Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@09:46:11 GMT

دولت سیزدهم با چه چالش‌هایی روبه‌رو است؟

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۵۴۴۰۹

دولت سیزدهم با چه چالش‌هایی روبه‌رو است؟

ایسنا/خراسان رضوی یکی از چالش‌های پیش روی دولت سیزدهم رشد اقتصاد منفی است که در اقتصاد کشور وجود دارد و برای ایجاد یک جهش و تحرک برای دستیابی به رشد اقتصادی مثبت، نیاز به سرمایه‌گذاری هنگفتی در کشور می‌باشد.

حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص چالش‌ها و مشکلات پیش روی دولت سیزدهم، اظهار کرد: طبق بررسی‌ها و مطالعاتی که از وضعیت دولت و میراثی که به جای گذاشته، صورت گرفته است، به نظر می‌رسد حداقل ۱۰ چالش مهم پیش روی دولت جدید است که باید به این موارد به صورت ویژه بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به کسری ۵۰ درصدی بودجه ۱۴۰۰ به عنوان یکی از این چالش‌ها اشاره کرد و ادامه داد: همچنین چالش دوم وضعیت بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی و صندوق‌های بازنشستگی است. به دلیل عدم پرداخت سهم دولت مشکلات عدیده‌ای برای قشر بازنشسته دولت به وجود آمده است و از سال گذشته تجمعات مختلف بازنشستگان بیانگر این مشکل و گرفتاری مردم است.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به عدم ترخیص نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی در رابطه با چالش بعدی که دولت سیزدهم درگیر آن خواهد شد، بیان کرد: مورد بعدی وضعیت کالاهای اساسی در کشور است که به علت عدم ترخیص نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی در گمرکات کشور، نه تنها این کالاها در حال فاسد شدن است، بلکه به بازار مصرف کشور وارد نشده است و در نیمه دوم امسال کمبود جدی را در این زمینه خواهیم داشت که می‌تواند برای کشور مشکلات عدیده‌ای به وجود آورد.

وی اضافه کرد: مورد دیگر که می‌توان به عنوان چالش دولت به آن اشاره کرد، رشد اقتصاد منفی است که در اقتصاد کشور وجود دارد و برای ایجاد یک جهش و تحرک برای دستیابی به رشد اقتصادی مثبت، نیاز به سرمایه‌گذاری هنگفتی در کشور است. وضعیت شرکت نفت و اعتصاب کارگران این شرکت مشکل دیگری است که شرکت نفت را در بعد از استخراج و فروش نفت دچار چالش کرده است. نهایتا اصلاح نظام بودجه‌ریزی در کشور که قرار بود در دو سال اخیر انجام شود، انجام نشد و همچنان بودجه ما وابسته به نفت است و همچنین ساختارهای غلطی نیز بر آن حاکم است.

دبیر حزب موتلفه اسلامی در خصوص مشکلات موجود در سیاست خارجه اظهار کرد: بحث سیاست خارجی و بی‌نتیجه بودن مذاکرات وین و عدم پایبندی آمریکا و اروپا به تعهدات خود در برجام، همچنان مشکلاتی را برای دولت بعدی به وجود آورده است و دولت سیزدهم باید با روش‌های جدیدی به سمت حل این مشکلات حرکت کند.

ترقی همچنین در مورد مسائلی که دولت بعدی برای تشکیل یک کابینه کارامد باید مدنظر قرار دهد، خاطرنشان کرد: به طور طبیعی دولت سیزدهم نیازمند ایجاد ترکیبی از وزارتخانه‌ها است که از نظر کارآمدی، تخصص و توان حل مسائل در حوزه‌های مختلف از توانایی بالایی برخوردار باشند و بتوانند بر مشکلات و چالش‌ها غلبه پیدا کنند.

وی ادامه داد: کارآمدی مستلزم تخصص و تجربه اجرایی و پایبندی به اصول و آرمان‌های انقلاب و سیاست‌های کلان نظام جمهوری اسلامی و همچنین داشتن روحیه جهادی است تا بتوان از پس این مشکلات بربیاید.

دبیر حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: برنامه‌هایی که دولت برای حل این مشکلات تهیه کرده است نقش بسیار موثری در رفع این چالش‌ها می‌تواند داشته باشد و وزرایی که قادر هستند مشکلات حوزه خود را دقیق شناسایی و آسیب‌شناسی کنند و راهکار مناسب برای آن‌ها پیدا کنند، می‌توانند نقش موثری برای حل این مشکلات و چالش‌ها داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی دولت سیزدهم دولت سیزدهم رشد اقتصاد چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۴۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی نسبت به بروز آفات سن و بیماری زنگ زرد گندم هشدار داد و گفت: گندمزارهای ۱۳ استان کشور در معرض تهدید این آفات قرار دارد.

به گزارش مشرق، «سهراب سهرابی» درباره تولید و خرید گندم کشور افزود: اکنون مزارع گندم استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، چهارمحال بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، همدان، لرستان و مرکزی در معرض تهدید آفت سن و زنگ زرد قرار دارد.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: انتظار می رود کشاورزان برای مقابله با این آفت و بیماری همچون گذشته با همکاران ما در مراکز خدمات کشاورزی مشورت بگیرند تا بتوانند آنها را کنترل و مدیریت کنند.

وی گفت: در صورتی که کشاورزان با این آفات مقابله نکنند، به‌طور قطع با کاهش درآمد مواجه شده و در نهایت کاهش تولید گندم روبه‌رو می شویم.

سهرابی تصریح‌کرد: همچنین کشاورزان مزارع گندم آبی استفاده از آبیاری دوره ای را در دستور کار خود قرار دهند تا تولید با مشکل روبه‌رو نشود.

این مسوول میزان تولید و خرید گندم در سال جاری را همچون سال گذشته دانست و افزود: برآورد می شود امسال از ۶ میلیون هکتار سطح زیرکشت گندم آبی و دیم حدود ۱۳.۵ میلیون تن گندم تولید و ۱۰.۵ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شود.

به گفته وی، استان خوزستان بزرگترین تولیدکننده گندم کشور است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • آیا « راه حل دو کشوری » میان فلسطین و اسرائیل ممکن است؟/ چالش های پیش روی کشور مستقل فلسطین چیست؟