهای آنها به ویژه در شرایط اقتصادی کنونی نیست.
وی بر انتخاب یک مشاور اقتصادی به منظور هدف گذاری صحیح تر در حوزه اقتصادی انجمن حمایت زندانیان تاکید کرد و گفت: هیات مدیره انجمن حمایت زندانیان درصدد است بهترین زمینه های قانونی سرمایه گذاری اقتصادی را شناسایی کرده و از این مسیر کمک های ارائه شده به خانواده زندانیان را افزایش دهند.
موحد، تمرکز بر فعالیت های تولیدی را از رویکردهای اصلی انجمن حمایت زندانیان کرمان برشمرد و با اشاره به این مطلب که در سال جاری بالغ بر یک میلیارد تومان برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند هزینه شده است، تصریح کرد: در استان کرمان همچنین تاکید شده که قضات تصمیم گیرنده به ویژه قضات فعال در دادسراها قبل از صدور حکم نسبت به دیدار با خانواده زندانیان و بررسی وضعیت آنها اقدام کنند تا در نهایت حکم صادره متناسب با جرم متهم و حکمی واقعی و عینی باشد. 
وی با اشاره به فعالیت نهادهای حمایتی در کشور از جمله بهزیستی و کمیته امداد، عنوان کرد: متاسفانه شرایطی به نحوی است که روز به روز بر مددجویان این مراکز زندان ها افزوده شده و با توجه به محدودیت های مالی و امکاناتی، کار برای این نهادها نیز دشوارتر شده است.
رییس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: نهادهای مردمی با دستِ باز و به دور از چارچوب های اداری زمینه مناسب تری برای کمک به افراد در معرض آسیب دارند.
موحد یادآور شد: در معاونت اجتماعی دادگستری کل استان کرمان نیز زمینه های مناسبی برای همکاری با مجموعه های دست اندرکار در جلوگیری از آسیب های اجتماعی وجود دارد.
وی با اشاره به ورود معاونت اجتماعی دادگستری کل استان کرمان به ساماندهی شهرک صنعتی، عنوان کرد: در این منطقه با جمعیت قابل توجه و با جرایم متفاوت و گسترده، اقدامات بسیار خوبی برای ساماندهی منطقه آغاز شده و با توجه به تدوین سند جامع ساماندهی این منطقه و بر اساس آمارهای موجود و بافت جمعیتی آن، منتظر حضور بخش غیردولتی برای توسعه فعالیت های حمایتی هستیم.
مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان کرمان گفت: فعالیت های اقتصادی انجمن حمایت زندانیان باید به نحوی باشد که ماهانه درآمد داشته باشد تا بتوان کمک های لازم را به خانواده زندانیان نیازمند ارائه کرد.
سید مجتبی حسینی، توسعه کمک های مالی، درمانی و آموزشی را از نیازهای خانواده زندانیان محروم دانست و افزود: خیران کمک حال بسیار خوبی برای مجموعه زندان ها هستند و تلاش می شود که این کمک ها در مسیر مشخص در انجمن حمایت زندانیان جذب شده و سپس به زندان ها اختصاص یابد تا در زمینه های مورد نظر خیران هزینه شود.
در این نشست زمینه توسعه فعالیت های اقتصادی انجمن حمایت زندانیان به منظور کسب درآمد بیشتر و افزایش کمک ها به خانواده زندانیان نیازمند، روند احداث ساختمان جدید این انجمن، جلب کمک های خیران در حوزه درمانی مددجویان نیازمند زندان ها و راهکارهای تسهیل صدور ضمانت نامه های بانکی برای انجمن حمایت زندانیان مورد بررسی قرار گرفت.

برچسب‌ها انجمن حمایت از خانواده زندانیان کرمان دادگستری کل استان کرمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انجمن حمایت از خانواده زندانیان کرمان دادگستری کل استان کرمان انجمن حمایت از خانواده زندانیان کرمان دادگستری کل استان کرمان اقتصادی انجمن حمایت زندانیان خانواده های زندانیان خانواده زندانیان زندانیان نیازمند زندانیان کرمان استان کرمان خانواده ها زندان ها کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۳۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»

سومین رویداد «هم مسیر اتیسم» با مشارکت وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و انجمن اتیسم ایران برگزار شد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته رویداد «هم‌مسیر اتیسم» در تهران و همچنین رشت و بندر ماهشهر با حضور بیش از 1500 نفر در رویداد هم‌مسیر اتیسم شرکت کردند. در این رویداد گروه‌های مختلف جامعه در حرکتی نمادین،  با بزرگسالان اتیسم و خانواده‌هایشان هم قدم شده تا اتیسم را بیشتر شناخته و متعهد شوند تا آن را به دیگران نیز معرفی کنند.

خانواده‌های اتیسم با سپری کردن سال‌ها سختی و مشقت در کنار فرزند خود با این اختلال دست و پنجه نرم می‌کنند و خستگی‌ناپذیر در این مسیر گام برمی‌دارند، بی‌آنکه مدال یا خط پایانی در

کار باشد. مادری ناراحتی و اضطراب خود را از بزرگ شدن فرزندش با آینده‌ای که سراسر ابهام است، بیان می کند و پدری که تنها تمامی بار زندگی را کنار دو فرزند اتیسم بدون مادر به دوش می‌کشد؛ لازم است در جامعه‌ای آگاه زندگی کنند تا نگاه‌های خیره، تذکرها و... دردی بزرگ‌تر نشود.

اتیسم اختلال پیچیده‌ای است که تشخیص آن با مشاهده فرد امکان‌پذیر نیست. این اختلال باعث می‌شود تا فرد نتواند با خود و دیگران ارتباط برقرار کند و به‌طور کلی دنیای متفاوتی داشته باشد. به همین علت، ممکن است بسیاری در جامعه، برخورد مناسبی با این افراد دارای اتیسم نداشته باشند. این اختلال تا آخر عمر با افراد می‌ماند و در بزرگسالی، وضعیت برای این افراد سخت‌تر هم می‌شود.

سعیده صالح غفاری، مدیرعامل انجمن اتیسم ایران با اشاره به این موضوع که رویداد هم مسیر اعلام درخواست توجه جدی حاکمیت و جامعه به طیف اختلال اتیسم است، گفت: امروز هم قسم می‌شویم  که سال 1403، سالی برای توجه جدی و هم خواهی تمامی دستگاه‌ها برای بزرگسالان اتیسم و خانواده‌ها باشد. خانواده‌های اتیسم با حضور موثر می‌توانند آگاهی مردم را بیش از گذشته افزایش داده و بستر مناسبی برای دیده شدن مطالبات باشند.

وی در ادامه به بیان مشکلات افراد بزرگسال دارای اتیسم پرداخت و گفت: بزرگسالان اتیسم نیاز دارند تمامی حقوقی که یک شهروند بهره‌مند است را دارا باشند. حقوق شهری و شهروندی، بهداشت و درمان،  ورزش و تفریح و مهارت و اشتغال و نهایتا نگهداری موقت و شبانه روزی این افراد نیازمند فضایی هستند که حس کنند آن فضا برای آن‌هاست و نگاه خیره‌ای آن‌ها را دنبال نمی‌کند. متاسفانه هنوز هیچ متولی برای رسیدگی به نیازهای بزرگسالان اتیسم وجود ندارد. از ریاست محترم جمهور قول گرفتیم تا صدای خانواده‌های اتیسم شنیده شود.

مدیرعامل انجمن اتیسم گفت: ما برای تدوین برنامه ملی اتیسم جلسات مکرر داشتیم تا همه ارگان‌های ذیربط وظایف خود را در قبال اتیسم بشناسند.

مدیرعامل انجمن اتیسم ایران در پایان از تمامی حامیان اتیسم و رویداد هم‌مسیر تشکر و ابراز امیدواری کرد که آینده روشنی در انتظار اتیسم خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانش‌آموزان ۳ زندانی جرایم غیر عمد را آزاد کردند
  • دانش‌آموزان زمینه ساز آزادی زندانیان جرایم غیر عمد شدند
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • ۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد