Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@07:39:08 GMT

یک نکته درباره سریال جدید سیما

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۵۵۲۴۴

یک نکته درباره سریال جدید سیما

ایران اکونومیست-نویسنده سریال‌های تلویزیونی با اشاره به طرح اولیه خود برای سریالی با نام «مجردها» عنوان کرد که او هیچ مسئولیتی بابت نویسندگی سریال «زندگی زیباست» ندارد.

حامد افضلی نویسنده سریال‌های تلویزیونی و شبکه نمایش خانگی در تماسی به اسم خود به عنوان نویسنده سریال «زندگی زیباست» در رسانه‌ها واکنش نشان داد و بیان کرد: حدود ۳ شب است که سریالی با نام «زندگی زیباست» به کارگردانی قاسم جعفری از تلویزیون پخش می‌شود که در برخی رسانه‌ها دیدم نام مرا به عنوان نویسنده این سریال مطرح کرده‌اند درحالیکه اینگونه نیست و هیچ مسئولیتی نسبت به آن ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرای طرحی که به ۱۵ سال پیش برمی‌گردد

وی با اشاره به همکاری اولیه خود با قاسم جعفری برای این سریال بیان کرد: من طرحی با نام «مجردها» داشتم که تاریخچه آن به ۱۵ سال پیش برمی‌گردد در زمانی که افرادی چون پژمان لشگری پور و مهدی ارگانی بر سر کار بودند. من آن طرح را خیلی دوست داشتم و به همین دلیل خیلی تلاش کردم تا تصویب شود و بارها به شوراهای فیلمنامه رفتم و آمدم تا بالاخره حدود چهار سال پیش طرح به تصویب رسید، بعد از آن چند کارگردان و تهیه کننده هم مذاکراتی داشتند تا درنهایت قاسم جعفری به عنوان کارگردان سریال انتخاب شد.

افضلی اضافه کرد: با انتخاب قاسم جعفری، من هم خوشحال شدم به دلیل کارنامه‌ای که او داشت فکر کردم با کاری قوی رو به رو هستیم، علی حجازی مهر هم به عنوان تهیه کننده انتخاب شد و در مجموع تیم خوبی تولید را به عهده گرفته بود بنابراین پرانرژی کار را شروع کردم. قاسم جعفری در کار مدل عجیبی دارد و من همه شرایط را پذیرفتم. او می‌خواهد از همان اول صبح شما را ببیند و مثلاً می‌گفت نویسنده باید هفت صبح در دفتر کار باشد. نگارش این سریال با زمان ازدواج من همزمان بود و من یک بازه زمانی فشرده در حال کار بودم و حتی در آن زمان فقط یک روز مرخصی گرفتم تا خانه پیدا کرده و اجاره کنم و یک روز هم برای عروسی اجازه و مرخصی گرفتم.

شب عروسی از کار برکنار شدم

این نویسنده با اشاره به شرایط کاری خود عنوان کرد: همان شبی که مراسم عروسی‌ام برگزار شد با یک آژانس، لپ تاپ و وسایل من را از دفتر کاری برگرداندند با این بهانه که چرا بعد از مراسم سر کار نرفته‌ام، من هم لج کردم و دیگر سرکار نرفتم. من آن زمان حدود ۲ یا ۳ قسمت برای سریال نوشته بودم، بعد از آن هم آنها خانم پریسا شمس را دعوت کردند که نویسنده خوبی هم هست، کار با او جلو رفت و تهیه کننده هم حق و حقوق مرا کامل پرداخت کرد اما درست نبود من را از پروژه‌ای که خودم برای تحقق آن ۱۵ سال تلاش کردم کنار بگذارند. الان هم می‌گویم آنچه روی خروجی دیده می‌شود کاملاً با طرح من متفاوت است و من هیچ مسئولیتی بابت آن ندارم.

این نویسنده اضافه کرد: چند وقت بعد دوباره از من دعوت کردند، راش های قسمت‌هایی که تصویربرداری شده بود را به من تحویل دادند و خواستند یک نریشن اضافه کنم و به این وسیله این قسمت‌ها را به هم ربط دهم، من دیدم راش های گرفته شده هیچ ربطی به طرح و فیلمنامه من ندارد و گفتم اسم من را از تیتراژ دربیاورند. این نکات ارتباطی با خوب و بد بودن سریال ندارد و قضاوتی در این باره ندارم اما مساله این است که سریال هیچ ارتباطی با طرح اولیه من ندارد و برای همین هم از تهیه کننده خواستم هیچ نامی از من در تیتراژ نباشد.

نگارش فیلمنامه ضمانت اجرایی ندارد

افضلی در بخش دیگر از سخنانش با اشاره به تغییر متن‌ها در فیلمنامه‌ها تصریح کرد: نکته‌ای هم درباره شوراهای تلویزیون دارم که تلاش ما و حتی خودشان را نادیده می‌گیرند، شما طرحی را تصویب می‌کنید، براساس گفته‌های آنها فیلمنامه می‌نویسید و بارها آن را تغییر می‌دهید اما در نهایت چیز دیگری ساخته می‌شود. من به عنوان نویسنده یک سال با همه شوراها سر و کله می‌زنم اما در نهایت خروجی یک کار را کارگردان به راحتی تغییر می‌دهد و نگارش فیلمنامه برای نویسنده نوعی وقت تلف کردن است.

وی که پیش از این فیلمنامه سریال «الف ویژه» را به نگارش درآورده بود و به خروجی نرسید، گفت: اصلاً ضمانت اجرایی وجود ندارد که متن شما در تلویزیون به خروجی برسد و عین متن در تلویزیون ساخته شود. حتی قبل تر از آن نظراتی که روی متن‌ها، اصلاحیه‌ها و بازنویسی‌های مجدد اعمال می‌شود نیز وقت تلف کردن است. این پروسه ناامید کننده و خسته کننده است و باعث می‌شود نویسنده فرسوده شود.

افضلی در پایان با اشاره به فیلمنامه جدید خود برای تلویزیون بیان کرد: فیلمنامه‌ای دارم که نگارش آن با ناظر متن و براساس نظرات او جلو رفت که اتفاقاً خیلی کمک کننده بود. نظراتی مطرح شد که بیشتر تکنیکی بود تا محتوایی و برای همین خیلی پیش برنده بود.

به گزارش خبرنگار مهر، سریال «زندگی زیباست» به کارگردانی قاسم جعفری و با نام‌های اولیه «مجردها» و «ع. ش. ق» به تولید رسید و مدتی برای پخش بلاتکلیف بود. این سریال به تازگی از شبکه دو سیما روی آنتن رفته است.

مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: زندگی زیباست تهیه کننده قاسم جعفری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۵۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ نکته درباره دیدار تراکتور و فولاد

ایسنا/آذربایجان شرقی تراکتور برای امیدوار ماندن به کسب سهمیه آسیایی از طریق لیگ‌برتر، چاره‌ای جز امتیازگیری مقابل فولاد ندارد.

فولاد و تراکتور در جریان هفته بیست‌وششم لیگ‌برتر فوتبال، از ساعت ۱۹:۳۰ فردا (دوشنبه) به میزبانی ورزشگاه شهدای فولاد به مصاف هم خواهند رفت.

 نه تراکتور اوضاع جالبی دارد و نه فولاد. تی‌تی‌ها هیچ یک از ۵ دیدار اخیرشان را نبرده‌اند و تنها ۳ امتیاز از ۱۵ امتیاز ممکن عایدشان شده است. در سمت مقابل از آخرین برد فولاد در حال سقوط، ۸ هفته می‌گذرد و سرخ‌پوشان اهواز هفته‌هاست برای بقا در لیگ‌برتر دست و پا می‌زنند.

۱۰ نکته درباره این دیدار را در ادامه می‌خوانید:

۱. فولاد با ۲۲ امتیاز تیم چهاردهم جدول است. این تیم در صورت از دست دادن امتیاز در این مسابقه ممکن است در رده پانزدهم جدول قرار گیرد و تنها برد جایگاه فعلی فولاد را تضمین می‌کند.

۲. تراکتور با ۴۱ امتیاز در رتبه چهارم جدول حضور دارد. باخت در این بازی ممکن است به قیمت سقوط تراکتور به رده پنجم تمام شود ولی قرمزپوشان با هر نتیجه‌ای از این رده بالاتر نخواهند رفت.

۳. فولاد در ۸ بازی اخیر لیگ‌برتری خود برنده نبوده است.

۴. تراکتور ۵ بازی آخر خود در چارچوب لیگ‌برتر را بدون برد پشت سر گذاشته است.

۵. آخرین برد تراکتور مقابل فولاد در اهواز به ۶ سال قبل برمی‌گردد. (یک بر صفر، لیگ هفدهم)

۶. تراکتور هیچ‌گاه در ورزشگاه شهدای فولاد موفق به بازگشایی دروازه فولاد خوزستان نشده است.

۷. فولاد از ۱۲ بازی خانگی خود در فصل جاری لیگ‌برتر، ۱۲ امتیاز به دست آورده است. تراکتور این فصل ۱۲ بار به خانه حریفان رفته‌ که حاصل آن ۱۷ امتیاز بوده است.

۸‌. لوسیانو پریرا با ۶ گل بهترین گلزن تقابل ۲ تیم است و پس از او ساسان انصاری با ۵ و لوسیانو ادینهو با ۴ گل قرار دارند.

۹. برد ۲ بر یک و تساوی یک بر یک هر کدام ۶ بار، پرتکرارترین نتیجه رویارویی‌های ۲ تیم بوده و پیروزی ۳ بر صفر فولاد و ۳ بر ۲ تراکتور بهترین بردهای ۲ تیم مقابل هم بوده‌اند.

۱۰. ساسان انصاری، حمید بوحمدان، علی شجاعی، احسان مرادیان، مهدی شیری، عارف آقاسی و احسان پهلوان بازیکنانی هستند که سابقه بازی برای هر ۲ تیم را در کارنامه دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نکته مهمی که در توقیع امام زمان (عج) به شیخ مفید اشاره شد
  • نویسنده فیلم سینمایی فسیل : دستمزدم به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان هم نبود!
  • دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق
  • چند نکته نگران کننده درباره وضعیت سردار آزمون
  • دستمزدم برای فسیل کم بود
  • دستمزدم برای «فسیل» هم به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان نبود!
  • دستمزدم برای «فسیل» به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان هم نبود!
  • ۱۰ نکته درباره دیدار تراکتور و فولاد
  • گزارش تصویری | بازدید رئیس رسانه ملی و معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • عکس | بازدید رئیس رسانه ملی از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»