Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس طی مراسمی تفاهمنامه تولید خودروهای الکتریکی (برقی) بین شرکت‌های خودروسازان جنوب و کارخانجات مخابراتی ایران، امضاء و مبادله شد.

سه‌شنبه 15 تیر طی مراسمی با حضور 2 نماینده از جمع 4 نماینده شیراز و زرقان در مجلس، رئیس سازمان صمت، مدیرعامل شرکت خودروسازان جنوب و مدیرعامل کارخانجات مخابراتی ایران، تفاهمنامه تولید خودروهای الکتریکی (برقی) امضاء و مبادله شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت خودروسازان جنوب در این مراسم گفت: ایران از سال ۱۳۳۸ در صنعت خودرو ورود کرد، اما به دلیل نبود مدیریت صحیح تاکنون پیشرفت مناسب و مطلوب را شاهد نبوده‌ایم و نتوانسته‌ایم مانند کشورهایی نظیر چین و هند و ... جایگاه مناسبی در خودروسازی جهان داشته باشیم.

سیامک حجت ضمن ابراز امیدواری نسبت به اینکه در دولت جدید و با همراهی مجلس، شاهد بازگشت اعتماد مردم به خودروسازان داخلی باشیم، افزود: با امضای این تفاهم نامه شاهد تحول عظیمی در صنعت خودرو خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت خودروسازان جنوب، شیراز را دارای سابقه‌ای طولانی در حوزه صنایع الکترونیک دانست و گفت: شیراز طی سال‌های اخیر و به دلایل متعدد از جایگاه اصلی خود در حوزه صنایع الکترونیک و مخابرات دور شده است.

رونمایی از اکسیژن

وی خاطرنشان کرد که در صورت وجود حمایت جدی از این تفاهمنامه، می توان امیدوار بود که شهریور امسال اولین خودروی الکتریکی ملی ایران با نام اکسیژن در شیراز رونمایی شود.

حجت ادامه داد: اکسیژن اولین خودروی الکتریکی ملی ایران است که تامین انرژی آن با استفاده از یک باطری لیتیوم ۸.۶ کیلوواتی تامین می‌شود و تنها 20 درصد قطعات وابستگی به خارج دارد.

وی تولید موتورسیلکت الکتریکی را یکی دیگر از برنامه‌ها ذکر و اضافه کرد: تلاش می‌کنیم که نیمه دوم سال آینده تولید موتورسیکلت الکتریکی را به طور مشترک با شرکت آی تی ام سی آغاز کنیم؛ به طوریکه ۱۸۰ قطعه در شرکت itmc تولید خواهد شد و این موضوع زمینه اشتغال بالغ بر 1000 نفر را در شیراز فراهم می‌کند.

حجت گفت: طراحی خودروی الکتریکی اکسیژن به گونه ای است که از نظر  مصرف داخل کشور و صادرات بهترین گزینه باشد؛ امیدواریم بتوانیم تحول در صنعت خودرو را از شیراز مهد فرهنگ، علم داشته باشیم.

مدیرعامل کارخانجات مخابراتی ایران نیز گفت: خوشحالیم این تفاهم نامه بین دو هم استانی منعقد می شود که عزم و اراده جدی در تلاش و همکاری را به دنبال خواهد داشت لذا با سرعت در انجام کار توانایی خودمان را اثبات خواهیم کرد.

روح‌الله نصیری افزود:  ۸۰ درصد این خودرو داخلی است و با ظرفیتی که در کارخانه آی تی ام سی شیراز وجود دارد، می‌توانیم تولید موتورسیکلت برقی را هم در دستور کار قرار دهیم.

نصیری با اشاره به سابقه ۵۰ ساله کارخانجات مخابراتی ایران در زمینه الکترونیک و مکانیک، تاکید کرد: در این کارخانه سعی بر شناسایی نیاز بازار باتوجه به پیشرفت فناوری های نوین جهان بوده و تحقیقات بر اساس نیاز بازار انجام شده است.

مدیرعامل کارخانجات مخابراتی ایران با بیان اینکه پلتفرمی در iot برای کنترل بار وسایل سرمایشی تولید شده است، گفت: به زودی می توانیم مدل اقتصادی این سامانه کنترلی را در وزارت نیرو تعریف کنیم و قرار داد بزرگی منعقد شود.

به گفته نصیری، اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، اینترنت نسل پنجم و... سایر مواردی است که در این کارخانه دنبال می شود و طی پژوهش های صورت گرفته نمونه دستگاه ونتیلاتور با نصف قیمت جهانی که ۱۴ هزار دلار است و را عرضه و تولید کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اکسیژن خودروی برقی شرکت کارخانجات مخابراتی ایران مجلس شورای اسلامی موتور سیکلت الکتریکی کارخانجات مخابراتی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۶۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه

با اضافه شدن یک خودروی دیگر به سامانه یکپارچه تعداد خودروهای برقی عرضه شده به ۳ دستگاه رسید. همچنین قیمت قطعی ۳ خودرو و قیمت علی الحساب دو خودرو نیز اعلام شد.

به گزارش مشرق، سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام کرده و اولویت آن‌ها مشخص شده، می‌توانند جهت انتخاب خودروها از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ اقدام کنند.

طبق اطلاعیه سامانه در رابطه با این مرحله از عرضه خودروها، یک خودروی برقی دیگر در این مرحله عرضه شده است؛ بدین ترتیب متقاضیان از میان پنج خودروی عرضه شده که سه خودروی هیوندای ENS۱، لونا و هونگچی EQM۵EV برقی هستند، می‌توانند خودروی مدنظر خود را انتخاب کنند.

همچنین نیسان سانی (بنزینی) و لاماری‌ایما هیبریدی در این دور از فروش خودروهای وارداتی عرضه شده‌اند.

از این محصولات عرضه شده سه خودروی سانی، لاماری‌ایما و هونگچی دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی و دو خودروی هیوندای ENS۱ و لونا دارای قیمت فروش علی‌الحساب در مبادی ورودی هستند.

دیگر خبرها

  • گرانی بنزین عامل خرید خودروهای برقی می شود؟
  • رولز-رویس اسپکتر با امضای منصوری؛ تجربه ای بی نظیر از دنیای لوکس برقی (عکس)
  • واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی
  • امضای ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب
  • شیراز میزبان نمایشگاه تخصصی بین‌المللی کشاورزی شد
  • گرانی بنزین عامل خرید خودرو‌های برقی می‌شود؟
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • جزئیات فروش ۵ خودروی وارداتی