Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم انعقادتفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری با حضور حمیدرضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی و سرتیپ دوم پاسدار مهدی رحیمی رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری امروز، ۱۵ تیر برگزار شد.

 حمیدرضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی در این مراسم اظهار کرد: تسریع در برنامه‌ پیشرفت کشور و حل مشکلاتی که با آن مواجه هستیم به ویژه در حوزه‌های اقتصاد و ایجاد اشتغال برای مردم با تمرکز بر جوانان ایجاب می‌کند امکانات سازمان‌های توانمند جمهوری اسلامی به ویژه در زمینه توسعه علمی و فناورانه که می‌تواند منجر به اجرای پروژه‌های بزرگ و ایجاد اشتغال و خدمات برای مردم در سراسر کشور شود در کنار هم قرار گیرند و یکدیگر را تکمیل کنند تا به سرعت بخشیدن به برنامه توسعه کشور کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به این که جهاددانشگاهی فناوری‌های متعددی را در سطح ملی و در سطح بین‌المللی ایجاد کرده که بسیاری از این فناوری‌های مانند رویان شناخته شده است، افزود: در حوزه‌های علمی و فناورانه جهاددانشگاهی توانمندی‌های خوبی در گستره جغرافیایی کشور دارد. البته گستره جغرافیایی ما تمرکز بر مراکز استان‌ها و تعداد محدودی از شهر‌های بزرگ است.

رئیس جهادانشگاهی تصریح کرد: توان تولید فناوری‌های زیادی را داریم که باید این همکاری‌ها آن را تسریع کند تا این فناوری‌ها تولید شوند و در دسترس مردم قرار گیرند.

او به تشریح فعالیت‌های جهاددانشگاهی پرداخت و گفت: در حوزه آموزش توانمندی خوبی در اختیار جهاددانشگاهی است. ما دارای دو دانشگاه علم و فرهنگ در تهران و علم و هنر در یزد هستیم. همچنین دانشکده فناوری‌های نوین را در حوزه پزشکی داریم که با همکاری پژوهشگاه رویان اداره می‌شود.

طیبی تصریح کرد: دارای ۴۳ مرکز علمی کاربردی در سراسر کشور هستیم که هدف آن‌ها تربیت نیروی مهارتی است. نزدیک به ۱۳۰ مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت و برخی آموزش‌های عمومی ضروری را در گستره جغرافیایی سراسر کشور داریم. در حوزه تجاری سازی، کارآفرینی و اشتغال نیز با ۳ پارک و حدود ۲۵ مرکز رشد در استان‌های مختلف کشور فعالیت می‌کنیم.

رئیس جهاددانشگاهی افزود: ویژگی بسیج علمی این است که تا عمق روستا‌های کشور فعالیت می‌کند، بنابراین می‌توانیم بگوییم برخی از خدمات ما که قابل استفاده در روستا‌ها را دارد مانند بحث اصلاح نژاد دام سبک و سنگین که با توجه به شرایط ویژه آب و هوای کشور از مباحث ضروری کشور است با استفاده از ظرفیت کل بسیج خیلی راحت می‌تواند در اختیار مردم قرار گیرد.

او گفت: خوشحال هستیم که این دو مجموعه که هر دو زاده انقلاب و به همه لحاظ شبیه هم هستند می‌توانند همکاری خوبی با هم داشته باشند و امیدواریم که انعقاد این تفاهم نامه بتوانیم در سرعت بخشیدن به توسعه کشور و حل مشکلات در جهت ایجاد اشتغال و رفاه برای مردم عزیز کمک کنیم.

 جهاددانشگاهی، یکی از ظرفیت‌های مهم کشور است

در ادامه سرتیپ دوم پاسدار مهدی رحیمی رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های بسیار مهم کشور جهاددانشگاهی است، منتهی پتانسیل‌ها و مزیت‌هایی در بسیج وجود دارد که اگر به جهاددانشگاهی متصل شود، می‌تواند تغییر و تحولات اساسی‌تر و بهتری در عرصه علم و فناوری کشور ایجاد کند.

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری با اشاره به مزیت بسیج ادامه داد: یکی از مزیت‌های نسبی بسیج، وجود سرمایه‌های انسانی توانمند و متخصص از دانش آموزی تا استادان است و اغلب این افراد کسانی هستند که یک تفکر جهادی و بسیجی دارند. مزیت دوم قابلیت بسیج کنندگی کار‌های نهضتی در عرصه علم و فناوری است. سومین مزیتی که در بسیج وجود دارد، شبکه فیزیکی مویرگی است که در سطح کشور ایجاد کرده است.

او ادامه داد: بسیج در عرصه‌های مختلف فعالیت می‌کند که یکی از عرصه‌هایی که بر اساس بیانیه گام دوم هدف گذاری شد، عرصه علم و فناوری است. ما در عرصه علم و فناوری سالانه ۱۰۰۰ طرح را هدف گذاری و حمایت می‌کنیم و سعی می‌کنیم موانعی که در مسیر مخترعان، مبتکران و فناوران و واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد برداریم.

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری افزود: برای جریان سازی خبرگزاری علم و فناوری را در کشور راه‌اندازی کردیم که می‌تواند در ارتباط با خبرگزاری‌های جهاددانشگاهی نقش موثری در گفتمان علمی جامعه و جریان‌سازی علمی در جامعه ایفا کند.

او در پایان تصدیح کرد: در حوزه علوم انسانی اسلامی به ویژه و در حوزه سبک زندگی ایرانی اسلامی کار خوبی در بسیج اتفاق افتاد و در ادامه این راه جهاددانشگاهی می‌تواند کمک موثری به ما کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاددانشگاهی بسیج علمی رئیس سازمان بسیج علمی عرصه علم و فناوری پژوهشی و فناوری فناوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۴۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود

آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

علم قدرت آفرین است

در ابتدای این جدیدار، دکتر روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • علم و فناوری به عنوان مولفه‌های مهم قدرت محسوب می‌شوند+فیلم
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند