Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاورتیا لیموفیلیا یک نمونه از گیاهان زینتی بوده که این گیاه به علت ظاهر جالبی که دارد مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. امروزه استفاده از گل و گیاه در فضای منزل به یک امر مرسوم تبدیل شده است. به همین جهت با مراجعه به وب سایت گلباغ فدک محلات می توانید، یک نمونه از این گیاهان خانگی را خریداری نمایید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا بنابر اعلام گلباغ فدک محلات، هاورتیا لیموفیلیا یک نمونه از گیاهان زینتی بوده که این گیاه به علت ظاهر جالبی که دارد مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. امروزه استفاده از گل و گیاه در فضای منزل به یک امر مرسوم تبدیل شده است. در حال حاضر کمتر کسی پیدا می شود که عاشق نگهداری از گل ها و گیاهان در فضای منزل خود نباشد. هاورتیا لیموفیلیا به عنوان یکی از گیاهان زینتی از خانواده آلوئه‌ورا شناخته می شود. برای نخستین بار این گیاه در قسمت جنوبی آفریقا رشد نمود و پس از گذشت چندین سال، حالا شاهد پرورش این گیاه در کشور های گوناگونی هستیم. این گیاه از ظاهری بسیار کوچک برخوردار می باشد و قطر آن، به هنگام رشد کامل به حدود 10 سانتیمتر خواهد رسید. برگ های گیاه هاورتیا لیموفیلیا از حالتی منفرد و گوشتی برخوردار بوده و دارای ظاهری مثلثی شکل و نوک تیز می باشد. همچنین بر روی برگ های این گیاه برجستگی هایی وجود دارد. نمونه های معمولی این گیاه دارای رنگ سبز متمایل به روشن بوده و برخی نمونه های دیگر آن از رنگ سبز متمایل به قهوه برخوردار هستند. به طور میانگین هر گیاه هاورتیا لیموفیلیا دارای 12 الی 30 عدد برگ می باشد که این تعداد با توجه به اندازه و ظاهر گیاه متغیر می باشد. در هنگام فصل تابستان گل های سفید رنگی از این گیاه به صورت خوشه ای ظاهر می شوند که این گل ها زیبایی آنچنانی ندارند.

هاورتیا لیموفیلیا

شرایط نگهداری هاورتیا لیموفیلیا

همانطور که در ابتدای این مطلب عنوان گردید گیاه لیموفیلیا یک نمونه از گیاهان تزئینی جهت نگهداری در منزل است. به همین منظور برخی از موارد مهم در نگهداری این گیاه عبارتند از :

· میزان نور

نور یکی از موارد لازم و ضروری برای رشد هاورتیا لیموفیلیا است. بهتر است بدانید این گیاه برای رشد نیازمند به نور غیر مستقیم آفتاب می باشد. همچنین این گیاه نباید را در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار گیرد.

· مقدار آبیاری گیاه

آبیاری گیاه هاورتیا لیموفیلیا باید پس از خشک شدن خاک صورت گیرد. توجه داشته باشید که در صورت باقی ماندن رطوبت طولانی در خاک، این امر منجر به پوسیدگی گیاه خواهد شد.

· فضای نگهداری گیاه

این گیاه به طور طبیعی در شکاف میان تخته سنگ ها و یا در زیر سایه درختان رشد می کند. این موضوع باعث شده تا بتوان از گیاه هاورتیا لیموفیلیا به راحتی در منزل نگهداری کرد. همچنین دمای مناسب برای این گیاه 18 الی 24 درجه سانتیگراد می باشد.

· خاک مناسب

این گیاه برای رشد بهتر نیازمند به خاک مناسب همراه با زهکشی بالا خواهد بود. به همین جهت نمی توان از خاک هایی با بافت سنگین استفاده نمود.

سانسوریا پوست ماری

سفارش هاورتیا لیموفیلیا

با مطالعه این مطلب اگر شما هم به دنبال تهیه یک هاورتیا لیموفیلیا هستید می توانید آن را از وب سایت گلباغ فدک محلات تهیه نمایید. فروشگاه گلباغ فدک محلات یکی از فروشگاه های فعل در زمینه عرضه انواع گل و گیاهان آپارتمانی می باشد. بهتر است بدانید با مراجعه به فروشگاه گلباغ فدک محلات امکان تهیه انواع گیاهان خانگی مانند سانسوریا پوست ماری و... وجود خواهد داشت.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: یک نمونه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۵۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سی و یکمین آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشوری ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: فرآیند ثبت اختراع و حفاظت از مالکیت فکری زمان‌بر و پرهزینه‌ است

در این آیین که با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم و معاونان این وزارتخانه برگزار شد، از ۶۵ نفر از اعضای هیئت علمی نمونه تقدیر شد.

سن جوان‌ترین استاد نمونه ۴۵ سال و مسن‌ترین استاد ۷۰ سال است‌ اسامی استادان نمونه به شرح زیر است؛

مصطفی صحرایی دانشگاه تبریز، مجید صنایع پسند دانشگاه تهران، الهه گوهرشادی دانشگاه فردوسی مشهد، بهروز عبدلی دانشگاه شهید بهشتی، مسعود گنجی دانشگاه محقق اردبیلی، حسین کلباسی اشتری دانشگاه علامه طباطبایی،فرزام فرهمند دانشگاه صنعتی شریف، عباس مصلی نژاد دانشگاه تهران، ابوالقاسم یعقوبی دانشگاه بوعلی سینا، سید عبدالکریم سجادی دانشگاه فردوسی مشهد، فرزان قالیچی دانشگاه صنعتی سهند، سید مصطفی حسین علی پور دانشگاه علم و صنعت ایران، حسین شریعتمداری دانشگاه صنعتی اصفهان، سید محمدرضا تقوی دانشگاه شیراز، عباس سعیدی دانشگاه شهید بهشتی، بی بی فاطمه میرجلیلی دانشگاه یزد، مجید قاسمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی، علی اکبر صبوری دانشگاه تهران، مسعود دربندی دانشگاه صنعتی شریف، علی طیب‌نیا دانشگاه تهران، حسین بلندی دانشگاه علم و صنعت ایران، عباس عرفانیان امیدوار دانشگاه علم و صنعت ایران، محمدرضا یمانیان دانشگاه تربیت مدرس، حمید نادگران دانشگاه شیراز، یدالله اردوخانی دانشگاه الزهرا، عبدالرسول پورعباس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، صالح حسن زاده دانشگاه علامه طباطبایی، حجت الاسلام والسلمین حسن نمازی ربطی دانشگاه علامه طباطبایی، صالح حسن زاده دانشگاه تبریز، مهدی ایران نژاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، محمدمهدی سپهری دانشگاه تربیت مدرس، محمد سعید تسلیمی دانشگاه تهران، حمیدرضا قاسم دانشگاه تبریز، علی باقری دولت آبادی دانشگاه یاسوج، ارش قربانی چقامارانی دانشگاه بوعلی سینا، نجمه شیخ زاده دانشگاه تبریز، قاسم محمدی نژاد، دانشگاه شهید باهنر کرمان، نوشین بیگدلی دانشگاه بین المللی امام خمینی، مجید قلهکی دانشگاه سمنان، دانیال کهریزی دانشگاه رازی، سیدعلیرضا افشانی دانشگاه یزد، رضا درویش زاده دانشگاه ارومیه، امیر حمزه حقی آبی دانشگاه لرستان، حسن هاشمی پور رفسنجان،دانشگاه ولیعصر رفسنجان، حمزه امیری دانشگاه لرستان، اباصلت حسین زاده کلاگر دانشگاه مازندران، روح الله فدایی نژاد بهرام جردی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، خسرو خواجه دانشگاه تربیت مدرس، رقیه رستم پور ملکی دانشگاه الزهرا، یداله یمینی دانشگاه تربیت مدرس، مقصود امیری دانشگاه علامه طباطبائی، علیرضا کیاست دانشگاه شهید چمران اهواز، سیداحمد فاضل زاده حقیقی دانشگاه شیراز، علی اکبر جعفری دانشگاه مازندران، علی ربانی خوراسگانی دانشگاه اصفهان، رجبعلی برزویی دانشگاه شهید بهشتی، سعید عباس بندی دانشگاه بین المللی امام خمینی، زهره حجتی نجف آبادی دانشگاه اصفهان، حسن سبزیان دانشگاه اصفهان، قاسم عموعابدینی دانشگاه تهران، محسن نیازی دانشگاه کاشان، داود دمیری گنجی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، پیمان صالحی دانشگاه شهید بهشتی، رحمت الله مرزوقی دانشگاه شیراز، سید جلال دهقانی فیروزآبادی دانشگاه علامه طباطبایی، رضا خجسته مهر، دانشگاه شهید چمران اهواز.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1228964 برچسب‌ها آموزش عالی

دیگر خبرها

  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • معرفی ۳۰ معلم نمونه ادارات شهرستان و مناطق سمنان
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • معرفی 10 مورد از نژاد های خرگوش خانگی در دنیا (+عکس)
  • معلمان نمونه کردستان معرفی شدند
  • انتخاب ۲ معلم چهارمحال و بختیاری به عنوان معلمان نمونه کشور
  • شهرکرد به عنوان بام ایران معرفی شود