Web Analytics Made Easy - Statcounter

رمانده ستاد عملیات مقابله با ویروس کرونا استان تهران درخواست کرد تا نسبت به واردات واکسن کرونا در کشور اقدام شود.

علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مقابله با ویروس کرونا استان تهران گفت: در طول دو هفته گذشته‌ای که پشت سر گذاشتیم تعداد مراجعین سرپایی در تهران۲۴.۴ درصد افزایش داشته و تهران در حال تجربه موج پنجم کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه گفت: تعداد کل مراجعین اعم از بیماران بستری شده و سرپایی ۲۰درصد افزایش داشته و تعداد بیماران بستری شده در بخش‌های عادی در طول دو هفته اخیر حدود ۱۴درصد افزایش داشته و تعداد کسانی که در بخش ویژه بستری شدند ۸.۸درصد و در هفته جاری حدود ۱۳.۵درصد میزان مرگ ومیر افزایش داشته است.

زالی درباره اعمال محدودیت‌ها در تهران گفت: باتوجه به اعمال محدودیت‌ها در استان تهران با ابلاغیه‌ی استاندار تهران که در ظهر شنبه هفته جاری صورت گرفت همه عزیزان موظف به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی هستند.

وی افزود:نکته قابل توجه این است که با توجه به اینکه در تهران نسبت به هفته اخیر ۷۶درصد رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را داشتیم، اما سوال این است که ما چرا داریم پیک پنجم را تجربه می‌کنیم؟ طبیعتا تشکیل شکل‌های جدید ویروس میتواند پاسخی براین سوال باشد.

وی افزود: مسئله اصلی ما در برابر کرونا، واکسیناسیون است و هرچه با تعلل بیشتر صورت بگیرد ما شاهد مرگ و میر بیشتر خواهیم بود و درصد ناچیز واکسیناسیون کنترل بیماری را نیز برای ما سخت کرده است. در کشورهای همسایه ما، مقدار واکسیناسیون به عدد قابل توجهی رسیده و ما در منطقه تنها مانده ایم و باید دغدغه اصلی ما تولید واکسن باشد.

زالی در ادامه گفت: ما در همین سه هفته اخیر با واکسیناسیون رنج سنی بالای ۷۰ سال کاهش مرگ و میر در این سن را داشتیم و به نظر من استراتژی ورود واکسن را داشته باشیم، چون که نیاز کشور ما را تولید واکسن‌های داخلی رفع نمی‌کند و نیاز به واردات واکسن است. من احساسم این است که همه ظرفیت‌های فراسازمانی کشور در تولید واکسن بسیج نشده است.

وی افزود: مسئله واکسن گریزی سوش دلتا هم در ابن میان وجود دارد، سوش دلتا واکسن گریز و مقاوم است و کسانی که دو دوز واکسن زده باشند نسبت به سوش دلتا مقاوم‌تر هستند .

/باشگاه خبرنگاران 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: افزایش داشته تولید واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۳۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟