Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده قم در مجلس گفت: کارگروهی متشکل از جهادگران و افراد صاحب نظر در مرکز پژوهش‌های مجلس تشکیل می‌گردد تا بتوانیم قانونی جامع در همه ابعاد داشته باشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، جلسه هم اندیشی با دبیران مجامع جهادی کل کشور با دکتر زاکانی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی صبح امروز در سازمان بسیج اقشار برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای مراسم دکتر زاکانی به صحبت‌های دبیران مجامع اقتصادی با محوریت اصلاح قانون بسیج سازندگی با موضوعیت گروه‌های جهادی توجه ویژه‌ای نمودند و هم اندیشی صورت گرفت.

در ادامه دکتر زاکانی با اشاره به افتخار حضور خود در جمع جهادگران کشور گفت: جهاد مستمر در گروه‌های جهادی همیشه بوده است؛ و در این جهاد مستمر باید همیشه تدبیر جدیدی را اتخاذ کرد.

وی گفت: ما سرشاخه‌ای داریم به اسم بسیج و بسیجی که در موضوعات مختلف فرهنگ سازی کرده است؛ و در همه میدان‌های انقلاب حاضر بوده است؛ آنچه بر پایه اعتقاد و عقیده است بسیج توانسته احیایش کند. ازینرو بسیج آن لوکوموتیو و سازمانی است که به همه بسیجیان جهت و فرهنگ بسیجی را در جامعه انتشار می‌دهد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: حضرت آقا در سال ۸۱ یا ۸۲ در اصفهان فرمودند: بسیج باید متکفل حرکت دادن بدنه فعال جامعه باشد، و نباید محدود فقط به افراد و ساختار بسیج شود.

زاکانی تصریح کرد: باید مسیری را در قانون قرار دهیم که همه افراد با اقبال با آن کار کنند.

وی افزود: قانون باید طوری باشد که همه به بسیج پناه بیاورند و تلاش کنند به بسیج برسند، زیرا همه اشخاص، مدیران و افراد مسئول به طبع نیاز و رفتارشان یک روزی می‌روند، اما بسیج همیشه ماندگار می‌ماند.

دکتر علیرضا زاکانی نماینده شهر قم در مجلس شورای اسلامی و رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس عنوان کرد: الزام اینکه بسیج؛ هر روز خود را توانمند کند بحث مهمی است و طی سال‌های متمادی در همه عرصه‌ها خود را تقویت کرده است.

وی گفت: زمانی که اقبال ایجاد شود، انگیزه هم برای اجرا پیدا می‌شود، و در این جهت گروه‌های جهادی و مردم از جان مایه می‌گذارند و خدمت جهادی می‌کنند.

زاکانی افزود: گروه‌های جهادی در جنبه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی و اقتصادی و ... در کشور و بین مردم٬ نقش معرفت بخشی و بصیرت بخشی را دارند و در جامعه پیام، ولی امر مسلمین جهان را تبیین می‌کنند.

زاکانی اشاره کرد: همیشه بصیرت افزایی یک عمل سیاسی در گروه‌های جهادی بوده است.

وی گفت: این قانون بودنش ضرورت دارد و حتما باید امکانات و پشتیبانی را برای گروه‌های جهادی فراهم کرد٬ تا اقبال جهادی برای همه فراهم گردد و مانعی برای فعالیت جهادگران و دیگران وجود نداشته باشد.

دکتر زاکانی اشاره داشت: کارگروهی متشکل از جهادگران و افراد صاحب نظر در مرکز پژوهش‌های مجلس تشکیل می‌گردد تا بتوانیم قانونی جامع در همه ابعاد داشته باشیم که همه جهادگران و دستگاه‌های اجرایی برای جهاد موثر و زمینه سازی در تمام عرصه‌ها فعالیت داشته باشند.

ایشان افزود: اداره کشور با مدیریت جهادی و فرهنگ جهادی محقق می‌شود؛ و کشور با کمک گروه‌های جهادی و جریان جهادی در تمام ابعاد تقویت می‌گردد؛ و مدیران جهادی وقتی پا به میدان می‌گذارند باید جهش کار خود را در کار جهادی ببیند.

زاکانی گفت: هر کاری که می‌کنیم باید در راه تقویت تفکر بسیجی باشد و حق هر کار غلطی را نداریم؛ و اگر از فرهنگ جهادی و بسیجی جدا شویم باید شاهد تحقیر جامعه اسلامی باشیم.

نماینده استان قم در مجلس افزود: دولت آینده در هر سطحی باید نسبت خود با گروه‌های جهادی را مشخص کند و گروه‌های جهادی هم باید در ابتدا مطالبه گری را از دولت آینده داشته باشد. ازینرو گروه‌های جهادی هم برای کمک به دولت‌ها هیچ زمانی کوتاهی نکرده اند و نخواهند کرد.

وی تصریح کرد: مدیران آینده باید با فرهنگ جهادی و با کمک گروه‌های جهادی و مردم در کف میدان تحول ایجاد کنند. ولی متاسفانه در برخی دولت‌ها اداره کشور با فرهنگ غربی و مسئولین غرب دوست اداره شده است و بسیاری از مشکلات را برای آحاد مردم بوجود آوردند که انشالله همه باید به کمک اصلاح اداره کشور بیاییم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گروه های جهادی تحول در دولت آینده بسیج سازندگی مرکز پژوهش های مجلس گروه های جهادی دکتر زاکانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۵۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرکز پژوهش های مجلس و گزارش های این مرکز با عصبانیت دولت رئیسی همراه شده است. علی ربیعی سخنگوی دولت سابق در یادداشتی در کانال تلگرامی اش نوشته است؛

آینه، چون نقش تو بنمود راست/ خود شکن، آیینه شکستن خطاست

رسانه دولت و تعدادی از نمایندگان، هجمه سنگینی به همراه موجی از اتهامات، به مرکز پژوهش‌های مجلس اصولگرا وارد کردند.

فارغ از نزاع‌های بر سر قدرت بین رؤسای دو قوه یک‌دست شده، یکی از مصایبی که نتایج آن، این‌روزها به طور ملموس در جامعه مشاهده می‌شود، از بحران آب و خاک تا تغییرات ارزشی، فضای مجازی و... بی‌اعتنایی به علوم اجتماعی خصوصا جامعه‌شناسی بوده است.



ستیز با اندیشمندان ساحت علوم انسانی، اخراج‌ اساتید و بورسیه سازی‌ها برای ندیدن و نشنیدن حقایق، بی‌تردید نتایج تلخی در پی خواهد داشت.

با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود.

نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901207

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • اختلاف‌ نظر مجلس و دولت؛ دلار چند؟
  • درگیری شدید دولت و مجلس بر سر گزارش‌های مرکز پژوهش‌ها
  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • دعوای مجلس و دولت بالا گرفت؛ ماجرا چیست؟
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • حملات تند به نماینده مجلس و مرکز پژوهش های مجلس در رسانه دولت / چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس