Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: استان زنجان در اجرای طرح منظومه‌های روستایی عملکرد موفقی داشته است.

محمدرضا شاملو صبح امروز (۱۵ تیرماه) در حاشیه سفر به استان زنجان و بازدید از پروژه‌های عمرانی روستاهای شهرستان‌های خدابنده و سلطانیه و نیز نشست هم‌اندیشی مسئولان استانی و شهرستانی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: اجرای طرح توسعه منظومه روستایی موجب تعامل و هم‌افزایی هرچه بهتر دستگاه‌های اجرایی در راستای توسعه پایدار و هدفمند روستاهای کشور می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه طرح توسعه پایدار منظومه روستایی فعالیتی فرابخشی است که نیازمند همکاری دستگاه‌های اجرایی است، افزود: منظومه‌های روستایی به‌عنوان طرحی که ماهیت یکپارچه و فرابخشی دارد، هم‌اکنون در استان زنجان به صورت پایلوت در حال انجام بوده و می‌توان گفت استان زنجان در اجرای این طرح موفق عمل کرده است.

این مسئول ادامه داد: معماری بومی و محلی در روستاها هدف بنیاد مسکن و تاکید بر شناسایی روستاهای بافت با ارزش و گردشگری در استان است. روستاهای استان زنجان از ظرفیت گردشگری بالایی برخوردار هستند و باید در راستای تقویت و توسعه این روستاها گام‌های مطلوب‌تری برداشته شود.

شاملو تصریح کرد: اجرای طرح هادی نقش مهمی در توسعه روستاها دارد و با هدف ساماندهی روستاها عملیاتی می‌شود و می‌تواند از ساخت و ساز غیرمجاز و بی‌رویه  و مشخص شدن حریم‌ها کمک مؤثری باشد. در روستاهایی که طرح‌های هادی و عمرانی به خوبی نگه‌داری شده، شاهد بازگشت افراد مهاجرت کرده هستیم و نشاط بیشتری در روستا ایجاد شده است.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه برای پیشگیری از مهاجرت روستاییان باید به معیشت و اقتصاد مردم روستایی اهمیت داده و طرح‌ های عمرانی را با توجه به نیاز مردم و مشارکت شوراها، دهیاری اجرا کنیم، عنوان کرد: ایمن‌سازی در روستاها و جلوگیری از خسارت‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که خوشبختانه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با رایزنی‌های صورت گرفته به خوبی توانسته اعتبارات و تسهیلات خوبی در این زمینه جذب کند.

وی یادآور شد: با توجه به شعار سال در مناطق روستایی که زمین داریم و یا امکان تغییر کاربری وجود دارد، می‌توانیم برای توسعه فعالیت‌ها و واحدهای تولیدی، اقتصادی واشتغال‌زایی زمین آماده کرده و در اختیار متقاضیان قرار دهیم. همکاری نهادهای محلی و دهیاری با بنیاد مسکن در توسعه روستاها و تحقق اهداف این نهاد انقلابی نقش مهمی دارد. دهیاران حلقه واسطه بین نهادهای حاکمیتی، دولت و مردم هستند و می‌توان با کمک دهیاری‌ها و کار جمعی با سایر دستگاه‌های اجرایی، زمینه‌های لازم برای توسعه و پیشرفت را فراهم کرد.

این مسئول با اشاره به اینکه در راستای اجرای طرح بافت با ارزش روستایی و گردشگری، بنیاد مسکن آمادگی لازم را برای توسعه این مناطق دارد، گفت: کمک به اقتصاد روستا، تلاش برای ماندگاری مردم در روستا و حفظ ویژگی‌های فرهنگی و اجتماعی با اجرای طرح بافت با ارزش روستایی میسر می‌شود. توجه به ایمن‌سازی روستاها، احداث کانال و دیوار حفاظتی و نیز شناسایی و اولویت‌بندی روستاهای در معرض آسیب و ساماندهی این مناطق از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

به گزارش ایسنا، معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سفر خود به همراه رضا خواجه‌ای، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان، البرز حسینی نماینده مردم شهرستان خدابنده در مجلس شورای اسلامی، ایوب بیگدلی فرماندار شهرستان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی از روستای «زرند» بازدید کرد.

طی نشستی که در راستای بررسی وضعیت روستاها و حل مشکلات موجود در شهرستان خدابنده برگزار شد، افزایش اعتبارات عمران روستایی تا سه برابر نسبت به سال قبل در شهرستان خدابنده، اختصاص ۱۵۰۰ فقره تسهیلات برای احداث مسکن روستایی در این شهرستان، تخصیص اعتبار ویژه برای احداث پارک و فضای سبز در روستای زرند خدابنده، تخصیص اعتبار ویژه برای تکمیل کانال هدایت سیلاب در  روستای «گوگجه ییلاق»، تخصیص اعتبار ویژه برای آسفالت‌ریزی معابر اراضی تفکیکی روستای «محمود آباد» این شهرستان مصوب شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تخصیص اعتبار مسكن روستايي زنجان طرح منظومه های روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی عمران روستایی استان زنجان اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۳۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدور‌های اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مولفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محور‌های مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

دیگر خبرها

  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه