Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@15:30:27 GMT

صندلی سیزده اتوبوس

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۶۳۰۷۸

صندلی سیزده اتوبوس

یکی از رفقا در همین صفحات مجازی نوشته بود یکی نیست قصه ما را بنویسد؟ بعد بود که یاد این جمله تذکرةالاولیا در ذکر بایزید بسطامی افتادم که می‌گفت: این قصه را الم باید که از قلم هیچ نیاید.قبلش بود که با یک اتفاق مواجه شده بودم.

 یکی از قوم و خویش‌ها وقتی به خانه‌شان رفتم گفت می‌خواهد در این روزهایی که از عمر می‌گذرد از خودش چیزی به یادگار بگذارد، یا کتابی بنویسد یا فیلمی بازی کند یا به کلاس آواز برود و آواز بخواند و بعد بود که با حسرت با خودش این سه روش را تکرار می‌کرد و از من می‌خواست کمکش کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما دیدم برای ماندگار شدن باز هم نوشتن یکی از راه‌های ماندگاری است. همیشه هم با این پرسش مواجه بودم که چطور می‌شود نوشت و همیشه هم راهکارم برای این پرسش داشتن یک قلم و کاغذ و داشتن سر نترس است.
همیشه بر این عقیده‌ام که همگان می‌توانند بنویسند منتها از کاغذ سفید می‌ترسند و تا کاغذ سفید می‌بینند جان‌شان پر از اضطراب می‌شود که اگر چیز خوبی از آب در نیامد چه؟ و همین پرسش بلای جان نویسندگان آینده است. شما اگر با این پرسش مبارزه کردید و گفتید اگر غلط نوشتم هم یک کاغذ سفید دیگر هست برای نوشتن، حتماً پیروز این میدان خواهید بود.
اصلاً همه ما آدمیان دنبال راهی برای جاودانه شدن هستیم. اما هنوز من نمی‌دانم جاودانگی چه هست و چه نیست. جناب آقای عبدالرحمان جامی می‌گوید: نوح هزار سال در جهان به سر برده است، امروز پنج هزار سال است که مرده است. همیشه وقتی به جاودانگی می‌رسم و پرسش‌هایش یاد این جمله از جامی می‌افتم و فکر می‌کنم آن هزار سال جاودانگی است یا آن پنج هزار سال؟ بودن جاودانگی است یا نبودن. بعد هم یاد جمله جناب احمد شاملو در آن شعر درخشانش‌ می‌افتم که می‌گفت: بودن به از نبود شدن خاصه در بهار.
بعد هم فکر می‌کنم جاودانگی بعد از مرگ چه چیز است؟ اگر با فلسفه من بخواهید بدانید زیاد فلسفه مثبتی نیست اما من فکر می‌کنم در ظاهر هم که شده باید مثبت بود و زندگی و جاودانگی را مثبت دید.
اما همیشه یاد این جمله همشهری‌ام می‌افتم که وقتی برق به شهر ما آمده بود به او گفتند برو بالای تیر چراغ برق آن عیبش را بگیر و اگر هم اتفاقی افتاد بیمه هستی و خانواده‌ات از بیمه استفاده می‌کنند. او هم گفته بود: می‌خواهم بعد از من آفتاب نزند.
همیشه به این جمله فکر کرده‌ام که یک‌جوری زندگی کردن را در خودش دارد و یک‌جوری هم فلسفه خطرناکی است. درست عین همین زمین‌خواران و آب‌فروشان و بی‌کفایت‌هایی است که امروز را می‌بینند و فردا را نه. البته که شاید قیاس درستی نباشد. این جدال بر سر جان است و آن جدال بر سر وطن است اما به‌هرحال آدم است و هزار فکر و خیال.
همه این‌ها را نوشتم تا برسم به تقویم و روز قلم که چهاردهم تیر است. بعد فکرم مشغول شد که این روز چرا روز قلم است؟ دست به دامن اینترنت شدم و دیدم که در روز سیزدهم تیر، هوشنگ پادشاه پیشدادی نویسندگان را دور هم جمع کرده و از آنها تجلیل کرده.
اما این روز با تقویم یک روز اختلاف دارد و شاید نویسندگان تقویم فکر کرده‌اند سیزده نحس است و بهتر است این روز چهاردهم باشد تا نویسندگان از نحسی درآیند. اما نظر من را بخواهید می‌گویم من همیشه روی صندلی سیزده اتوبوس‌ها نشسته‌ام.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: هزار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۳۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

به گزارش صدای ایران از خبرآنلاین، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • انتخاب جانشین خطیر، مهم‌ترین ابهام در استقلال
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • چهارده تغییر مدیریتی استقلال در یک دهه
  • رکوردشکنی هواداران پرسپولیس با ۶۰ هزار تماشاگر
  • رکوردشکنی هواداران پرسپولیس با 60 هزار تماشاگر
  • پرسپولیس، پرتماشاگرترین با بلیت 300 هزار تومانی
  • دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست
  • بهترین صندلی در هواپیما برای مسافرانی که از پرواز می‌ترسند
  • حل مشکل املای دانش‌آموزان با طرح بازی و ورزش معلم سمنانی
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است