Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: برگزاری رقابت های ورزشی با رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی، تدوین و ابلاغ آیین نامه بازگشایی ایستگاه های ورزش شهروندی، در اختیار گرفتن 24 سوله ورزشی تحت پوشش سازمان ورزش جهت انجام واکسیناسیون و اجرای فعالیت های حوزه ورزش در سطح شهر با رعایت مصوبات ستاد کرونا از مهمترین اقدامات سازمان ورزش در ایام همه گیری کرونا در 16 ماه گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرنگار شهر، راهبردهای سازمان شهرداری تهران به عنوان یکی از درگیرترین سازمان‌های شهرداری در مواجهه با کرونا و لزوم ادامه فعالیت‌های ورزشی شهروندان در ایام کرونا به دلیل کم تحرکی افراد، در انجام مواردی چون رعایت اصول بهداشتی و فاصله‌‍‌های اجتماعی تدوین دستورالعمل های بهداشتی، رعایت مصوبات ستاد ملی کرونا، حفظ فاصله اجتماعی در انجام فعالیت های ورزشی، ورزش ارزان و قابل دسترس در مناطق کم برخوردار، ورزش در خانه، ورزش های مبتنی بر خالقیت و نوآوری استفاده از وسایل ساده منزل و محیط برای کاربری های ورزش، افزایش ایمنی بدن از طریق انجام فعالیت بدنی ، ارتقای بهداشت روانی کاهش اضطراب و ترس، افزایش نشاط و شادابی، ورزش خاص بانوان بانوان خانه دار و شاغل، توجه به علائق و نیازهای تمام رده‌های سنی شهروندان ورزش برای همه، افزایش آگاهی و آموزش های ورزشی تغذیه ورزشی، حرکات اصلاحی و تناسب اندام تعریف شده است.
پس از نخستین روزهای اعلام شیوع کرونا سازمان ورزش نسبت به مواردی مانند راه اندازی و نصب تونل ضدعفونی در جلوی درب ورودی، نصب دستگاه ضد عفونی کننده دست، توزیع اقلام بهداشتی شامل دستکش، ماسک، ژل ضد عفونی کننده به مبلغ 2 میلیارد تومان، ضد عفونی ساختمان ستاد، بررسی وضعیت دمای بدن مراجعین و پرسنل، نصب دستگاه حضور و غیاب با قابلیت تشخیص چهره نصب کلید سنسور نوری آسانسور، همکاری با ستاد بحران در خصوص تحویل موقت سوله های ورزشی الزهرا در مناطق 22 گانه، تشکیل کارگروه هوای کنترلی از ناظرین فنی و کنترل نظارت بر نحوه تعطیلی مجموعه ها و تهیه صورتجلسه به مدیران و پیمانکاران، ضد عفونی ست های ورزش پارکی و تجهیزات ورزشی در کلیه مجموعه های ورزشی اقدام کرد.
همچنین در بخش فعالیت های برنامه ای- ترویجی اقداماتی شامل؛ راه اندازی 1000 کانال مجازی ورزشی ، 20 برنامه و 300 کلیپ و بازنشر1500 کلیپ آموزشی در مناطق 22 گانه، برگزاری 44 برنامه خیابان ورزش در مناطق، پویش سه شنبه های بدون خودرو و ترویج فرهنگ دوچرخ سواری، برنامه های رقابتی شامل مسابقات چالشی، رقابت های رکوردی، مهارت های بتر فردی، جام بانوی شهر، فوتبال حرف و مشاغل، رقابت های پسر و پدر- رقابت های مادر و دختر با مشارکت بیش از 800 هزار نفر از شهروندان، نشر 300 کلیپ در فضای مجازی شامل ورزش در خانه، بازی در خانه ، ورزش مادر و کودک، آموزش ورزش دستگاههای پارکی، آموزش ورزش جانبازان و معلولین، لیگ بازی های رایانه ای و دوشنبه های ورزشی آنلاین انجام شد.
بر اساس این گزارش درحوزه برنامه‌های آموزشی و اطلاع رسانی ارسال پیامک آموزشی، توزیع بروشورهای آموزشی، برگزاری وبینار آموزشی، ابلاغ دستورالعمل نحوه بازگشایی ایستگاه‌های ورزش شهروندی، برگزاری دوره آموزشی نحوه پیشگیری از ویروس کرونا ویژه مدیران مجموعه های ورزشی و نصب علائم، اطلاعات و تابلوهای هشدار دهنده در کلیه مجموعه های ورزشی از جمله اقدامات است.
علاوه بر این سازمان ورزش شهرداری تهران از ابتدای همه‌گیری کرونا تا کنون اقدامات دیگری برای مقابله با کرونا انجام داده که از آن جمله می‌توان به ارائه طرح چهارسو که در آن چهار رکن اصلی سازمان ورزش (شهروندان ، کارکنان ، بهره برداران و پیمانکاران اقداماتی علیه کرونا) وظایف تعریف شده را انجام می دهند.
از سوی دیگر تهیه بروشورهای آموزشی شرح وظایف ویژه مدیران، کارکنان، ناجیان، مربیان و متصدیان جهت مقابله با ویروس کرونا، ارسال راهنمای رعایت فاصله اجتماعی و الزامات سلامت کار در محیط اداری، استقرار راهنمای گام دوم مبارزه با کرونا، تهیه، تدوین و ابلاغ دستورالعمل‌های مقابله با کرونا در ساختمان های ستادی و اماکن و فضاهای ورزشی سازمان ورزش شهرداری تهران، تهیه و تدوین دستورالعمل مقابله با کرونا جهت برگزاری رقابت های ورزشی محلات مناطق 22 گانه شهر، برگزاری دوره‌های وبینار آموزشی مقابله با کرونا ویروس جهت کارکنان، معاونین، مشاورین، مدیران و کارشناسان( ستادی )طی 2 روز در تاریخ های 4 و 6 مرداد ماه 99، برگزاری دوره‌های آموزشی حضوری در آکادمی ورزش شهروندی با رعایت تمامی پرتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی ویژه مدیران تربیت بدنی مناطق 22 گانه و مدیران مجموعه‌های ورزشی تحت پوشش در طی 3 روز مورخ 24،25 ،26خردادماه، اطلاع رسانی و نصب پوستر و بنر های رعایت نکات بهداشتی و ایمنی در کلیه طبقات اداری و مجموعه های ورزشی و تب سنجی و اکسیژن سنجی در هنگام ورود به ساختمان های اداری و مجموعه‌های ورزشی اشاره کرد.
علاوه بر این غربالگری کارکنان، الزام شهروندان به استفاده از ماسک، دستکش محلول ضدعفونی کننده و وسایل ورزشی شخصی، نظارت بر اعمال رعایت فاصله‌گذاری در رختکن مجموعه‌های ورزشی، فاصله گذاری در سالن های بدنسازی) از سرویس خارج کردن یکی درمیان دستگاه‌های بدنسازی،( رعایت تعداد مراجعه کنندگان به مجموعه های ورزشی ) هر 200 متر فضای مجموعه ها فقط 12 نفر اجازه فعالیت دارند،( تهیه و تدوین دستورالعمل مقابله باکرونا جهت برگزاری رقابت های ورزشی محالت مناطق 22 گانه شهر تهران، برگزاری رقابت‌های ورزشی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی، تدوین و ابلاغ آیین نامه بازگشایی ایستگاه‌های ورزش شهروندی، بازنگری دستورالعمل های مقابله با کرونا جهت برگزاری رقابت‌های ورزشی محلات مناطق 22 گانه، ایستگاه‌های ورزش شهروندی، ساختمان های ستادی و اماکن و فضاهای ورزشی سازمان ورزش شهرداری تهران و در اختیار گرفتن 24 سوله ورزشی تحت پوشش سازمان ورزش جهت انجام واکسیناسیون کرونا از تاریخ شانزدهم اردیبهشت ماه 1400 از دیگر اقدامات این سازمان است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ایستگاه های ورزش شهروندی برگزاری رقابت های ورزشی مجموعه های ورزشی مقابله با کرونا شهرداری تهران مناطق 22 گانه سازمان ورزش فاصله گذاری ضد عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۵۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در هوای بهاری چطور ورزش کنیم؟

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص پزشکی ورزشی به ورزشکارانی که در فصل بهار، طبیعت را برای انجام تمرینات ورزشی خود انتخاب می کنند، توصیه‌هایی ارائه کرد.

دکتر مصطفی اکبری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ناپایداری آب و هوا در فصل بهار، اظهار کرد: در این فصل عموما هنگام صبح و عصر هوا خنک و در میانه روز هوا گرم است و گاهی نیز ناگهان با هوای بارانی و رگبار بهاری مواجه می شویم، لذا طبیعتا کسانی که ورزش در طبیعت را در برنامه روزانه خود قرار داده اند، در چنین شرایط آب و هوایی حتما باید نکاتی را مورد توجه قرار دهند. 

این متخصص پزشکی ورزشی تصریح کرد: زمانی که ورزشکار از خواب بیدار می شود، تا حدود نیم‌ ساعت پس از بیدار شدن باید از شروع ورزش پرهیز کند تا بدنش به ناگهان با یک تنش مواجه نشود و کم کم برای شروع ورزش آماده شود. 

وی با بیان اینکه ورزشکاران بهتر است که پیش از ورزش از خوردن صبحانه اجتناب کنند، عنوان کرد: اگر ورزشکار بخواهد صبحانه میل کند، باید تا چند ساعت صبر کند تا صبحانه‌ای که خورده کم کم هضم شود و بعد از آن ورزش کند، لذا بهتر است پیش از ورزش صبحانه صرف نکند. 

اکبری تاکید کرد: برای اینکه ورزشکار حین ورزش با افت قند و یا انرژی بدن  مواجه نشود، توصیه می کنیم که حتما مقداری عسل داخل بطری آب خود بریزد و پیش از شروع ورزش، حین ورزش و بعد از ورزش مدام از آن به صورت جرعه جرعه بنوشد تا انرژی بدنش را  تامین کند. 

وی در ادامه درپاسخ به این سوال که بهترین زمان برای انجام تمرینات ورزشی صبح است یا ظهر، اظهار کرد: برای برخی از رشته های ورزشی مانند پیاده روی، دوچرخه سواری و کوهپیمایی و کوهنوردی که در دل طبیعت انجام می شود، توصیه می کنیم که حتما ورزشکاران صبح را برای ورزش انتخاب کنند و از مناظر طبیعی و انرژی مثبتی که طبیعت به  آنها منتقل می کند، استفاده کنند. 

این متخصص آسیب های ورزشی یادآورشد: هرچند که ورزش در هنگام صبح را توصیه می کنیم، اما با توجه به اینکه نسل جدید اکثرا صبح ها دیر از خواب بیدار می شوند، لذا توصیه می کنیم برای اینکه سلامتی‌شان حفظ شود حتما عصرها به انجام تمرینات ورزشی بپردازند. 

وی در ادامه در رابطه با نوع پوشش ورزشکاران در تمرینات ورزشی در هوای بهاری هم گفت: باتوجه به اینکه هوا در این فصل متغیر است، ورزشکاران حتما چند لباس نخی به همراه خود داشته باشند و اگر حین تمرین دمای بدنشان بالا رفت از لباس های خود کم کنند، اما در صورتی که بخواهند توقف کنند و استراحت داشته باشند، باتوجه به اینکه بدنشان بتدریج سرد می شود و احتمال می رود که بیمار شوند، حتما لباس های خود را هنگام توقف افزایش دهند. 

اکبری اضافه کرد: اگر ورزشکار پس از انجام تمرینات برای مدت کوتاهی قصد توقف و استراحت داشت، حتما عرق بدن و صورت خود را خشک کند، زیرا زمانی که نسیم خنک بهاری به عرق او می خورد، زمینه بروز سردردها و برخی بیماریهای دیگر را در او ایجاد می کند. 

وی تاکید کرد: همچنین باتوجه به اینکه در این فصل ممکن است به یکباره هوا بارانی شود، بنابراین حتما ورزشکاران روپوشی از جنس پلاستیک و نایلون به همراه داشته باشند و زمان بارندگی آن را بپوشند تا بدنشان خیس نشود. 

به گفته این متخصص پزشکی ورزشی، ورزشکارانی که به صورت منظم ورزش می کنند،  حتما بدن خود را به شرایط آب و هوایی متعادل مانند فصل بهار عادت دهند، چراکه به گفته پیامبر اکرم(ص) سرمای هوای بهار برای بدن مفید است و البته در کنار آن باید رژیم غذایی مناسب همراه با ویتامین «سی» را هم داشته باشند. 

وی در پایان عنوان کرد: ورزش کردن در طبیعت باعث آزاد شدن هورمون های دوپامین و سرتونین در بدن فرد ورزشکار می شود و او را تا پایان روز سرحال، شاد و با نشاط نگاه می دارد، بنابراین به همه مردم توصیه می شود که در فصل بهار از هوای لطیف بهاری و چشم انداز زیبای طبیعت استفاده کنند و در دل طبیعت با کمترین هزینه، ورزش کنند.  

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ورزشی‌های نهم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • ورزش باعث افزایش قد می‌شود؟
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • همایش پیاده‌روی میمند
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • در هوای بهاری چطور ورزش کنیم؟
  • ورزشی‌های هفتم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • تکذیبه تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان
  • برگزاری همایش آموزشی توجیهی مناسک حج تمتع در مشهد