Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزان قالیچی روز سه شنبه در این خصوص گفت: مرکز جامع علمی و کاربردی شهرداری تبریز برای دومین سال پیاپی این عنوان را در سطح بندی مراکز آموزش علمی کاربردی کشور کسب کرده  و بر اساس نتایج سطح بندی سال ۱۴۰۰  به عنوان یکی از ۱۰ مرکز آموزشی برتر ایران در بین ۴۸۷ مرکز انتخاب شده است.

وی اظهار کرد: از این تعداد بیش از ۹۵ درصد مراکز در فرآیند ارزیابی مشارکت فعال داشته و نسبت به تکمیل فرم‌های خود اظهاری اقدام کردند در فرآیند این ارزیابی مراکز بر اساس مدلی مجتمع بر هشت عامل ۵۸ ملاک ۱۹۰ نشانگر ارزیابی و با احتساب امتیازهای کسب شده ۱۱۰ مرکز در یکی از سطوح چهارگانه قرار گرفتند و مرکز شهرداری تبریز جزو ۱۰مرکز اول کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس مرکز علمی و کاربردی شهرداری تبریز نیز به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به سیر تحولی عملکرد سال جاری مراکز در قیاس با ارزیابی گذشته بسته به میزان تغییر نمره در یکی از سطوح چهارگانه قرار گرفتند و سپس با توجه به سیر تحولی عملکرد سال جاری در قیاس با ارزیابی گذشته بسته به میزان تغییر نمره در یکی از حالت های پیشرفت مانا و پسرفت قرار گرفتند و متناسب با عملکرد از تدابیر نظارتی در قالب بسته‌های تشویقی و حمایتی ترغیبی هدایتی تذکری هشداری ارشادی اخطاری و بازدارنده برخوردار شدند. 

علیرضا سلطانی ادامه داد: نتایج تفصیلی در سامانه سطح بندی در اختیار روسای واحدهای استانی و مراکز قرار گرفته است که شهرداری تبریز برای دومین سال پیاپی جزو مراکز نخست و برتر کشور انتخاب شد. 

وی همچنین اظهار کرد: ۵۰ استاد در هشت رشته در این مرکز علمی و کاربردی تدریس می کنند و از سال 1388 که مرکز تاسیس شده است تا کنون حدود 2 هزار و 500 فارغ التحصیل در سطح کاردانی و کارشناسی وارد بازار کار شدند. 

به گزارش ایرنا، استاندار آذربایجان شرقی نیز با ارسال پیامی این موفقیت را به رییس دانشگاه علمی کاربردی شهرداری تبریز تبریک گفت و  همچنین فرزان قالیچی به نیابت از محمد حسین امید؛ رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسمی  که به صورت وبیناری با حضور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، اعضای هیأت رئیسه و روسای واحدهای استانی با موضوع تجلیل از مراکز برتر کشور برگزار شد از سلطانی، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز با اهداء لوح تجلیل، قدردانی کرد.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی شهرداری تبریز دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی شهرداری تبریز دانشگاه آذربایجان شرقی شهرداری تبریز دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی کاربردی شهرداری تبریز علمی کاربردی جامع علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۷۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است

ایسنا/هرمزگان رئیس دانشگاه هرمزگان گفت: تاسیس رشته‌های جدید و تدوین سرفصل‌های آموزشی متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است.

مصطفی ظهیری‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، هرمزگان را استان فرصت‌ها دانست و اظهار کرد: استان هرمزگان به واسطه دارا بودن ظرفیت‌های گسترده و متنوع، راهبردی‌ترین استان ساحلی کشور محسوب می‌شود.

وی، با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی برای بالفعل کرده ظرفیت‌های بالقوه استان هرمزگان، عنوان کرد: در صورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز علمی نقش مهمی در تحقق اهداف دارد.

رئیس دانشگاه هرمزگان، بیان کرد: دانشگاه هرمزگان به عنوان دانشگاه جامع استان هرمزگان با دارا بودن بیش از ۲۳۰ عضو هیات علمی در ۱۴۹ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف، تمام همت خود را برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های خدادای استان هرمزگان به کار گرفته است.

ظهیری‌نیا، با اشاره به برگزاری دو همایش با همکاری اتاق بازرگانی طی ۶ ماه گذشته در استان هرمزگان، خاطرنشان کرد: محوریت همایش‌های برگزار شده طی مدت اخیر که یکی از آن‌ها نیز روز گذشته بود، اقتصاد دریا محور بود و سعی شد از بعد علمی و تخصصی‌تر به این موضوعات پرداخته شود.

وی تصریح کرد: دانشگاه هرمزگان سعی دارد به بهره‌گیری از اسناد بالادستی به ویژه سند توسعه اقتصاد دریا محور که توسط مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، ابلاغ شد، پرداخته و فعالیت‌ها را ساماندهی ‌و برنامه تحولی خود در این زمینه ‌تدوین کند که یکی از این برنامه‌های تحولی، توسعه رشته‌های متناسب با اقتصاد دریا محور و پذیرش‌های متناسب با ظرفیت‌های استان هرمزگان است.

وی ادامه داد: تا کنون در این زمینه اقداماتی نیز انجام شده است که تاسیس رشته‌های جدیدی که ماموریت‌گرایی را دنبال می‌کند در دستور کار استان هرمزگان است.

رئیس دانشگاه هرمزگان، تشریح کرد: بازنگری در سرفصل‌های آموزشی موجود از دیگر اقداماتی است که درحال انجام شدن است تا محتوای مطالب آموزشی را متناسب با ظرفیت‌های استان هرمزگان سوق دهیم، چراکه وزارت علوم این ظرفیت را دارد که سرفصل آموزشی دوره‌های ۴۰ واحد درسی، متناسب با ظرفیت‌های استانی و محلی تدوین شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • راهیابی نوجوانان چهارمحال و بختیاری به باشگاه استعداد‌های برتر کشور
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان