Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- سخنگوی دولت اعلام کرد که مذاکرات میان ایران و عربستان سعودی با اعتقاد راسخ ما در اولویت دادن به همسایگان آغاز شد.

علی ربیعی در نشست هفتگی خود با رسانه‌ها درباره ارزیابی از مذاکرات ایران وعربستان گفت:. ما همچنان معتقدیم که گفتگو به ویژه بین جوامع درون امت مسلمان تنها رچاه شایسته برای حل و فصل اختلافات میان آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در گفتگو‌هایی که تا کنون بین دو طرف انجام شده مسائل میان دو کشور از موضعی دوستانه و با حسن نیت به بحث گذاشته شده و پیشرفت‌هایی هم حاصل شده است.

ربیعی تأکید کرد:ما درک می‌کنیم که در برخی موارد ممکن است اختلافات، پیچیدگی‌هایی داشته باشد که حل آن‌ها به زمان نیاز دارد.

سخنگوی دولت یادآور شد: ما این گفتگو‌ها و ادامه آن تا به حداقل رساندن اختلاف نظر‌ها را مثبت ارزیابی می‌کنیم و همواره آمادگی داریم که با تکیه بر حسن نیت متقابل و تامین منافع و رفع نگرانی‌های دو طرف این گفتگو را با جدیت ادامه بدهیم.

وی گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران سیاست مشخص تحت عنوان سیاست همسایگی و منطقه گرایی است. امنیت منطقه و عدم سوء استفاده از کشور‌ها به بهانه‌های امنیتی حضور همه کشور‌های منطقه در کنار هم است.

سخنگوی دولت درباره اقدام خرابکارانه در یکی از ساختمان‌های سازمان انرژی اتمی ایران واقع در اطراف کرج در روز بیست و سوم ژوئن گفت: اصل خرابکاری تایید می‌کنم، ولی منجر به آسیب قابل توجه انسانی و تجهیزاتی نشده است. آسیب مختصری به سقف یکی از سوله‌ها وارد شده که در حال تعویض آن هستند.

وی ادامه داد: عکس هوایی که در برخی رسانه‌ها از آسیب وارده به این سایت منتشر شده، در واقع تصویری است که بعد از برداشتن سقف جهت تعمیر، به صورت عکس هوایی گرفته اند و تفاسیر انجام گرفته در فضای رسانه‌ای دقیق نیست.

ربیعی تاکید کرد: کنون همه شاهد بودند هر خرابکاری صورت گرفت توان ایران افزایش یافت.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره محور دیدار‌های وزیران دولت دوازدهم در روز‌های گذشته با رئیس جمهور منتخب گفت: دولت از اولین روز پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری، خود را مکلف دانسته که کمال همکاری را با رئیس جمهور منتخب به منظور آماده شدن برای تکمیل فرایند انتقال قدرت صورت دهد و در این راستا، رئیس جمهور دستور داد که همه وزرا نهایت همکاری را از جمله در انتقال تجربیات و تشریح وضعیت موجود به تیم رئیس جمهور منتخب به عمل آورند.

ربیعی اظهار کرد: دیدار‌های اخیر وزرا که با هماهنگی آقای رئیسی انجام گرفته در همین راستا و برای انتقال داده‌ها و اطلاعات مهم به رئیس جمهور منتخب بود.

وی گفت: دولت کماکان به وظیفه خود و مطابق با نیاز‌های دولت آینده متعهد است و از هیچ سطحی از همکاری با آقای رئیسی و نمایندگانی که ایشان در زمینه‌های مختلف معرفی کرده اند، دریغ نخواهد کرد.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره ادعای یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر از بین بردن اسناد تجاری ارز‌های ۴۲۰۰ در نهاد ریاست جمهوری اظهار کرد: من بنای پاسخ به ادعا‌هایی که بار‌ها بی اساس بودن آن‌ها به اثبات رسیده، ندارم. متاسفانه این روز‌ها شاهد تعدد افرادی هستیم که نه می‌دانند و نه می‌خوانند، ولی دچار پرگویی شده اند.

ربیعی ادامه داد:، اما در مورد سوال خاص شما در مورد معاونت اقتصادی و ارز ۴۲۰۰ تومانی متاسفانه از آن روزنامه قدیمی این انتظار می‌رفت که سوال با پختگی بیشتری صورت می‌گرفت.

وی با تاکید بر اینکه مگر معاونت اقتصادی رییس جمهوری جای تخصیص ارز است، یادآور شد: در مورد اینکه معاونت اقتصادی شرکتی را معرفی کند برای ارز ۴۲۰۰ تومانی، معلوم است که طراح سوال فاقد هر گونه دانشی در مورد چگونگی تخصیص ارز و فرآیند‌های آن بوده است و نباید سوال‌هایی که هم فاقد صحت بوده و با یک بررسی ساده معلوم می‌شود و هم با روح و روان جامعه بازی می‌کند را، مطرح ساخت.

سخنگوی دولت تصریح کرد: فارغ از اینکه سوال شما فاقد هر گونه مبنایی است الحمدالله آنچه که به وفور داریم دستگا‌های نظارتی و اطلاعاتی است که به همه جزییات اشراف دارند و بنابراین جایی برای چنین نگرانی‌ها و اینگونه شایعه پراکنی‌های بی اساس نیست و موضوع مطرح شده را از اساس تکذیب می‌کنم.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر اینکه این روز‌ها از ۸ نوع واکسن در کشور رونمایی شده، اما وارد پیک پنجم کرونا شده ایم، چرا هیچکدام از این واکسن‌ها تزریق نمی‌شود و زمان تزریق واکسن برکت چه زمانی است؟ گفت: تاکنون درباره آغاز به کار مراحل تحقیقات یا مراحل تولید هشت واکسن، صحبت شده است؛ و صرفا تاکنون فقط از دو واکسن پاستور و برکت رونمایی شده هستند. بقیه موارد، نامزد واکسن کرونا هستند لذا جزو سبد واکسن محسوب نمی‌شوند و فعلا مراحل بالینی را طی می‌کنند.

وی افزود: برکت هم تاکنون ۲ میلیون دوز واکسن تولید کرده و این تعداد واکسن هم، در مرحله طی‌کردن تست پایداری و تست فنی است. بعد از این مراحل نیز، باید برچسب گذاری شده و بعد از آن اماده تزریق می‌شوند. تعداد واکسن برکت که این مراحل را طی کرده باشند، تاکنون بیش از ۳۵۰ هزار دوز بوده که آن هم توزیع شده، اما ورود محموله‌های بیشتر، نیازمند طی کردن مراحلی است که الان خدمتتان بیان کردم.

ربیعی یادآور شد: امیدواریم که در روز‌های آتی این فرایند‌ها نیز با موفقیت طی شده و این میزان واکسن نیز وارد سبد واکسن‌های کرونا در کشور بشود.

وی گفت: ما مردم را در جریان مشکلات و موانع خرید واکسن قرار دادیم. عنوان کردیم که دلایل برخی تاخیر‌های در واردات واکسن تصمیم کشور‌های واردکننده بود که مشکلاتی در این زمینه داشتند. برخی عنوان کردند که واردات واکسن خلاف حمایت از تولید است. اما واردات ضروری بود و اگر تحریم نبود بیشتر وارد می‌کردیم. آقای دکتر ظریف نیز پیگیر این مساله هستند و تولید و واردات واکسن همزمان ادامه دارد.

سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که آیا از کابینه دولت فعلی پیشنهادی برای حضور در دولت منتخب دریافت شده؟ اظهار کرد: تاکنون از مجاری رسمی دولت هیچ پیشنهادی دریافت و منتقل نشده است و اگر هم احیاناً چنین پیشنهاداتی بوده بطور شخصی به وزرا و شاید برخی مدیران ارائه شده که من از آن بی اطلاع هستم.

وی افزود: همانطور که قبلا هم گفته ام اگر رئیس جمهور منتخب دولت را به عنوان یک شخصیت حقوقی مورد مشورت قرار دهند، دولت خود را مکلف می‌داند که برادرانه و دلسوزانه نظرات خود را در این خصوص ارائه کند، اما تاکنون دولت مستقلاً وارد این فرایند نشده و چنین قصدی هم ندارد.

سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که آیا مسئولیت احیای برجام در مذاکرات وزارت خارجه با تیم آقای رییسی از سوی دولت آتی پذیرفته شده و آیا دولت کنار گذاشته شده است؟ گفت:تصمیم گیری درباره مذاکرات احیای برجام در سطوح عالی، زیر نظر و هدایت مقام معظم رهبری و در شورای عالی امنیت ملی انجام می‌گیرد.

وی یادآور شد: این که چه کسی و در کدام دولت مذاکره نهایی انجام خواهد شد بستگی به تامین نظر جمهوری اسلامی ایران و اراده سیاسی طرف آمریکایی است. در حال حاضر، تغییری در تیم مذاکره کننده رخ نداده و می‌توانم بگویم که روند مذاکرات به ویژه در خصوص مسائل دشوار و فنی به پایان رسیده است.

ربیعی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران برخلاف دولت آمریکا، دولت را به عنوان یک موجودیت حقوقی یکپارچه و مستمر می‌بیند که در برابر همه تعهدات بین المللی که دولت‌های پیشین سپرده اند، پایبند است.

سخنگوی دولت گفت: به این ترتیب، اگر توافق در دولت دوازدهم انجام بگیرد، بدون تردید دولت سیزدهم بنا به این قاعده حقوقی به همه تعهدات پایبند خواهد بود.

وی ادامه داد: تجربه نشان داده جمهوری اسلامی ایران نه در گذشته توافق‌ها و تعهد‌های بین المللی خود را نقض کرده و نه در آینده چنین قصدی خواهد داشت. امیدواریم سایر طرف‌ها نیز با همین صراحت و شفافیت، به گسست ناپذیری تعهدات بین المللی خود به رغم تغییر دولت‌ها تصریح کنند و به وظایف قانونی خود پایبند بمانند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: خرابکاری هسته ای سخنگوی دولت در پاسخ جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور منتخب یادآور شد روز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۴۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی

به گزارش قدس خراسان، یکی از موضوعات مطرح شده در اولین جلسه شورای گفت وگو دولت و بخش خصوصی سال جاری که در اواخر فروردین ماه برگزار شد، موضوع تشکیل و حضور خراسان رضوی در شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی شرق کشور و فواید آن برای استان بود که مورد تایید استاندار خراسان رضوی قرار گرفت. رئیس دبیرخانه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی ضمن بیان این موضوع عنوان کرد: با توجه به محدودیت زمان در جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی مرکزی در تهران که با حضور وزیر اقتصاد به صورت یکبار در ماه برگزار می شود، طرح و حل مسائل همه شوراهای گفتگو همه استان ها زمان بر است، بنابراین یکی از راهکارها طرح مسائل مشترک استان ها با هم و تصمیم گیری در جهت حل آن ها است. علی اکبر لبافی ادامه داد: در اواخر سال ۱۴۰۱ دبیرخانه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی به شورای مرکزی تشکیل دبیرخانه شورای گفتگو شرق کشور را پیشنهاد کرد که مورد استقبال قرار گرفت و تشکیل اولین شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی شرق کشور به دبیرخانه خراسان رضوی تفویض و در اجرای مکاتبات و اجازه صادر شده خراسان رضوی پایلوت استان های شرق کشور شد که تا کنون حدود ۶ جلسه مشترک اثرگذار این منطقه توسط دبیرخانه ها برگزار شده و تهران هم در جریان برگزاری روند این جلسات بوده است. توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان‌های شرقی وی ضمن اشاره به ویژگی های مشترک ۵ استان شرق کشور تصریح کرد: وجه مشترک مسائل توسعه استان های شرق کشور زیاد است و حل یک موضوع آن ها بر استان های دیگر اثر دارد. به عنوان مثال اگر مسائل گمرگ ماهیرود در خراسان جنوبی حل و فصل شود به تبع بر حل امور گمرگ دوغارون در خراسان رضوی هم موثر است و به نوعی هدف از تشکیل شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی شرق تسریع در بررسی، تجمیع و رفع مشکلات اقتصادی این استان ها است. لبافی در ادامه توضیح داد: درصد توسعه و پیشرفت در استان های شرقی در یک اندازه و به نسبت سایر نقاط کشور پایین است، به عنوان مثال با وجود اینکه این استان ها در زمینه تجارت خارجی نقش اساسی دارند اما درصد بهره مندی این استان ها از بزرگراه و آزاد راه ها نسبت به بقیه مناطق کشور به ویژه غرب چه از نظر کیفیت و چه از نظر کمیت بسیار متفاوت و پایین به شمار می رود. رئیس دبیرخانه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی در خصوص نحوه برگزاری جلسات این دبیرخانه نوپا تصریح کرد: دبیرخانه شرق کشور به صورت دوره ای در ۵ استان تشکیل می شود به عبارتی دیگر هر سال یکی از این پنج استان مسئولیت دبیرخانه مرکزی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی شرق کشور را عهده دار خواهد شد و تعداد جلسات این شورا دو مرتبه در سال با حضور استانداران این ۵ استان است. لبافی جلسات مشترک بین استانداران و رواسای اتاق های بازرگانی استان های سیستان و بلوچستان، گلستان، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی را هر شش ماه یک بار اعلام کرد و گفت: این جلسات به عنوان جلسات اصلی برگزار می شود و جلسات دبیرخانه ها متناسب با موضوع مشترک استان ها به صورت مجازی تشکیل جلسه خواهند داشت تشکیل خواهد شد. خراسان رضوی پایلوت دبیرخانه شرق کشور وی افزود: در ادامه و پس از طرح موضوع تشکیل شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی شرق کشور دبیرخانه مرکزی نوشتن دستور العمل کشوری را خواستار شد و دبیرخانه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی ضمن نوشتن دستور العمل و بنا به نظر دبیرخانه مرکزی ان را به سایر استان های کشور طی یک جلسه ویدئو کنفرانسی معرفی کرد که در نهایت با استقبال برخی استان ها مواجه شد اما به دلیل اینکه برخی از استان های دیگر ملاحظاتی در مورد تشکیل شوراهای گفتگو منطقه ای داشتند در سطح کشور محقق نشد. وی تصریح کرد: موافقت استان ها برای تشکیل قطعی این دبیرخانه وجود دارد و تنها امضای توافق نامه رسمی آن مانده که این توافق نامه یا در نمایشگاه اکسپو تهران به امضای استانداران و رواسای اتاق های بازرگانی ۵ استان شرقی خواهد رسید یا اینکه در اولین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که به میزبانی خراسان رضوی و در مشهد برگزار خواهد شد این توافق رسمی به امضا خواهد رسید. لبافی در پایان خاطر نشان کرد: مهمترین فایده تشکیل این دبیرخانه ایجاد اتفاق نظر برای توسعه در شرق است. موضوع مهمی که اگر به صورت همزمان توسط دولت و بخش خصوصی و در ۵ استان شرقی دنبال شود طی سال های آینده شاهد اثرگذاری آن خواهیم بود. طاهره فجرداودلی

دیگر خبرها

  • گفتگوی سخنگوی دولت با یک دانشجو درباره پیشرفت‌های ایران + فیلم
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ماموریت بلینکن در عربستان چیست؟
  • توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • سخنگوی وزارت خارجه : معاهده حقابه ایران و افغانستان در حال اجراست
  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟