Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر رزیتا خداشاهی با اشاره به اینکه مرحله سوم واکسن برکت از خردادماه در ۵ شهر کشور آغاز شده است، افزود: پیگیری‌ تلفنی برای تمامی شهروندانی که این واکسن را دریافت کرده‌اند به صورت روزانه در حال انجام است و افرادی که تا کنون این واکسن را تزریق کرده اند هیچ عارضه‌ خاصی ناشی از تزریق این واکسن نداشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: تمام شهروندان در زمان تزریق واکسن اگر علائمی دارند باید به صورت شفاف با پزشک در میان بگذارند زیرا اگر واکسن در زمان وجود علائم کرونا تزریق شود، علائم بیماری مقداری تشدید خواهد شد.

عضو هیات علمی گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و فوق تخصص عفونی و عضو تیم کارآزمایی بالینی واکسن کووایران برکت از مردم خواست که در شرایط پاندمی کرونا، سریع تر نسبت به تزریق هر واکسنی که در دسترس هست، اقدام کنند.

یک استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در خصوص واکسن کوو برکت گفت: این واکسن یکی از واکسن‌های برتر در سطح دنیاست که ایمنی‌زایی بالای ۹۰ درصد دارد.

دکتر محمدعلی کیانی با اشاره به اینکه واکسن برکت حاصل تلاش دانشمندان کشور است افزود: واکسن اسپوتنیک روسی ایمنی‌زایی ۹۱ درصدی، فایزر ایمنی‌زایی ۹۵ درصدی، استرازنکا ایمنی‌زایی ۸۰ درصدی، سینوفارم ایمنی‌زایی ۷۵ درصدی و سایر مدل‌ها ایمنی‌زایی زیر ۷۵ درصد دارند.

وی با اشاره به اینکه مرحله سوم این واکسن نیز مجوزهای لازم را برای تلقیح انسانی کسب کرده است، گفت: خوشبختانه تاکنون میزان عوارض پایینی از این واکسن گزارش شده است که این نشان از قابل اعتماد بودن این واکسن دارد و برخی کشورها نیز تمایل خود را برای خریداری این واکسن اعلام کرده اند.

دکتر کیانی با بیان اینکه زمانی که چرخه اشباع داخلی قوی نیست، مجبور هستیم در کنار واکسن ایرانی واکسن‌های خارجی را نیز به خاطر حفظ امنیت جان مردم استفاده کنیم، افزود: نکته مهم این است که در شرایط پاندمی بیماری، دریافت واکسن مثل سایر بیماریهای واگیردار از جمله فلج اطفال سرخک و... که در دوران کودکی دریافت کرده ایم، امری ضروری است بنابراین این تصور که خودمراقبتی برای عدم ابتلا به این بیماری کفایت می‌کند، تصور نادرستی است.

وی تاکید کرد: در شرایط حاضر حتی کسانی که واکسن دریافت کرده‌اند نیز باید مراقبت‌های لازم را از جمله استفاده از ماسک، شستشوی دست‌ها و حفظ فاصله اجتماعی داشته باشند.

در ۲۹ دسامبر ۲۰۲۰، آزمایش‌های انسانی بر روی اولین نمونهٔ داخلی واکسن کووید-۱۹ در ایران آغاز شد. این واکسن از ویروس کرونایی ساخته شده‌است که توسط مواد شیمیایی ضعیف و یا کشته شده‌ است که شبیه به نحوهٔ ایمن‌سازی واکسن فلج اطفال است.

کووایران برکت یک نمونه واکسن کووید ۱۹ است که توسط گروه صنعتی ایرانی شفا فارمد تولید شده‌ است که در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، نخستین محصول تولید انبوه واکسن ایرانی کرونا به نام «کوو ایران برکت» در مرحله یک کارخانه تولید واکسن ستاد اجرایی رونمایی شد و تزریق مرحله سوم انسانی آن در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ایران آغاز شد.

به گفته حسن جلیلی، مدیر پروژه تولید واکسن «کوو ایران برکت»، تاکنون ۱۲ کشور جهان از جمله کشورهای آسیایی، آمریکای جنوبی و یک کشور اروپایی متقاضی این واکسن بوده‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد طرح واکسیناسیون کرونا کوو ایران برکت دانشگاه علوم پزشکی مشهد واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد طرح واکسیناسیون کرونا ویروس کرونا مشهد طرح واکسیناسیون کرونا کوو ایران برکت دانشگاه علوم پزشکی مشهد واکسن کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ایمنی زایی ایران برکت واکسن کوو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۸۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت