Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@11:26:11 GMT

هر آن‌چه از فیلم‌های حاضر در کن می‌دانیم

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۶۱۱۵۲

هر آن‌چه از فیلم‌های حاضر در کن می‌دانیم

هفتاد و چهارمین جشنواره فیلم کن در حالی آغاز شد که در بخش رقابتی اصلی‌اش میزبان ۲۴ فیلم از کارگردانان شناخته‌شده است.

به گزارش ایسنا، «اسپایک لی» کارگردان آمریکایی پس از لغو جشنواره سال گذشته بار دیگر در راس هیات داوران بخش رقابتی کن برای جشنواره هفتاد و چهارم قرار گرفته و در کنار او «متی دیوپ» کارگردان فرانسوی-سنگالی، «میلن فارمر» خواننده و ترانه‌سرای کانادایی- فرانسوی، «مگی جیلنهال» بازیگر، تهیه‌کننده، فیلمنامه‌نویس و کارگران اهل آمریکا، «جسیکا هاسنر» کارگردان، تهیه‌کننده و فیلمنامه‌نویس اتریشی، «ملانی لورن» بازیگر، کارگردان و فیلمنامه‌نویس فرانسوی، «کلبر مندونسا فیلیو» فیلمساز برزیلی، «طاهر رحیم» بازیگر فرانسوی و «سانگ کانگ-هو» بازیگر اهل کشور کره جنوبی چهره‌هایی هستند که ۲۴ فیلم بخش اصلی این جشنواره را داوری خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جشنواره کن دوره پیشین، فیلم «اَنگل» ساخته «بونگ جون-هو» از کره جنوبی جایزه بهترین فیلم کن را به خود اختصاص داد و در ادامه به یکی از موفق‌ترین فیلم‌های غیرانگلیسی‌زبان تبدیل تاریخ شد و دو جایزه بهترین فیلم و بهترین فیلم بین‌المللی جویز اسکار را نیز به خود اختصاص داد. «بونگ جون هو» امسال میهمان ویژه جشنواره است و قرار است یک مسترکلاس در کن برگزار کند.

اما در ادامه مروری داریم بر ۲۴ فیلمی که امسال در بخش مسابقه اصلی جشنواره کن برای کسب جایزه نخل طلای بهترین فیلم رقابت می‌کنند، جایی که «ژاک اودیار» فرانسوی و «آپیچاتپونگ ویراستاکول» سینماگر تایلندی تنها چهره‌هایی هستند که سابقه کسب جایزه نخل طلای کن را در کارنامه دارند.

آنت (فیلم افتتاحیه)

کارگردان: لئو کارکس

کشور: فرانسه، آلمان، بلژیک، ژاپن، مکزیک

خلاصه داستان: این فیلم روایتگر داستان زندگی «هنری» یک کمدین و «آن» یک خواننده اپرای سرشناس و جهانی است که زوج موفقی هستند اما تولد اولین فرزندشان که دختری مرموز با سرنوشتی استثنائی است، زندگی آن‌ها را دگرگون می‌کند.

داستان همسر من

کارگردان: «ایلدیکو انیادی»

کشور: مجارستان، آلمان، ایتالیا، فرانسه

خلاصه داستان: «جیکوب استور» که کاپیتان یک کشتی است با یکی از دوستانش در کافه شرط‌بندی می‌کند که با اولین زنی که وارد کافه می‌شود ازدواج کند و زنی به نام «لیزی» وارد می‌شود ...

بندتا

کارگردان: پل ورهوفن

کشور: فرانسه

خلاصه داستان: در اواخر قرن هفدهم میلادی و در دورانی که طاعون همه جا را فراگرفته، «بندتا کارلینی» به عنوان یک تازه‌کار وارد یک صومعه در شهر پسیا می‌شود و او که دارای قابلیت‌های متفاوتی است به سرعت زندگی در صومعه را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

جزیره برگمن

کارگردان: میا هانسن-لاو

کشور: فرانسه، آلمان، بلژیک، سوئد

خلاصه داستان: یک زوج فیلمساز تصمیم می‌گیرند برای نگارش فیلمنامه، تعطیلات تابستانی را در جزیره فارو در کشور سوئد سپری کنند، جایی که «اینگمار برگمن» کارگردان بزرگ سینمای جهان در آن‌جا زندگی می‌کرد و الهام‌بخش آثار او بود. همچنان که نگارش فیلمنامه این زوج پیش می‌رود به تدریج توجه آن‌ها معطوف به چشم‌انداز وحشی منطقه می‌شود و با محو شدن مرز میان خیال و واقعیت، رابطه این زوج در هم می‌شکند.

ماشین من را بران

کارگردان: ریویوکو هاماگوچی

کشور: ژاپن

خلاصه داستان: «یوسوکو کافوکو» یک بازیگر و کارگردان تئاتر با «اتو» که یک فیلمنامه‌نویس است ازدواج می‌کند اما «اتو» ناگهان فوت می‌کند و رازی را از خود برجای می‌گذارد. دو سال بعد و زمانی که «کافوکو» همچنان تحمل از دست دادن همسرش را ندارد، پیشنهاد کارگردانی یک تئاتر به او می‌شود و با ماشینش به هیروشیما سفر می‌کند و ...

روز پرچم

کارگردان: شان پن

کشور: آمریکا

خلاصه داستان: فیلم «روز پرچم» با بازی «شان پن» و دخترش «دیلان پن»، روایتی صمیمی و خانوادگی از زن جوانی است که در تلاش است زندگی خود را از پس ویرانه‌ گذشته دوباره بسازد و رابطه جداناشدنی دختر و پدر را بار دیگر پیوند دهد.

فرانسه

کارگردان: برونو دومون

کشور: فرانسه، آلمان، ایتالیا، بلژیک

خلاصه داستان: این فیلم داستان زندگی یک گزارشگر زن در جنگ است که در واقع گزارشگر و رسانه یک کشور است.

قهرمان

کارگردان: اصغر فرهادی

کشور: ایران، فرانسه

خلاصه داستان: رحیم به دلیل بدهی‌ای که توان پرداخت آن را ندارد در زندان است اما در مدت زمان یک مرخصی دوروزه تلاش می‌کند رضایت طلبکار خود را با پرداخت بخشی از بدهی جلب کند اما اتفاقات طبق آن‌چه برنامه‌ریزی شده بود پیش نمی‌رود ...

زانوی احمد

کارگردان: نداف لاپید

کشور: فرانسه، آلمان

خلاصه داستان: این فیلم داستان فیلمسازی است که در میانه دهه پنجم زندگی خود برای معرفی یکی از فیلم‌هایش به یک روستای دورافتاده در انتهای یک منطقه بیایانی سفر می‌کند ودر آن‌جا با زنی آشنا می‌شود که مامور وزرات فرهنگ است و به تدریج اشتراکاتی بین آن‌ها پدید می‌آید.

کازابلانکا بیتس

کارگردان: نبیل عیوش

کشور: مراکش، فرانسه

خلاصه داستان: «آناس» که یک خواننده رپ بوده، در یک مرکز فرهنگی در منطقه کارگرنشین کازابلانکا مشغول به کار می‌شود و دانش‌آموزانش را تشویق به رهایی از سنگینی سنت‌های محدودکننده می‌کند تا شور و علاقه خود را از طریق موسیقی ابراز کنند.

کوپه شماره ۶

کارگردان: یوهو کاسمانن

کشور: فنلاند، آلمان، استونی، روسیه

خلاصه داستان: یک زن جوان فنلاندی با سوار شدن یک قطار در مسکو به سمت مناطق قطبی از یک رابطه عاشقانه فرار می‌کند و ناگزیر است سفر طولانی خود را در کوپه با یک معدنچی روس بگذراند. این برخورد غیرمنتظره موجب می‌شود این دو با حقایقی درباره خود آشنا شوند.

شکاف

کارگردانان: کاترین کورسینی

کشور: فرانسه

خلاصه داستان: «راف» و «جولی» زوج در آستانه جدایی در جریان اعتراضات جلیقه‌زردها مصدوم می‌شوند و در بخش اورژانس با یکی دیگر از معترضین به نام «یان» آشنا می‌شوند، فردی که یقین‌ها و تعصبات آن‌ها را در هم می‌شکند و...

ناآرام

کارگردان: یواخیم لافوس

کشور: بلژیک، لوکزامبورگ، فرانسه

خلاصه داستان: «دامین» که دچار اختلال دوقطبی است همچنان تلاش می‌کند زندگی خود را با لیلا که عاشقانه دوستش دارد ادامه دهد ..

پاریس منطقه ۱۳

کارگردان: ژاک اودیار

کشور: فرانسه

خلاصه داستان: سه دختر و یک پسر تعریف جدیدی از زندگی مدرن ارائه می‌دهند.

روابط مقدس

کارگردان: محمدصالح هارون

کشور: فرانسه، آلمان، بلژیک، چاد

خلاصه داستان: امینا به همراه دختر ۱۵ ساله‌اش ماریا در حومه یکی از شهرهای کشور چاد زندگی می‌کنند، اما زندگی از پیش شکننده آن‌ها زمانی از هم می‌پاشد که امینا متوجه می‌شود دخترش باردار است ..

مموریا

کارگردان: آپیچاتپونگ ویراستاکول

کشور: کلمبیا، تایلند، انگلیس، مکزیک، فرانسه

خلاصه داستان: جسیکا پس از شنیدن یک صدای بلند در هنگام استراحت، دیگر قادر به خوابیدن نیست و در سفر به بوگاتا برای ملاقات باخواهرش با یک باستان‌شناس به نام آگنس آشنا می‌شود و ...

نیترام

کارگردان: جاستین کرزل

کشور: استرالیا

خلاصه داستان: «نیترام» به همراه پدر و مادرش در دهه ۱۹۹۰ میلادی در یکی از روستاهای استرالیا در انزوا و ناامیدی زندگی می‌کند تا زمانی که به شکل غیرمنتظره دوستی به نام هلن پیدا می‌کند که تنها وارث یک خانواده است اما با پایان تراژیک رابطه آن‌ها، تنهایی و خشم نیترام بیشتر هم شده و او را به یک فاجعه نزدیک و نزدیک‌تر می‌کند.

آنفولانزای پتروف

کارگردان: کریل سربرنیکوف

کشور: روسیه

خلاصه داستان: این فیلم با اقتباس از رمانی نوشته «الکسی سالینیکوف» درباره خانواده پتروف است در روسیه‌ای که با همه‌گیری ویروس آنفلوآنزا دست به گریبان است، جایی که گذشته هرگز گذشته نیست، زمان حال را همه در مستی سر می‌کنند و زیر لایه‌های زندگی معمول، اتفاقات خارق‌العاده‌ای در جریان است.

موشک سرخ

کارگردان: شین بیکر

کشور: آمریکا

خلاصه داستان: «موشک سرخ» جدیدترین ساخته «شین بیکر» نویسنده و کارگردان آمریکایی یک کمدی سیاه و انسانی درباره یک کلاهبردار آمریکایی است که زادگاهش به سختی او را تحمل می‌کند.

گزارش فرانسوی

کارگردان: وس اندرسون

کشور: انگلیس، فرانسه، آلمان

خلاصه داستان: فیلم «گزارش فرانسوی» مجموعه‌ای از داستان‌ها درباره شماره آخر یک مجله آمریکایی است که در یک شهر خیالی در فرانسه قرن بیستم منتشر می‌شود.

تیتان

کارگردان: ژولیا دوکورنو

کشور: فرانسه، بلژیک

خلاصه داستان: پس از وقوع مجموعه‌ای از جرایم غیرمنتظره، یک پدر با پسرش که برای ۱۰ سال گم شده بود، متحد می‌شود.

همه چیز خوب پیش رفت

کارگردان: فرانسوا اوزون

کشور: فرانسه

خلاصه داستان: «آندره» ۸۵ ساله پس از سکته نیمه‌فلج می‌شود و از دخترش «امانوئل» می‌خواهد کمک کند که به زندگی‌اش پایان دهد.

سه طبقه

کارگردان: نانی مورتی

کشور: ایتالیا، فرانسه

خلاصه داستان: مجموعه‌ای از حوادث، زندگی ساکنان یک ساختمان را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد و مشکلات آن‌ها را در پدر و مادر بودن، خواهر و برادر بودن و همسایه بودن آشکار می‌کند، در دنیایی که ترس و کینه بر همزیستی حاکم است.

بدترین آدم دنیا

کارگردان: یواخیم تریه

کشور: نروژ، فرانسه، سوئد، دانمارک

خلاصه داستان: «جولی» در آستانه سی‌سالگی است و زندگی‌اش بسیار آشفته است و بسیاری از استعدادهای خود را به هدر داده است. «آکسل» که یک رمان‌نویس موفق است تلاش می‌کند با او ازدواج کند اما «جولی» با تمام کردن این رابطه وارد دوستی جدیدی می‌شود و امیدوار است چشم‌اندازهای جدیدی به روی زندگی‌اش گشوده شود.

هفتاد و چهارمین دوره جشنواره کن ناز ۶ تا ۱۷ جولای (۱۵ تا ۲۶ تیر) برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هفتاد و چهارمین جشنواره فیلم کن نخل طلای بهترین فیلم جشنواره کن فیلمنامه نویس بهترین فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۱۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور طی سخنانی درباره آخرین اخبار پیرامون مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: فعالیت ستاد انتخابات وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز ۲۱ اردیبهشت ماه به‌صورت منسجم و هماهنگ با ۱۵ استان کشور شدت گرفته است.

* زمان برگزاری انتخابات

وی با اشاره به برگزاری مطلوب انتخابات در ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ عنوان کرد: عطف به ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی هر داوطلبی باید یک‌پنجمِ آرای صحیح را کسب کند تا در مرحله اول منتخب آرای ملت برای حضور در مجلس شورای اسلامی باشد و بر این اساس و بر پایه شمارش آرای مأخوذه در انتخابات ۱۱ اسفند پارسال نظر به اینکه در ۲۲ حوزه انتخابی نامزدان نتوانستند حدنصاب آرای مأخوذه را کسب کنند، ۹۰ نفر از آنان برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی و بنا بر قانون در مرحله دوم به رقابت خواهند پرداخت.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برخی مناسبت‌ها از جمله عید فطر و برگزاری کنکور سراسری گفت: زمان برگزاری انتخابات مرحله دوم با هماهنگی وزارت کشور و شورای محترم نگهبان مشخص شد که بنا بر هماهنگی‌های انجام‌شده روز ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ به‌طور رسمی برای اخذ آرا از مردم اعلام شده است.

* حوزه‌های انتخاباتی مرحله دوم

اسلامی ۲۲ حوزه انتخابیه را برای مرحله دوم انتخابات مجلس به‌شرح زیر اعلام کرد: «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردیس»، «تهران، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس»، «مشهد و کلات»، «بیرجند، درمیان، خوسف»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدابنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبدکاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی» و «ملایر» که در ۱۵ استان کشور قرار دارند.

وی افزود: در مرحله نخست انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که در ۱۱ اسفند برگزار شد با هماهنگی شورای نگهبان در چهار حوزه اخذ رأی به‌صورت الکترونیکی انجام شد. در مرحله دوم از شورای نگهبان درخواست شد که در حوزه‌های انتخابی که بیش از یک نماینده از آن حوزه برای مرحله دوم باقی مانده‌اند و دارای تعدد کرسی است؛ انتخابات به‌صورت الکترونیک برگزار شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: با موافقت شورای نگهبان و براساس این شاخص شاهد برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ماه جاری در تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به‌صورت الکترونیکی خواهیم بود. لازم به ذکر است در دو حوزه آبادان و ملایر در مرحله اول نیز انتخابات به‌صورت الکترونیک برگزار شد.

اسلامی تصریح کرد: با روند موفق انتخابات الکترونیک می‌توان این انتظار را داشت که انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده نیز به‌صورت الکترونیکی در کشور برگزار شود.

* در شعب الکترونیکی تعرفه دستی وجود ندارد

وی در ادامه در رابطه با شعب دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: از آنجا که تعیین شعب براساس قانون به‌عهده هیئت‌های اجرایی است، طبق مکاتباتی که در این مورد با هیئت‌های اجرایی و فرمانداران انجام شده است، هیئت‌های اجرایی به این نظر رسیدند که در برخی از حوزه‌ها شاهد کاهش شعب اخذ رأی باشیم که در مجموع کمتر از دو هزار شعبه نسبت به دور قبل از شعب انتخاباتی کاسته شد.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور اضافه کرد: براین‌اساس ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۵ استان و ۲۲ حوزه انتخابیه وجود خواهند داشت. لازم به ذکر است کاهش شعب اخذ رأی در تمامی انتخابات گذشته که شاهد دور دوم بودند، معمول بوده است.

اسلامی تصریح کرد: در شعبی که انتخابات به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود رأی‌گیری با تعرفه دستی انجام نخواهد شد و صندوق الکترونیکی در حکم تعرفه خواهد بود، با وجود این، در راستای پیش‌بینی موارد غیرمترقبه تعرفه‌های دستی در تمامی شعب از جمله شعب اخذ رأی الکترونیکی بارگذاری می‌شوند، همچنین ارسال ملزومات شعب تا پایان هفته جاری به اتمام خواهد رسید.

* زمان برگزاری انتخابات

وی تصریح کرد: بر اساس قانون، مرحله اول و دوم انتخابات تفاوتی در ساعات برگزاری ندارد. اخذ رأی رأس ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۱ اردیبهشت‌ماه جاری شروع می‌شود و به‌مدت ۱۰ ساعت ادامه خواهد داشت. زمان اخذ رأی با تشخیص ستاد انتخابات و وزیر محترم کشور قابل تمدید است که در این صورت توسط ستاد انتخابات کشور اطلاع‌رسانی خواهد شد.

* چهار مؤلفه راهبردی انتخابات

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال ۱۴۰۲ درباره چهار مؤلفه راهبردی انتخابات (امنیت ـ رقابت ـ سلامت و مشارکت) عنوان کرد: هم ستاد انتخابات و هم وزارت کشور به‌طورکلی یک برنامه‌ریزی اصولی در تحقق این چهار راهبرد داشته‌اند و باید عنوان کرد مجموعه ارکان کشور در تحقق این چهار راهبرد به وزارت کشور کمک کردند. وزارت کشور به‌عنوان متولی و برگزارکننده انتخابات توانست در تمامی شاخص‌های چهارگانه کارنامه مطلوبی را به‌جای بگذارد.

اسلامی افزود: در بحث امنیت رسانه‌های داخلی و بین‌المللی شاهد بودند که هیچ‌گونه چالش امنیتی را در دور اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری شاهد نبودیم، این امر نشان‌دهنده همکاری مجموعه ارکان امنیتی کل کشور با وزارت کشور بود.

وی گفت: ناظران شورای نگهبان صحت انتخابات را در حوزه‌های مختلف مورد تأیید قرار دادند و روند بسیار سالم و سلامت انتخابات مورد تأیید قرار گرفت. در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیش از ۷۰ درصد داوطلبان توسط شورای محترم نگهبان تأیید شدند که توانست فضای رقابتی را برای حضور تمامی گروه‌ها و سلایق سیاسی پدید آورد، این امر در خروجی انتخابات یعنی نمایندگان منتخب مردم نیز قابل مشاهده است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور ابراز کرد: در مورد مشارکت هم می‌توان عنوان کرد با توجه به حضور بیش از ۲۵ میلیون نفر از واجدین شرایط که رقمی بیش از مشارکت‌کنندگان سال ۱۳۹۸ بود نمره قابل‌قبولی را باید برای مؤلفه مشارکت در انتخابات مرحله اول در سراسر کشور در نظر گرفت، بنابراین ما شاهد بودیم با توفیق الهی هر چهار مؤلفه تحقق یافته است و امیدواریم که در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز این مؤلفه‌ها محقق شوند.

* اعلام نتایج انتخابات

اسلامی با اشاره به تجربه مرحله اول انتخابات در حوزه‌های انتخاباتی الکترونیکی اظهار کرد: حدود یک‌ساعت پس از اتمام رأی‌گیری ما قادر به اعلام نتایج خواهیم بود. در تهران نیز با توجه به رقابت ۳۲ نامزد، انتخابات به‌صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد و خروجی صندوق‌های الکترونیکی سریع خواهد بود. خروجی این صندوق‌ها در اختیار نماینده فرماندار و نماینده هیئت نظارت (تأیید ناظر و مجری) قرار می‌گیرد و وارد دستگاه احراز می‌شود و پس از آن داده‌های دستگاه در ستاد انتخابات کشور قابل رؤیت است، ازاین‌رو فرآیند‌های انتخابات و اخذ رأی طولانی نخواهد بود.

وی گفت: قابل پیش‌بینی است که تا ابتدای روز شنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه پس از پایان اخذ رأی‌گیری، نتایج انتخابات مرحله دوم مجلس در ۱۵ استان با تایید هیئت نظارت برسد و به‌طور رسمی اعلام شود.

* تبلیغات

سخنگوی ستاد انتخابات کشور عنوان کرد: نامزدان باید توجه داشته باشند که در این مرحله نیز شامل قوانین تبلیغات انتخاباتی خواهند بود.

اسلامی افزود: بر این اساس مانند مرحله پیشین سامانه شفافیت برقرار است و منابع دریافتی و هزینه‌های نامزدان باید در سامانه ثبت شوند، بر همین اساس پیامک‌هایی از ستاد انتخابات کشور برای ۹۰ نامزد انتخاباتی دور دوم ارسال شده است، همچنین بر اساس مذاکراتی که با صداوسیما انجام شده است مناظره‌های انتخاباتی در استان‌های مختلف پوشش داده می‌شود.

وی تصریح کرد: بازه تبلیغات از ساعت صفر بامداد ۱۳ اردیبهشت‌ماه جاری شروع می‌شود و تا ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

* واجدین شرایط

سخنگوی ستاد انتخابات کشور در مورد واجدین شرایط شرکت در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: واجدین شرایطی که در حوزه انتخاباتی که به مرحله دوم کشیده شده است؛ اگر در مرحله اول انتخابات شرکت کرده باشند فقط می‌توانند در همان حوزه رأی دهند، اما افرادی که در مرحله اول انتخابات رأی نداده‌اند می‌توانند در هر کدام از حوزه‌های ۲۲ گانه شرکت کنند.

اسلامی افزود: بازه سنی برای شرکت در انتخابات ۱۸ سال است و بنابراین افراد متولد پیش از ۱۳۸۵/۲/۲۱ می‌توانند در انتخابات روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه شرکت کنند.

وی همچنین گفت: تشخیص اینکه افراد در مرحله اول در چه حوزه‌ای رأی داده‌اند از طریق دستگاه احراز هویت و سیستم‌های موجود در شعب اخذ رأی انجام می‌گیرد.

* اجلاسیه‌های مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اجرای دقیق زمان‌بندی مراحل مختلف انتخابات، اضافه کرد: وزارت کشور اهتمام ویژه دارد تا ان‌شاءالله ملت شریف ایران اسلامی شاهد برگزاری اجلاسیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در روز اول خردادماه و برگزاری اجلاسیه دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز هفتم خرداد ماه امسال باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • داستان جذاب زندگی یک نوجوان در «جرئت و حقیقت»
  • ۸ انیمیشن کلاسیک که باید حتما ببینید | از والت دیزنی تا میازاکی
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • مشعل المپیک به فرانسه تحویل داده شد + ویدئو | واکنش تماشاچیان حاضر در استادیوم را ببینید
  • بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما!
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • سردار رادان در جمع اعضای جامعه مدرسین حاضر شد
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم